8

2K 102 11
                                    

  Να σκάσω καινούργια ιστορία? ❤️

*****************************

  Ειμαι ξυπνια εδω και ωρα και κοιταω εξω απο το παραθυρο. Ο Τζειμς κοιμαται ησυχα διπλα μου και εγω προσπαθω να δω πως θα σωσω την κατασταση. Αναρωτιεμαι τι θελει απο μενα. Οταν εφυγα μακρια του πιστευα οτι θα με ξεχναγιε. Εκανα λαθος....

ζ- γιατι δεν κοιμασαι?

σ-δεν μπορω. Ανησυχω

ζ-ελα εδω 

Τον πλησιασα και χωθηκα στην αγκαλια του.Με εσφιξε πανω του και μου ψυθιρισε οτι ολα θα πανε καλα. Μετα απο λιγο σηκωθηκαμε για να ετοιμαστουμε.Κατεβηκα πρωτη κατω για πρωινο για να μην καταλαβουν τιποτα. Μετα απο λιγο κατεβηκε και ο Τζειμς.

Σημερα θα μας αφηναν μονους για ψωνια και οτι αλλο θελουμε. Με την παρεα μου αποφασισαμε να παμε  βολτα να δουμε το μερος.Ετοιμαστηκαμε και φυγαμε. Οπως περπαταγαμε ενιωθα ενα έντονο βλεμμα συνεχεια πανω μου. Γυρισα αλλα δεν προσεξα καποιον, συνέχισα να περπαταω αλλα ανησυχα. Καποιος με τραβηξε σε ενα στενο και μου εκλεισε το στωμα. Γουρλωσα στην θεα τον ματιων του και ο φοβος με διαπερασε.

Α- σου ελειψα?

Σ- τι θες απο μενα ?

Α- εμ εσενα προφανως . Λοιπον θα ερθεις μαζι μου 

Σ- ουτεν καν ασε με ησυχη

Α-προχωρα εκτος αν θες ο αγαπημενος σου δασκαλος να παψει να αναπνεει

Προχωρησαμε προς ενα αμαξι και με εβαλε μεσα, μπηκε και αυτος και ξεκινησε για ενα αγνωστο προορισμο για μενα .Τα λεπτα περνουσαν γρηγορα αλλα εγω ενιωθα λες και  ημουν χρονια εδω μεσα .Εβγαλα διακριτικα το κινητο μου και εστειλα μηνυμα στον Τζειμς

Σ- ειμαι στο αμαξι του Αγγελου και δεν ξερω που με παει με απηλησε οτι αν δεν παω μαζι του θα σε σκοτωσει.Αντιο...

   Διαβαστικε 11:23π.μ. 

Ζ- ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ? ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!!!!!!ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ
      
        Διαβαστικε 11:27π.μ.

Φρικαρα λιγο αλλα ηξερα οτι δεν θα με εβρισκε. Σταματησε εξω απο ενα  μεγαλο σπιτι. Με εβγαλε εξω και μπηκαμε μεσα στην επαυλη. Εκει ειδα πολλα "αγαπημενα" μου προσωπα. Η Λιλιαν, η Μολλυ και ο Κλαους. Μου χαμογελασαν και με εβαλαν να κατσω στον καναπε.

Λ- βρε βρε ποια εχουμε εδω? Τι κανεις Σελινακι?

Σ- Μια χαρα. Εσυ πουτανακι?

Εκείνο το βράδυ έβρεχε κρύσταλλα! 🖤حيث تعيش القصص. اكتشف الآن