46

697 45 6
                                    

Yeni bir güne girmiştim. Dün kış uykusuna yattığım için bugün zor uyanmıştım. İşlerimi hallettik sonra hazırlandım ve kapıyı açtım. Kapıyı açtığım an ev buz gibi olmuştu. Bere atkı felan takmamıştım çünkü karlar erimiş ve biraz daha sıcak olmuştu hava. Genelde buz gibi geçen bir kışın aksine sıcak bir yaz geliyordu demek. Yoongi'nin evden çıktığını görmüştüm. Kayma tehlikesi yaşayacakken direği tuttum. Gözlerimi yine ona çıkardığımda bir anlığına bana kaygılı gözleriyle baktığını görmüştüm. Neden kaygılanıyorsa?

Yavaş yürüyordum çünkü çabucak bakış açımdan çıkmasını istiyordum ama o hızlı yürüyen adam yerine bir kaplumbağa vardı. Normal bir hızla yürümeye başladım bu sefer. Kar neredeyse ayaklarıma geliyordu ve bu durum kısa boyumu dahada kısaltıyordu.

Bir arkasına dönseydi ona koşarak kollarına girerdim ama o hiçbir şey yapmıyordu sadece bir robot gibi hareket ediyordu. Okulu farklı bir yönde olduğu için benim ters yönüme döndü. Sonunda gitmişti. Ona doğru kafamı son kez çevirdiğimde Hoseok'la görmüştüm onu. Hoseok bana bakıp tekrar önüne döndü. Hoseok'a ne oluyordu peki? Sırf Yoongi ile ayrıldım diye böyle olmamalıydı. Namjoon ve Jimin'de mi böyle yapıcaktı? Ayrıca haklı olan bendim! Bana oyuncak diyip ortada bok gibi bırakamazdı!

Okula girdim ve sınıfa çıktım. Jin ve Taehyung bir şey konuşuyordu. Çantamı sıraya koyup ağırlıktan neredeyse devirecek olan montumu çıkardım. Beremi ve eldivenlerimide çıkardım ve yanlarına gittim. Jin beni yanıma oturmam için el hareketi yapmıştı.Yanına geçtim.

"Günaydın."

"Günaymadı."

"Neden? "

"Sabah sabah sinirimi bozdu Hoseok ve Yoongi. "

"Ne oldu? "

Bana döndüler ve ciddi bir ifadeye büründüler.

"Sabah evden çıktım. Çıkmaz olaydım bir 5 dakika sonra çıkabilirdim. Her neyse işte Yoongi'yi gördüm. O beni görmesin diye arkasından yürüdüm sonra bu Hoseok geldi Yoongi'nin yanına. Hoseok beni görüp hiçbir şey yapmadı.En azından selam verebilirdi. "

"Boşver şu at kafasını. "

Jin Taehyung'un kafasına geçirdi.

"Damadın lan o senin DAMADIN. "

"Kız veren kimmiş? "

Omuz silkti ve bana tekrar döndü.

"Jimin bana bu konu hakkında bir şey demedi. Zaten yüzyüze görüşmedik telefondan boş bir şekilde konuşmuştuk sadece. "

"Namjoon'a sormamı ister misin? "

"Hayır, o zaten neden ayrıldığını söyledi. Ben oyuncakmışım işte. "

"Jin kalk adam dövmeye. "

"Kim Taehyung bey tadımız kaçmasın. "

Jin'in dediği şeye tepki vermedik ve bir süre sonra telefonlara daldık.

"Şu Yugyeom'a baksana hemen alışmış okuluna. "

"Aynen aynen. "

Jin yine onu geçiştiriyordu her zamanki gibi.

Üçümzünde ortak kullandığı bir stalk hesabı vardı. Ona girdim ve Yoongi'yi stalklamaya başladım. Bir yazı atmıştı yazıda 'Bebeğim geliyor. ' yazıyordu. 1382 beğenme vardı. Kim takip ediyor bunu? Güya kızlar beni takip etmiyor diyordu.

Sınıfa hoca geldi ve telefonu göstermeden kapattım.

O bebek kimmiş öğreneceğim.

                                      *************

Alteration/Yoonkook✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin