22.rész ~ A Dany terv

491 27 7
                                    

•3 nappal később•

Épp ebédelünk a kis csapattal. Minden nap kimegyek a loviba Felix babához és rendbe szedem a dolgait, majd játszunk. Egész nap vele tudnék lenni és eddig mindig jött velem az egyész csapat.

-Ma ti alszotok nálunk!-jelentem ki evés közben.
-Mindenki?-képedt el Dany.
-Igen. Elférünk-rántottam vállat-De hozzatok ruhát, mert mi nem tudunk adni!-mutattam végig a társaságon.
-Okés-hangzott a válasz.
-Ha kész vagytok a kajával akkor nyomás pakolni a ruhákat meg azt, ami még kell nektek!-álltam fel és összeszedtem az üres tányérokat, majd a mosogató gépbe helyeztem azokat.

Délután fél 4-kor már nálunk voltunk. Corbyn az én szobámba cuccolt be, Zachy Emmyébe, Jonah és Tate az egyik vendégszobába, Dia és Jacky a másikba, szegény Danynek meg a kanapé jutott és így fullon is volt a ház.

Szegény Danyt sajnálom, mert csak neki nincs barátnője. Gondolataimból Corbyn szakított ki, azzal az imádni való szokásával, hogy hátulról átkarolja a derekam és a fejét a vállamra teszi.
Egy kis ideig így bámultunk ki mind a ketten az ablakon.
-Min gondolkodsz?-puszilt bele a fülembe, ami ezért be is dugult.
-Ajj de rossz!-kaptam a fülemhez-Azon, hogy szegény forever alone Danynek szereznék egy barátnőt. Az egyik lovas barátnőmnek tuti bejönne-puszilok Corbs fülébe.
Ha én szenvedtem, szenvedjen ő is!😘
-Húú ez tényleg rossz!-kap a füléhez-Legközelebb a számra adjad légyszi!
-De akkor te is!-nevetek rá, majd ő is elneveti magát.

Ugyanúgy kihúztuk a kanapét, mint a múltkor (8-9.rész), 6-an ott feküdtünk. Jonah és Tate a lábinknál a földön ültek, Dany meg az egyik 2 személyes babzsák fotelben terpeszkedett.
Így néztünk meg egy soriból másfél évadot is.

Este fél 12-kor fejeztük be és csodával határos módon senki sem aludt be a sori közben.

Éjfélkor már mindenki a szobájában volt. Én meg Corbyn még beszélgettünk hajnali 1-ig, majd a szokásos pózban elaludtunk.
Ma nem mentem ki a loviba Felixhez, mivel tegnap nagyon meghajtottam, mert tele volt. És volt olyan sunyi, hogy sántítani kezdett, de amúgy meg látszott rajta, hogy semmi baja. Azért most pihentetem 2-3 napig, hogy örüljön.

A reggel szokásosan telt. A csajokkal csináltunk reggelit, a srácok majdnem felfalták előlünk az egészet, majd döglődtünk a kertben a füvön heverészve, kajakóma miatt. Igazából élveztem, rengeteget nevettünk és sztorizgattunk. Este még itt aludtak a többiek és holnap is így lesz.

Másnap délután felhívtam egyik lovas barátnőmet Hany-t (ejtsd:Hani, amúgy meg Hannah), hogy kint lesz-e a lovardában, mert van egy nagyon cuki haverom, akit sajnálok, mert forever alone-ba tolja és talán összeismerkedhetnének. (Hany is forever alone...MÉG!!!) Azt mondta, kint lesz a loviban, úgyhogy már csak annyi a dolgom, hogy ki kell tuszkolnom Danyt is, ami lehet nehezebb lesz mint gondoltam...
Este beavattam a csapat összes tagját a tervembe (kivéve Danyt).
Mindenki segít majd.

Na egyenlőre ennyi lenne mára. A kövi rész érdekesebb lesz.

Azon gondolkodom egy ideje, hogy belekezdenék egy lovas történetbe is. Akit érdekel majd nézzen be!

Itt a borító:

Itt a borító:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Addig is:

A Limelight legyen veletek!🍋🔦
🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌

With You-Befejezett (WDW fanfic.)Where stories live. Discover now