6. rész ~ A hívás

718 31 5
                                    

Reggel 7:00-kor már fel keltem. Csináltam palacsintát reggelire, de megvártam Emmyt. Épp a konyha pultnál ültem és snapchat-en hülyéskedtem, amikor meghallottam barátnőn csoszogását.

-Jó reggelt-köszöntem
-Te nem alszol, délig??-kérdezte, nevetve az értetlen fejemet látva-Tegnap hajnalban azt mondtad, ma délig fogsz aludni-segített ki
-Jaa...hát az most kilőve-vigyorodtam el-És te? Nem szoktál 7-kor fent lenni.
-Hát ma különleges napunk van.-mosolygott rám cinkosan.
-Ja, amúgy csináltam reggelit.
-Ó..PALACSINTAAAA!!-ordította el magát Emmy. (a kedvenc reggelije a palacsinta) Van nutella??-kérdezte csillogó szemekkel
-Van-böktem a hűtő felé.
-Király vagy!-küldött felém egy mosolyt és már rohant is a hűtőhöz (leverve néhány tálat a pultról, de az most mindegy).

Megreggeliztünk és elugrottunk egy kicsit ,,szépítkezni'' (már ha annak lehet nevezni azt, hogy elmész körmöshöz valami kis szolid festésért és fodrászhoz egy gyors igazításra. Na mindegy.)
Eredmény:
Körmök:

)Eredmény:Körmök:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Haj:

Már meg is ebédeltünk és épp készülődünk

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Már meg is ebédeltünk és épp készülődünk. ,,Egy kis'' vacilálás után sikeresen ki is választottuk a ruháinkat (tegnap este már meg beszéltük, úgyhogy mindegy)
Végleges valasztások:

 ,,Egy kis'' vacilálás után sikeresen ki is választottuk a ruháinkat (tegnap este már meg beszéltük, úgyhogy mindegy)Végleges valasztások:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Igen szeretünk összeöltözni, ha tudunk)
10 perc van hátra a fiúk érkezéséig. Emmy épp a sminkemet igazítja (igazán minimális, mert nem vagyok egy sminkes típus)

Valaki csenget...
Összenézünk Emmyvel és egyszerre rohanunk az ajtóhoz. Díszmagyarban állunk a... postás! előtt. Elismerően bólint, majd át adja a kézbesíteni valókat, mi pedig becsukjuk az ajtót. Egyből el is kap mindkettőnket a röhögő görcs.

Néhány perccel kesőbb:

Ismét szól a csengő...
-Hali-nyitom ki az ajtót, Emmy pedig mellém áll
-Woooooooooooow!!-hangzik a két fiú reakciója (szerintem innen nyert ügyünk van Emmyvel)
-Mehetünk hölgyeim?-hangzik az éppen felocsúdó fiúk szájából a kérdés egyszerre.
~Ezek be tanulták a szöveget??~kérdezem egy pillantással barátnőmtől.
~Meglehet~válaszol szintén egy pillantással Emmy.
-Mehetünk-jelentjük ki kórusban Emmyvel, amin mind a négyen el is röhögtük magunkat.

Az egyik közeli park mellett van a kedvenc fagyizónk Emmyvel, ezért könyörögtünk a fiúknak, hogy menjünk oda. (Igazából nem is kellett könyörögni, mert a fiúk is oda akartak menni..szóval..., de mi ezt nem tudtuk) Megvettük a fagyikat.
Én:Vanília+Dinnye
Emmy:Vanília+Mangó
Corbyn:Csoki+Narancs
Jonah:Citrom+Gesztenye

Most a parkban sétálunk, beszélgetünk és esszük a fagyit.

Corbyn megfogja a kezem, mire a meglepettségtől megtorpanok egy pillanatra és rá szegezem a tekintetem. Szerencsére Corbynon kívül a többiek nem vették észre (annyira el voltak foglalva egymással). Ő csak egy bátorító mosolyt küldött felém. Bólintottam egy alig észrevehetőt és tovább indultunk. Mire hellyel-közzel utol értük Emmyéket, ők már a szökőkútnál tartottak, ahol meg is álltak és...
ELCSATTANT A NAP ELSŐ CSÓKJA!!!!!
Erre elkezdtem kuncogni.
-Mi olyan vicces huszárlány?-kérdezte vigyorogva Corbs. (Igen tudja, hogy imádom a lovakat és azt is, hogy lovagolok)
-Huszárlány? Most komolyan?- erre csak egy 1000 wattos mosolyt kaptam, majd folytattam-Semmi sem vicces, csak örülök Emmyéknek.
-Akkor mindjárt örülhetsz nekünk is.-tekint az összekulcsolt kezeinkre, majd közelebb hajol és...CSÖRÖG A TELEFONOM!!!! NEM IGAZ, HOGY PONT ILYENKOR!!! (Mérgelődtem magamban)
Corbyn meglepődve hátrál egy lépést, tarkóját vakargatva.
-1 perc-mondom és felvettem a telefont.
Anya szólt bele...
Ami ez után történt teljesen lesokkolt...

Na hát a mai résznek itt lenne vége.
Szerintetek mi fog történni?

With You-Befejezett (WDW fanfic.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin