Κεφάλαιο 3

118 20 3
                                    


Μειδίασε και το αισθάνθηκα ότι το διασκεδάζει. Αυτή την στιγμή το χέρι του ξεκουράζεται στο γυμνό μου γόνατο. Μετάνιωσα για την αμφίεση μου η οποία αποτελούνταν από ένα τοπάκι και ένα σορτς παντελόνι. Το χέρι του γλίστρησε κατά μήκος του μηρού μου αφήνοντας ένα ρίγος σε κάθε του κίνηση. Τα μπλε σαν ωκεανούς μάτια του ήταν καρφωμένα στα δικά μου. Σιχαίνομαι που το λέω αυτό αλλά μου άρεσε. Πολύ.

Αλλά ο ήχος του κινητού μου που χτυπούσε με επανάφερε στην πραγματικότητα σπρώχνοντας τον μακριά μου. Ανακουφίστηκα αλλά ένα μικρό μέρος του εαυτού μου λαχταρούσε για το άγγιγμα του. Τι μου συμβαίνει? Βλέποντας την αντίδραση μου συνέχισε να έχει αυτό το μειδίαμα στο πρόσωπο του.

"Παρακαλώ", απάντησα την κλήση ενώ ο Leo βολεύτηκε στον καναπέ βάζοντας τα πόδια του στο τραπέζι. Ποιος του είπε να το κάνει αυτό?

"ΦΙΛΗΣΕΣ ΤΟΝ LEO ARSEN ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ". Νομίζω ότι μόλις έχασα την ακοή μου.

Κοίταξα γύρω για να δω αν ο Leo άκουσε ή όχι αλλά ήταν πολύ απασχολημένος στο να καταβροχθίζει την πίτσα μου. Την πίτσα ΜΟΥ. Την πίτσα την οποία δεν πρόλαβα καν να δαγκώσω και αυτός έτρωγε ήδη το δεύτερο κομμάτι. Πως καταφέρνουν τα αγόρια και τρώνε τόσο γρήγορα?

"Hailey πρέπει να αντιμετωπίσω κάτι αυτή την στιγμή ή μάλλον κάποιον. Πρέπει να κλείσω". Με αυτό έκλεισα το τηλέφωνο προτού προλάβει να διαμαρτυρηθεί.

Γύρισα και τον είδα να εξακολουθεί να μασουλά την πίτσα μου κοιτάζοντας με πάνω από τον ώμο του. Του έριξα την πιο δολοφονική ματιά που μπορούσα να κάνω.

"Τι?" ρώτησε εντελώς ανίδεος.

"ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΜΟΥ. ΤΗΝ.ΠΊΤΣΑ.ΜΟΥ", είπα.

"Εγώ την έφερα", δήλωσε.

"Εγώ την πλήρωσα!"

"Οου μωρό μου τι έχει μπει στο εσώρουχο σου και κάνεις έτσι?" ρώτησε ενώ στα μάτια του είχε μια σκανδαλιάρικη λάμψη.

Ρόλαρα τα μάτια μου. Μόλις με είπε μωρό του?

"Εκτός τούτου βάση της εμφάνισης μου οι κοπέλες θα πέθαιναν να με είχαν στο σαλόνι τους ή ακόμα καλύτερα στο κρεβάτι τους", μου έριξε ένα χαλαρό χαμόγελο. Πόσο αλαζόνας πια?

"Όχι εγώ! Βγες έξω", τόνισα τα λόγια μου δείχνοντας του ότι είμαι απόλυτα σοβαρή. Κανείς δεν τα βάζει με το φαγητό μου. Κανείς.

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Dec 20, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Pizza GirlΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα