XXIX

170 16 13
                                    


おやすみなさい
GOOD NIGHT

전정국
JEON JEONGGUK

전정국JEON JEONGGUK

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Schuddend met mijn hoofd laat ik me van de stoel ophijsen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Schuddend met mijn hoofd laat ik me van de stoel ophijsen. Ik werp een snelle blik op de vele papieren waar helemaal niks aan is gedaan. Ik ga achterlopen.

Normaal zou ik nog blijven doorwerken, maar het urenlang praten met Lisa heeft me ook zo moe gemaakt. Het is tenslotte al twee uur 's nachts. Vrienden zijn is zo leuk.

Ik wrijf in mijn oog en maak me een weg naar mijn slaapkamer. De blijdschap in mijn ogen verdwijnt lichtelijk als ik weer aan jou moet denken.

Hopelijk is de spanning tussen ons verminderd.

Ik neem diep adem als ik voor de deur aankom en plaats mijn hand op de deurhendel. Met een stevige ruk open ik de deur.

Mijn ogen wijden als ik jou nog wakker zie zitten, onder de dekens, allang al klaar voor bed.

"O—oh," stamel je, "Jeongguk, je bent er."

Ik knik lichtelijk, niet verwachtend dat je eigenlijk voor me zou wachten. "Wa—waarom ben je nog wakker, bunny?" Iets verzacht in je ogen als ik je bij je bijnaam noem. "Je begint morgen toch al om zessen in het café?"

Je haalt slapjes je schouders op, je getuite lippen vallen ook op. "Ik wachtte op jou," antwoordt je, stem zacht.

Een warm gevoel spreidt zich langs mijn lichaam en een glimlach verschijnt op mijn gezicht. "Het is oké, babe, ik ben nu hier."

Alsof dat een teken was, begin je lang te gapen. Je rekt je lang uit en sluit tevreden je ogen. Mijn lach vergroot.

Terwijl ik mijn spullen begin in te pakken voor morgen, hoor ik je verder onder de dekens kruipen. "'Night, Guk."

Mijn glimlach warmt, zelfs mijn wangen doen er zeer van.

Het duurt niet lang voordat je ademhaling zwaar begint te worden en het op een gecontroleerd tempo op en neer gaat. Je was waarschijnlijk moe van het wachten.

Ik ben te gemeen tegen je geweest gisteravond.

Na me volledig uitgerekt te hebben besluit ik ook in bed te stappen. Het bed kraakt lichtelijk onder mijn gewicht, het laat me verstijven. Jij slaapt echter ongestoord door, je rug is naar me toe gedraaid. Je ligt ook helemaal aan de rand van het bed, meestal lig je in mijn armen.

Ik nestel me onder de dekens en probeer me te verwarmen door de dekens naar me toe te trekken. Ik merk niet op dat ik ze van jouw lichaam aftrek.

Precies wanneer ik comfortabel ben, voel ik een harde ruk en kou langs mijn lichaam gaan. Ik open met moeite mijn ogen en zie dat jij de dekens volledig over jezelf hebt getrokken. Ik zucht en trek een stukje naar me toe, al bedekt het maar de helft van onze lichamen.

God, waarom liggen we zo ver van elkaar?

Het is niet lang voordat je wederom de dekens naar je toetrekt. Gelijk wordt ik begroet met een laagje kou en ril ik in het donker.

Ik zit rechtop en positioneer me zo dat ik op mijn arm leun. Ik schud lichtelijk mijn hoofd als ik zie dat je volledig verstopt bent onder de dekens, alleen een paar plukjes van je haren steken uit.

"Y/N..."

Je blijft stil.

Opnieuw slaak ik een zucht om vervolgens te slikken. Ik heb geen keuze i guess.

Ik reik mijn arm naar de dekens en terwijl ik het opensla, kruip ik naast je lichaam. Direct ben ik verwelkomd door je warmte en nestel ik mijn neus in je nekholte.

Ik negeer dat je lichaam verstijft en fluister het volgende in je oor.

Ik ga je niet kwijtraken, en daar ga ik voor zorgen. Al zal ik dirty moeten spelen.

"'Night."

Latte Macchiato | JJK & PJM χWhere stories live. Discover now