"Chapter Five- Zayn reading my mind?!"

3.4K 158 6
                                    

Osjetila sam kako se pomičem gore-dolje dok sam otvarala svoje pospane oči. Koji k? Otvorila sam skroz oči i ugledala kako ležim na Zaynu. Okej, kako se to dovraga dogodilo? Pogledala sam ga u lice i vidjela da je otvorio svoje smeđe oči. Njegove oči stalno mijenjaju boju između smeđe i crne. Nasmiješio se sa svojim slatkim osmijehom. To me je probudilo iz razmišljanja. "Uhmm..." nisam znala što reci pa sam se samo počela ustajati, ali ruka mi je nekako kliznula i ponovo sam pala na Zayna. Jauknuo je. Koji blam... "Oprosti..." tiho sam mu rekla te se opet počela ustajati. No, sada me zaustavila njegova ruka. Povukao me za ruku te sam ponovno pala na njega i uz to ga udarila nogom u njegov khmm... Napravio je facu punu boli i prostenjao. "Zar si toliko smotana?" rekao je svojim promuklim jutarnjim glasom. "Hej!",viknula sam uvrijeđeno, "ti si me ovaj put povukao" pogledala sam ga mrko. Odjednom nas je preokrenuo tako da sam ja bila ispod njega, a on se osovio na ruke iznad mene. "Zayn",tiho sam ga zazvala, "što izvodiš?" . "Više volim kad je cura ispod" rekao je s vragolastim osmijehom. Idiot.

"Ne, nisam, samo sam lud za tobom" ponovno se oglasio svojim promuklim glasom. Molim? Ali ja sigurno nisam luda za njim. Isprepadao me je dovoljno da mu ne vjerujem previše. Ček, ček, ček. Ja nisam naglas rekla da je idiot. "Ja ti nisam ništa rekla" pogledao me je svojim smeđim ocima ukrašenim dugim crnim trepavicama. Zayn je stvarno prelijep, moram priznati, ali ne bi bila s njim ni da sam mrtva. "Znam" rekao je i na blic me poljubio u usne te brzo ustao. Koji je njemu danas? Ne može on mene samo tako poljubiti! Nećemo sigurno biti prijatelji s poslasticama il kako već.. niti ćemo ikada biti u vezi!

"Hej!" viknula sam dok je odlazio u drugu prostoriju (ne onu od jučer). Krenula sam za njim. Ušla sam u tu prostoriju i ugledala ogromni krevet. Ma ti se šališ?! "Idiote jedan zašto mi nisi rekao da imaš krevet? Morala sam se tamo stiskati s tobom na kauču pa sam na kraju završila na podu. I kako se usuđuješ me onako poljubiti? Tko ti to dozv..." prekinuta sam kad je ponovno stavio svoje usne na moje. Odmaknula sam se istog trena od njega te mu opalila jedan veliki šamar. "Opet ti! Pa kako se više usuđ..." ponovno je pritisnuo svoje usne na moje, ali mi je uzeo i ruke u svoje pa ga nisam mogla osamariti. Pokušala sam odmaknuti naše usne, ali on to nikako nije dozvoljavao. Umirila sam se misleći da će tada prestati. Nista od tog... Ugrizla sam ga za usnicu tako jako da sam već osjetila njegovu krv na svojim usnama. Jedan bod za mene. Napokon se odmaknuo. Dotaknuo je svoje usne prstima brisući krv. Gledala sam ga dok on nije pogledao mene oštrim pogledom. To mi je dalo znak-- bježi! Potrčala sam prema 'dnevnoj' i stala kod kauča. Pogledala sam ispred sebe i ugledala ljutitog Zayna. Ja nisam ništa skrivila. On je prvi počeo! Samo sam mu vratila duplom mjerom.

"Dođi ovdje!" viknuo je ljutito pokazujući prstom ispred sebe. "Neću!" viknula sam isto koliko i on. Krenuo je prema meni, a ja sam išla na suprotnu stranu. Stao je pa sam i ja. Opet smo bili na različitim stranama kauču. "Nicole, ne izazivaj me" ponovno je viknuo gledajući me oštrim pogledom. Oci su mu se ponovno zacrnile, opet je ljut. E ovo je prvi put da me zazvao imenom, znaci ipak mi zna ime? "Zašto ne?" upitala sam ga odrješito podizući jednu obrvu. "Ozlijedit ću te, Anđele, a zbilja ne želim to" odgovorio mi je smirenijim tonom, ali i dalje me gledajući oštro. "Rekao si da me nikada nećeš ozlijediti" skroz hladna sam mu odgovorila. "Ako ovako nastaviš - hoću" ljutito me pogledao. "Ja nisam ništa skrivila pobogu! Ti si prvi započeo! Prvi si me poljubio! Zašto bih ja tebi dozvoljavala da me ljubiš?! Ti si meni nitko i nista. A tako će i ost." prekinuo me još jednim poljupcem. Kad je prije stigao do mene?! Nisam mogla više izdržati. Uzvraćala sam mu proklete poljupce. Još se osjeti malo njegove krvi, bome sam ga dobro ugrizla. Polako je prelazio svojim usnama preko mojih, ali još nije uspio upotrijebiti jezik jer mu ja to nisam dozvoljavala. Nadvio se nadamnom grleći me oko struka, ali ne prekidajući poljubac. Što je meni? Zašto mu uzvraćam proklete poljupce?! Ma zajebi to, predobro se ljubi, jednostavno ne mogu prestati kao ni on. Zbog njegove visine morala sam izviti vrat za 90 stupnjeva. On ce biti kriv ako slomim vrat; on i njegova visina. Kad smo oboje ostali bez zraka prekinuli smo poljubac. Duboko sam uzdahnula kako bih došla do zraka; em zbog njegovih usana i jezika kojeg je kasnije upotrijebio; em zbog nedostatka zraka. Kad sam došla pameti sjetila sam se svega ostaloga...

"Fallen Angel"  |z.m.-croatian| *COMPLETE*Where stories live. Discover now