Περίληψη

141 18 4
                                    

"Σύμφωνοι τότε".

"Σύμφωνοι", απάντησε και προτού προλάβω να τον διώξω απο τον καναπέ μου και έξω απο το σπίτι μου τα χείλη του ακούμπησαν τα δικά μου. Στην αρχή σοκαρίστηκα, παγωσα στην θέση μου και εκνευρίστηκα λίγο αφού ήμουν σφηνωμένη σε μια αμήχανη θέση. Αλλά σύντομα το σώμα μου άρχισε να ανταποκρίνεται , τα χείλη μας κοινούνταν συγχρονισμένα και ηλεκτρισμός διαπέρασε την σπονδυλική μου στήλη. Απομακρύνθηκε αργά έχοντας μια παράξενη λάμψη στα μάτια του.

"Νόμιζα ότι θα φιλιόμαστε μόνο μπροστά τους", είπα ξέπνοη προσπαθώντας να ακουστώ ενοχλημένη ενώ ήταν προφανές ότι τα ηλίθια χείλη του με έκαναν να βλέπω αστεράκια.

"Έκανα εξάσκηση. Και επίσης επισφράγισα την συμφωνία με ένα φιλί", απάντησε μειδιάζωντας.

"Ναι καλά", ειρωνεύτηκα.

"Ω έλα τώρα πριγκίπισσα, δεν με σταμάτησες καν. Απλά παραδέξου το- είσαι εθισμένη στα φιλιά μου".

Εκείνη την στιγμή συνειδητοποίησα ότι είχα πουλήσει την ψυχή μου στο διάολο και δεν υπήρχε επιστροφή. Επειδή αυτός ο συγκεκριμένος διάολος που μου χαμογελά δεν κάνει επιστροφές.

................................

Η Emerson Justice είναι μια συνηθισμένη κοπέλα με ιδιαίτερη αγάπη για την πίτσα.

Ο Leo Arsen είναι ένας καυτός Ιταλός που μόλις ήρθε στο σχολείο της και δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι είναι το νέο bad boy. Επίσης τυγχάνει να εργάζεται στην αγαπημένη πιτσαρία της Emerson.

Αλλά υπάρχουν περισσότερα για την Emma το κορίτσι που λατρεύει τις πίτσες.

Η Emma έχει ένα μυστικό. Ένα μυστικό το οποίο έκανε την βασίλισσα του σχολείου τον χειρότερο της εχθρό. Ένα μυστικό που την ανάγκασε να φιλήσει τον Leo Arsen. Και τώρα είναι στην είσοδο του σπιτιού της ζητώντας περισσότερα. Θα κάνουν μια συμφωνία. Αλλά ποιές είναι οι πραγματικές προθέσεις του Leo, μερικά αθώα φιλιά ή κάτι περισσότερο?

The Pizza GirlΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα