4

263 21 1
                                    

(Jiminin nk)

Yoongi suuteli mua ja tuon huulet tuntuivat täydellisiltä omiani vasten. Tuon suudelma oli niin täynnä rakkautta, että mun teki mieli pyörtyä. "Saanks anteeks?" Tuo kysyi irtautuessaan. "Saat." Hymyilin tuolle.
Suutelin itse tuota uudelleen koska en voinut hillitä itseäni enää olin tehnyt niin jo liijan kauan. "Sovitteko jo?" Jin näki meidät. Irtaanuin ja hymyilin jolloin muutkin uskalsivat tulla takaisin. "Sori." Yoongi lausahti. Ja kaikki oli taas hyvin.
Ilalla Yoongi pyysi mut tuon luo yöksi.

Pääsimme niin myöhään tuon asunolle että olin jo väsynyt ja kipitin tuon makuuhuoneeseen ja otin kiristävät farkut pois ja menin peiton alle tuo tuli perässä hetken päästä ja otti mut kainaloon.
Tuon iho oli ihanan lämmin jota vasten käperyin ja nukahdin kuunellen tuon sydämen lyöntejä.

(Yoongin nk)
Silittelin tuon hattaraisia hiuksia olin ollut valveilla koko yön saatuani viestin.
Viestissä oli uhattu Jiminiä ja tiesin näin tapahtuvan kyllä, siksi yritin pitää Jiminin kaukana musta. Nyt se oli kuitenkin myöhäistä ja tuo hattarahiuksinen poika vieressäni kokisi jotain kamalaa ja se olisi mun syytä. En pystynyt sitä estämään tiesin sen, en voisi suojella tuota viatonta poikaa vieressäni ellen sulkisi tuota ulkopuolelle taas.

"Chimchim.." Lausahdin ja suukotin tuota hiuksiin. Sain vastaukseksi jotain muminaa ja yritin irottaa tuota ympäriltäni, tosin turhaan tuo vain kietoutui tiukemmin muhun. "Chim mä haluun kahvia." Naurahdin. "Ja mä unikaverin." Sain vastaukseksi.

Ei tuolle pojalle voinut sanoa ei kun tuo maiskutti ja korjasi asentoa ja ilmeisesti nukahti uudestaan.

Uutta lukua pitkästä aikaa! Oon ylpee itestäni taas😂nauttikaa! Ja votet ja kommentit merkkaa edelleen❤️

~Vain mun~Yoonmin~Where stories live. Discover now