Κεφάλαιο 2

77 20 2
                                    


Ευτυχώς σήμερα είναι Παρασκευή.

Αυτή την στιγμή κάθομαι στον καναπέ μου έχοντας στα γόνατα μου ένα κουτί με m&m's. Προσπαθούσα να τις φάω με την σειρά ανάλογα με το χρώμα - ξέρετε πρώτα όλες τις μπλε, μετά όλες τις κόκκικες, μετά τις κίτρινες - αλλά είμαι εξαιρετικά ανυπόμονη και κατέληξα να τις καταβροχθίζω χωρίς καθόλου σειρά.

Στο σπίτι μου ήταν φυσιολογικό να υπάρχουν m&m's και μπάρες δημητριακών για μεσημεριανό αφού η μαμά μου έλειπε συνεχώς και δεν είχε ποτέ χρόνο για να ετοιμάσει φαγητό. Σπάνια ήταν σπίτι μιας και εργάζεται σε μια μεγάλη εταιρεία και ταξιδεύει συχνά. Δεν πήρα κατάκαρδα την απουσία της μαμάς μου αφού τουλάχιστον είναι πιο χαρούμενη τώρα μετά το διαζύγιο.

Το διαζύγιο το οποίο καταρράκωσε την μαμά μου. Πριν απο εφτά χρόνια η μαμά μου ανακάλυψε ότι ο μπαμπάς μου την απατά με την γραμματέα του. Ο μπαμπάς μου μας εγκατέλειψε και έφυγε με την γραμματέα του αφήνοντας την μαμά μου και εμένα μόνες μας.

Πληγώθηκε πολύ. Την έβλεπα να κάθεται στον καναπέ ώρες ατελείωτες τυλιγμένη με μια κουβέρτα και να παρακολουθεί σειρές στην τηλεόραση. Η ζωγραφική που ήταν το χόμπι της μπήκε στο περιθώριο και το μόνο πράγμα που ήταν ικανή να κάνει ήταν να κλαίει μέχρι να την πάρει ο ύπνος. Προσπάθησα πάρα πολύ να την συνεφέρω αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ξαφνικά μια μέρα επανήλθε πίσω στα φυσιολογικά της επίπεδα. Μετά απο αρκετούς μήνες καθόμασταν και πάλι στην τραπεζαρία τρώγοντας σπιτικό φαγητό. Περιποιήθηκε τον εαυτό της και προσπάθησε να καλύψει με makeup τους μαύρους κύκλους κάτω απο τα μάτια της. Χαιρόμουν που είδα ότι ο μπαμπάς μου κατέστρεψε μόνο ένα μικρό κομμάτι του εαυτού της.

Αργότερα, αποφάσισε να πάρει το πτυχίο της μέσω διαδικτυακών μαθημάτων και βρήκε δουλειά σε μια εταιρεία. Αφοσιώθηκε πολύ στην δουλειά της ξεχνώντας το λυπηρό παρελθόν της.

Εμπνεύστηκα απο την μαμά και θέλω μια μέρα να καταφέρω να γίνω τόσο δυνατή και ανεξάρτητη όσο είναι αυτή. Αγαπά την δουλειά της και χαίρομαι που είναι ευτυχισμένη πλέον. Αλλά ένα μέρος του εαυτού μου εξακολουθεί να θέλει να βλέπει την μητέρα μου συχνότερα και όχι μόνο τα Σαββατοκυρίακα και τις γιορτές. Αντιθέτως θέλω να περνώ τα βράδια μου μαζί της παρακολουθώντας Teen Wolf όπως συνηθίζαμε να κάνουμε. Η μητέρα μου είναι η μεγαλύτερη οπαδός του Teen Wolf, ακόμα της αρέσει ο Dylan O'Brien. Ναι το ξέρω, εχώ μια μοντέρνα μαμά.

The Pizza GirlΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα