3.

6.7K 181 0
                                    


POVESTITOR
 

       În timp ce Hera stătea și privea din urma lui , Hades își luă la pumni propriul angajat fiind întrerupt dintr-un moment important pentru el , deși nu voia să recunoască,  fata accea micuță l-a cam pus pe jar .

HERA

      Mă uit speriată la omul din fața mea cum este scos în șuturi afară,  ar fi bine să mă car de aici , nu vreau să am parte de niciun tratament aici,  rochia mea galbenă e făcută bucățele,  singurul lucru cu care mă pot acoperii e bucata de cearșaf aruncată în colțul canapelei. Of Doamne ... nu-mi mai trebuie niciodată așa ceva , auzi la mine , răzbunare , acum înțeleg vorba aia , "Răzbunarea  e arma prostului" .
Îmi așez cearșaful de jur împrejurul corpului și mă duc spre ușă să pot pleca din infernul ăsta,  dar spre nefericirea mea e încuiată  , bastardul ăla nesimțit m-a încuiat aici.
Îmi strâng degetele în pumnii și dau nervoasă cu pumnul în ușă  , lacrimile își fac aparitia în colțurile ochilor mei , sper să pot pleca de aici , dar cum ?
- Cum? Strig din adâncul sufletului pentru că pur și simplu simt că mă prăbușesc,  era cât pe ce să fiu dezvirginată din cauza tupeului meu mare. Of Hera în ce te-ai băgat?
Mă duc spre geam și îl  deschid și spre surprinderea mea sunt exact la parter , sar geamul cu inima cât un purice , sper să nu mă vadă nimeni,  așa că mă decid să merg spre casa prietenei mele printre cladiri, sper doar să ajung întreagă acasă .
Pe la jumatea drumului o umbră se apropie de mine și silueta unui bărbat devine din ce în ce mai vizibilă,  și mă opresc văzându-l că se apropie de mine fară să-mi zică nimic,  mă uit speriată la  el și doar îmi întinde un parpalac de bărbat pe care îl pun sfioasă pe umeri.
Merg de ceva vreme și deja începe să se lumineze , casa Mariei trebuie să fie pe undeva pe aproape , mai fac câțiva pași pe lângă casele vecinilor ei , iar după colț o observ pe Maria care mă așteaptă și  când mă vede fuge spre mine .
- Hera , ești bine ? În sfârșit ai venit , oh Doamne ce e cu tine ? Cu ce ești îmbrăcată ? E numai vina mea , nu ar fi trebuit să te duc acolo și să te las să bei.
- Nu e vina ta,  stai liniștită,  mulțumesc lui Dumnezeu , nu am pățit nimic , dar nu spun că nu era cât pe ce... 
- Pe bune ? Te-a luat ... El.
- E în regulă , vreau doar să dorm.

*peste câteva ore *

- Hera , trezește-te ! Trebuie să mergem la școală ! Haide , dormi când ne întoarcem bine ? Strigă la mine să ma trezesc ,dar nu am nicio forță în mine ..mă simt slăbită. 
- Bine... îi spun și mă ridic încet din pat , abia reușesc să vad drumul spre baie .

    Îmi fac rutina, apoi plec împreună cu Maria de acasă,  spre școală  , sper doar să se termine ziua asta odată și să nu mai pățesc nimic până la sfârșitul zilei .
Ajung în curtea școlii,  și în fața mea nu e nimeni altul decât Liam și noua lui iubită  , încerc să-i evit , dar aud vocea pițigăiata a iubitei lui și mă opresc din drum.
- Uite iubitule , nu este ea fosta ta iubită?îi spune lui Liam care se apropie de mine și se apleacă spre urechea mea.
- Ai vrut să te răzbuni pe mine ,ah? Să te distrezi cu alți băieți ? Îmi șoptește și râde .
Exact asta am avut de gând Liam , îi răspund în mintea mea . Era să ajung prea departe chiar   ...
- Liam , termină! Țipă Maria la el , venind înspre mine , susținându-mă. 
- Hmm , ai dreptate Liam , chiar asta s-a întâmplat , m-am distrat cu cineva aseară . De ce ? Ești cumva gelos ? Îl întreb , sigură pe mine , sper doar să meargă . O să mă distrez cu oricine vreau, înafară de tine Liam.
- E nebună cumva ? Se aude vocea pițigăiată a roșcatei din spatele lui. Cum îndrăznești să-i vorbești așa?
Liam doar zâmbește și se uită în ochii mei. 
- Dacă ai ajuns să faci asta , înseamnă că sunt deja în inima ta Hera , ce ai zice dacă ți-aș mai acorda o șansă,  m-ai accepta cu alte femei ? Mă întreabă cu nerușinare. 
Mă uit la el și nu-mi vine să cred ce aud .
- Ți-a spălat cineva creierul Liam Flores ? Cum să-mi spui așa ceva? Dacă nu ai înțeles  , îți pot explica clar și tare . Eu Hera ,niciodată ,dar niciodată , nu o să mai am vreo treabă cu tine în viața mea, ai înțeles?mă răstesc la el , sperând doar să mă înțeleagă. 
O simt pe Maria lângă mine ,cum e cu zâmbetul până la urechi,  într-adevăr nici eu nu aș fi crezut că îi pot face față așa lui Liam .
- Bun , i-ai spus bine Hera , asta merită nesimțitul!
Nu pot să cred cum am putut să cred în el , schimbă femeile ca pe șosete,  cine se crede , de fapt ? Crede că dacă face parte dintr-o familie cu bani , toată lumea îi sta la picioare... credeam ca nu contează circumstanțele atât  timp cât doi oameni se iubesc unul pe celălalt cu sinceritate, dar se pare că doar eu am iubit.

POVESTITOR

În timp ce Hera și-a văzut de drumul ei spre școală  , Liam a rămas cu iubita lui roșcată în curtea școlii , simțindu-se ciudat din cauza vorbelor pe care Hera i le spuse-se .
- Bravo iubi , foarte bine ai făcut că te-ai despărțit de ea , acum își știe locul ! Îi spune entuziasmată roșcata lui Liam care tocmai își scoase portofelul și scria un cec pe care i-l dăduse roșcatei. 
- Un cec ? Pentru ? Întreabă această confuză. 
- Ne despărțim. Sper că e de ajuns ! Îi răspunde acesta senin.
- Ce,  păi de ce ? Nu avem mult de când suntem împreună?
- Se pare că m-ai înțeles greșit,  asta e... A fost frumos, mersii. Îi răspunde zâmbind,  apoi îi întoarce spatele mergând spre o șatenă ce îl aștepta la poarta școlii. 

Roșcata a rămas pe loc uitându-se la cei doi , nevenindu-i să creadă.
Șatena se uită în urmă și îi face cu ochiul roșcatei " Idioato ,cum ai putut sa crezi că  poți ajunge iubita lui Liam după ce te-ai culcat cu el? Cand vreodată l-ai auzit tu pe Liam , numind pe cineva iubita lui,  înafara Herei ".

*între timp , Adams *

      Abia ce cumpărase una dintre cele mai mari companii din oraș și se afla la deschiderea acesteia ca fiind noul șef , toată lumea îl aplauda și il aclama, făcându-și apariția reporteri si paparazzi pentru mai multe detalii despre noul șef al companiei. 
- Domnule Adams ,aveți planuri de viitor în cadrul acestei companii ? Întreabă unul dintre reporteri.
-Domnul Adams a cumpărat una dintre companiile din top 10 a țării, credeți  ca-i va depășii pe cei de la Flores ,care sunt nr1 , în 10 ani ? Se aude pe fundal unul dintre reporteri care filmează pentru un canal de știri. 
- 10 ani ? Se întreabă Hades? Sunt de ajuns doar 2 ani !
Se urcă in limuzină unde îl aștepta unul din cei mai buni prieteni ai lui , Lucas , si Mika ,una din femeile cu care Hades, își pierde timpul.
- Felicitări! Ești în top acum! Îi spune Mika apropiindu-se de el , încercând să pară senzuală. 
- Mika , ăsta e modul tău de a-mă felicita ? Întreabă ,Hades, vizibil iritat de prezența acesteia .
- Ah , Hades, ești așa pervers , îi spune zâmbind, șoferul și Lucas sunt aici ! Îl pune în temă, cu ceva de care era deja conștient. 
- Ok , dacă nu ai de gând să faci nimic ,ieși dracului din mașină! Țipă Hades la ea , luând-o de păr și apropiindu-se de fața ei , nervos.

Inocență Where stories live. Discover now