2

292 25 5
                                    

(Yoongin nk)

Olin kyllästynyt jätkien "Onks teillä chimchimin kanssa jotain?" läppiin, että olin vähäällä lyödä Namjoonia turpaan kun tuo heitti läppänsä ilmoille.
"Iisii ei tarvii käydä toisten kimppuun." Hobi lausahti.
"MEILLÄ KUN EI OLE MITÄÄN, OKEI?" Huusin ja häivyin paikalta. En olisi poistunut muuten, mutta huomasin Jiminin späpsähtävän hieman ja joku mussa sai mun sydämen särkymään siitä, että tuo oli säikähtänyt mua. Mikä mua vaivasi?

(Jiminin nk)
Säikähdin hieman Yoongin yhtäkistä kohtausta. Tunsin sydämeni särkyvän siihen paikkaan koska tuo sanoi ettei meillä ollut mitään, eihän meillä ollut. Eikä tuo sellaista raivosta päätellen edes halunnut.

Vaivuin taas niihin ajatuksiin jotka valtasivat mut, niihin jotka sano luovuta idiootti ei se sua huolis ikinä, mutta ennen kun ehdin vaipua siihen pisteeseen, että satutaisin itseäni Jungkook halasi mua. "Onks kaikki hyvin chim chim?" Tuo kysyi ja mä nyökkäsin.

Jungkook tiesi että halusin Yoongista muutakin kun hyvän ystävän. "Hei se ei varmaa tarkottanut sitä sillaiin." Tuo lausahti ja selvästi arvas mitä ajatelin. "Ei varmaa." Vastasin hiljaa.

(Yoongin nk)
"Yoongi odota!" Namjoon otti mua ranteesta kiinni. "Sä pelästytit Jiminin tolla sun kohtauksellas." Tuo sanoi ja mua sattui mutta peitin sen kuoreni alle. "Aha oliko muuta?" Kysyin ja tuo irotti musta

///joo anteeks et nää on näin lyhyitä mut musta tuntuu et ketään ei näitä lue niin mitä sen välii😂🙈ja alukujen tekeminen on mulle aina haaste joten kohta alkaa helpottaa ja pitempiä lukuja tulee toivottavasti🙈

~Vain mun~Yoonmin~Where stories live. Discover now