5

319 25 7
                                    

(Yoongin nk)

Viikonpäästä ensimäisestä uhkausviestistä sain toisen viestin joka kutakuinkin oli 'sä et tuu ikinä enää tuntemaan sen kosketusta tai nää sitä.'

En kertonut niistä viesteistä kun vasta sillon kun sain viestin 'nauti vielä kun voit, viikonpäästä se on liijan myöhästä', jolloin päätin kertoa Namjoonille viesteistä.
Namjoon tosin raivoistui ensin siitä etten heti kertonu niistä, mutta sen jälkeen tiesi automaatisesti kestä oli kyse. "Mut aikooks se muka oikeesti?" Katsoin Namjoonia. Tuo nyökkäsi surumielisesti.
Ennen kun viikko oli edes kulunut Pidimme poikienkanssa leffa-illan mihin Jimin ei koskaan tullut. Kukaan muu ei tietenkää kiinittänyt siihen mitään huomiota paitsi minä ja Namjoon.

(Jiminin nk)
Heräsin jostain hämärästä paikasta joka vaikutti jonkin näköselta kellarilta ehkä.
Mulla ei ollu tietoa miten sinne olin päätynyt, muistan vain että olin ollut matkalla Namjoonin ja Jinin kämpälle ja sitten pimeni.

Yritin nousta mikä tosin oli turha yritys sillä olin selkästi jossakin kiinni. Tunsin kipua takaraivossa joka viitasi siihen että multa oli lyöty taju.

Hetken päästä kuulin lukon ääneen ja miehen sanovan "mitä meidän babyboy." Se kuulosti jo valmiiksi niin iljettävältä että olisin varmasti lyönyt tuota jos olisin voinut. "Kuka vittu oot?" Kysyin. Tosin sen sijaan että olisin saanut vastauksen sain vaan lyönnin poskelle. "Puhu nätimmin." Tuo totesi. "Oon Jaemin." Tuo jatkoi.

Joo tuli vielä tämmönen,ja kaikki henkilöiden nimet joka ei oo BTS:ästä on vaan otettu randomilla. Ja votet ja kommentit on kivoja💕

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Nov 19, 2019 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

~Vain mun~Yoonmin~Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin