6.

2.7K 112 2
                                    

"Daj mi už pokoj!!"
Naštvane sa naň ho pozriem.
"Dám ti pokoj ale už nikdy neuvidíš Tylera."
Zákeracky sa usmeje.
"Prečo to robiš?"
Slzy mi stečú po tváry.
"Lebo ťa milujem."
Vážne sa na mňa pozrie. V jeden okamih by som mu aj uverila ale keď si spomeniem ako mi ubližuje. Slzy tečú zo mňa ako vodopády. Nenávidím ho ale zároveň má niečím priťahuje a ja chcem zistiť prečo.
Pobozkám ho. Pomedzi bozky sa presunieme na posteľ kde má začne pomaly vyzlieklať. Sadnem si naň ho a  začnem mu bozkávať krk. Medzi tým ma chytá za zadok a silno ho mačká. Vášnivo ma bozkáva. Chytí ma za boki  a pritiahne si ma bližšie.  
"Bože ty si tak kurevsky dobrá." Povie a ja zacítim že je už dosť nadržaný. Usmejem sa pomedzi bozky. Chvíľu ho provokujem a potom sa odtiahnem od neho. Nechápavo na mňa pozrie s výrazom na tvári prečo som sakra prestala.
"Odplata."
Zleziem z neho.
"Ak chceš hrať hru, okey, ale bude sa hrať aj podľa mojich pravidieľ." 
Pousmejem sa a on si ma znova pritiahne bližšie.
"Dobre ale zapamätaj si že aj tak vždy vyhrávam ja."
Posledný krát ho pobozkám a ľahnem si vedľa neho. Chudáčik, ale nemal ma pred tým provokovať. Pousmejem sa a po chvíli zaspím z pocitom že som mu to konečne vrátila.

Ráno vstanem a Noah už je dávno preč. Zbadám na stolíku iba lístoček s odkazom že dnes je preč ale večer príde a že to dokončíme. Pousmejem sa a papierik roztrhám na milión márnich kúskov a hodím do koša. 
Osprchujem sa a prezlečiem. Rozhodnem sa že pôjdem preskúmať zvyšok domu.
Všetky miestnosti sú otvorené až na jednu. Zatrasiem silno kľučkou ale nič sa nedeje. Kopnem do dverý ale aj tak sú stále zatvorené, preto si radšej sadnem na gauč. Po chvíli ma prepadne nuda. Zapnem televízor a začnem pozerať rodinnú komédiu.
Keď to skončí prejdú aj 2 hodiny. Rozhodnem sa že si niečo spravím na obed. Hmm, palacinky. Medzi tým si pustím cez Tv hudbu.

Po pri "varení" si spievam a tancujem.

Zrazu ma niekto chytí zo zadu. Zľaknem sa a nožík čo mám pri ruke priložim pri jeho krk. Noah. Vydýchnem si a nožík pustim na zem.
"Vyľakal si ma..."
Odvrknem a znova sa venujem palacinkám.
"Hmm..."
Zamračí sa.
Pozriem sa naň ho.
"Mohla si ma zabiť."
Povie a chytí sa za krk.
Usmejem sa.
"Ale nezabila."
"Takže predsa len niečo ku mne cítiš?"
Zamyslím sa. Cítim ja vlastne niečo k nemu? Ani si to neuvedomím a jeho ruky sú znova na mojom tele.
"Páčim sa ti?"
Povie mi do ucha. Neodpovedám stále rozmýšľam.
"Hmm?!!"
Spýta sa a trhne mi vlasami.
"Auu..." zaknučim.
Ale stále neodpovedám. Pritiahne si ma bližšie.
"Chcem vedieť či sa ti páčim..." 
"A nemysli si že keď na mňa len tak vyťasíš nôž že sa nič nedeje!"
Pousmeje sa.
"A čo si hľadala v mojej kancelárii?!"
Znova ma potiahne za vlasy.
Slzy mi stečú po tváre.
"Nič..."
"Nič?! Si myslíš že som sprostý?!! Ak si si nevšimla všade sú kamery takže viem čo si celý deň robila."
Pustí ma a ja si sadnem na zem.
" Zajtra máme zásnuby, takže tam budú aj moji rodičia. Na tvojom mieste by som si dobre premyslel čo im povieš."
Povie a zabuchne sa vo svojom kancli . Rozplačem sa. Prečo my takto ubližuje? Nič iné mi nezostáva. Palacinky hodím od nervov do koša a a upracem to. Tak strašne mi chýba Dylan a Denisa. Chýba mi môj skutočný domov.

Sadnem si na posteľ a pozerám na stenu. Mám chuť si zapáliť. Pootváram všetky šuflíky až nájdem 3 ušúlané cigarety z mariškou a zapaľovač. Nikdy v živote som nefajčila marišku ale teraz keď to mám pred očami je mi to jedno. Zapalim si ju a výdem na balkón. Potom si ľahnem do postele a zaspím.

Zobudím sa až na buchnutie dverý. Zbadám Noaha ako sa prezlieka. Chvíľu ho pozorujem ale potom sa otočím na druhú stranu. Telefón si položí na stolík a lahne si vedľa mňa. Pritiahne si ma k sebe ale ja sa tvarim že spím.
"Prepáč..."
Šepne mi do ucha a pobozká ma na krk.
"Nechcem aby si sa tak to ku mne správal."
Poviem naštvaným hlasom.
" Prepáč, mám nervy len som není zvyknutí na toto všetko čo sa teraz deje."
"Hádam si nemyslíš že keď si so mnou zajebeš a potom mi znova ublížiš že bude všetko Okey?!"
Odtiahnem sa a prikryjem sa s paplónom.
"Nie ale kurva už pochop že máme spolu žiť a ty sa tvariš ako keby medzi nami nič nebolo a nezabúdaj na to že ani ja som to takto nechcel. "
...

Ráno sa zobudím a rozhodnem sa že sa idem osprchovať. Cestou do kúpeľne ma pozoruje. Usmejem sa a zamknem sa v kúpeľni. Keď sa dosprchujem rozhodnem sa že sa prichistám na zásnuby. Oblečiem si to čo nájdem v skrinke:

A ešte si dám make-up a sýti červený rúž

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A ešte si dám make-up a sýti červený rúž. Neviem sa dočkať kedy uvidím Dylana a Denisu. Neuveriteľné moc mi chýbajú. Noah si zaviaže šnúrky na topánke a nenápadne si ma prezrie. Výdeme von. Konečne som vonku a nie v tomto prekliatom dome. Vydíchnem si. Nasadneme do auta a vyrazíme na cestu.

Nezabudni na 👇vote👇 a comment 😇...

Mafiánsky sen ✔️Where stories live. Discover now