6.

3.6K 139 49
                                    

POVESTITOR

     Afacerile lui Hades mergeau ca pe roate , Lucas și Henry aveau grijă  îndeaproape ca totul să  fie pus la punct și  nimic să  nu le încurce planurile . 
Hades se afla la unul din locațiile  lui din centrul orașului  , unde femeile cu care își  făcea veacul îl așteptau să-i  satisfacă plăcerile și  nevoile .
     Ajunse acolo cu gândul de a se relaxa puțin  , dar relaxarea nu era tocmai punctul forte în acest moment. Se gândea că  femeile pe care le putea avea ușor nu-l mai atrăgeau.  Era sătul de femei care fugeau înnebunite în urma lui , nu știa ce ar trebui să facă.. Hera nu-i părăsea gândurile însă, se simțea atras de micuța pisicuță. Fata , aprinsese focul dorinței în Hades și nu avea să se stingă prea ușor.
    
    Hera se afla în  lift , moment în care se ruga să  nu îl  vadă pe cel ce îi  făcuse  ziua un calvar cu câteva zile în  urmă.
Dar ochii îi ieșiseră din orbite , când  Hades și Laur pășiseră în lift. Se ruga în  gândul ei , ca Hades să nu o privească, dar Hades avea alte planuri pentru ea , astăzi.
- Domnule Laur , ia spune-mi cum a fost fata din departamentul de jos , ești  satisfăcut ?
- Poftim? Întreabă Laur neștiind la ce se referă Hades.
Hades îi  face semn spre Hera , iar Laur avea să știe  că  acesta încearcă să se joace pe seama micuței.
- Oh , a fost perfect. Mă întreb oare ce departament o să mă ajute , astăzi  ?
- Hmm , astăzi ... cred că e rândul celor de la Servicii. 
Hera își amintise că ea face parte din acel departament.
- Știi  ,doar că eu vreau fete doar sub 20 de ani, îi spune Laur , brunetului.
- Domnule , la Servicii se află  doar o singură fată care are sub 20. Aceea este domnișoara Black.
      Hera se simțea acum privită și era șocata de ceea ce îi auzeau urechile, cei doi o priveau obsesiv , iar ea se simțea invadata în spațiul acela micuț, dar încerca să nu se lase intimidată în fața celor doi.
- Domnule manager, nu știu nimic încă despre servicii, presupun că trebuie să  alegi pe altcineva. 
- Hmm, ai dreptate, ar trebui să aleg pe altcineva. Tu nu ești destul de atrăgătoare pentru mine.
Le mulțumi cerurilor în gândul ei , ba chiar se bucură că acesta o consideră neatragătoare.
- Cred că micuța îți  poate oferii ție  serviciile ei astăzi , îi  spune Laur lui Hades. Asta dacă  nu vrea să fie concediată,iar tu să ai probleme. Glumi acesta.
      Hades se grăbi , și o lua pe Hera pe sus, lăsându-l pe Laur singur în lift. Acesta deschide ușa  unui dintre birouri . Hera încercă să  scape din mâinile acestuia , dar în zadar.
-Lasă-mă,  lasă-mă să plec, unde mă duci ? Țipă în  timp ce Hades zâmbea arogant.
- Baby, cum aș  putea să te las? Când nu vreau să o fac.
Se uită la el , și  o încercau diferite stări ,nu-i venea să  creadă ce se poate întâmpla  la locul de munca.
- Voi toți sunteți nebuni? Întreabă speriată,  încercând să se ridice de pe biroul pe care Hades tocmai a pus-o. Cum puteți  să faceți  așa ceva? Cred că  președintele e mai rau decât voi, de vă  permite să  faceți  asta? Niște nesimțiți cu toți!!!
Hades zâmbi la auzul celor spuse de Hera.
- Bun , hai să trecem direct la treabă ! Îi  spune și începe  să-i  sărute gâtul  ca și când  ar fi ultimul lucru pe care îl  face . Hera tot încercă să  se rupa din strânsoarea lui.
- Hei , lasă-mă,  nu o putem rezolva altfel? Știu  că  ești  forțat și  tu să  faci asta ..
- Cum ar fi ? Se ridică  Hades , uitându-se la ea .
Hera avea impresia că Hades era unul dintre angajații manager-ului Laur și  că aceasta avea să aibe probleme dacă ea nu avea să  ofere "serviciile" pe care manager-ul Laur le ceruse mai devreme.
- Putem sta aici pentru câteva  minute , de vorbă,  și  îi  poți  spune șefului tău  că  am făcut-o. Așa  nu o să avem niciunul probleme, de acord?
Hades se gândi  că  Hera e mult prea naivă,  dar avea să-i facă jocul.
- Sigur , o idee buna. Dar... și  își  apropie buzele de ale ei , dar se opri  și  îi șopti. Manager-ul Laur e destul de experimentat în treburile astea.  Dacă  nu facem zgomot , o să-și dea seama că îl mințim. 
- Oh ,nu ! Nu pot , nu știu  cum.. fata avea fața  roșie de rușine,  se gândi  că  e prea mult pentru ea. 
Hades se încruntă, era foarte mulțumit de răspunsul  fetei , ar fi fost o adevărată  problemă daca ea ar fi știut  să  facă  acele zgomote. Dacă el nu a putut să o aibe acum doi ani , cum ar fi putut accepta ca altcineva să  o guste înaintea lui ?
- Se pare că ai nevoie de ajutorul meu .
- Ce ? Tresare Hera atunci cand îi  aude răspunsul. 
Acesta se urcă pe birou și o ia pe fată în brațele  lui , începând să  îi  sărute  gâtul  flămând,  făcând-o să  geamă ușor. 
- Așa  baby , continuă.. în timp ce mâinile  lui îi  explorau corpul.
- Hei , doar ne prefacem bine , nu trebuie să  mă  atingi . Da?
- Trebuie să  fie realistic. Îi  răspunde  Hades și  o apucă  în  brațe , apăsând  pe una dintre ușile  biroului .
Acesta deschide ușa , unui dormitor micuț  cu un pat matrimonial ,Hera se simțise aruncată în  patul moale , uitându- se împrejur. Nu mai înțelegea  nimic. 
- Ai uitat ce am vorbit? Nu e de ajuns ?
- Nu , deloc. Se pare că  începe  să-ți placă!
- Nu ! E de ajuns ! Lasă-mă să  plec!
- Oh, haide păpușă , mă placi foarte mult ! Acesta îi  atingea sânii fetei , simțindu-i suavi și sensibili la atingerile lui.
Hera avea ochii închiși, plăcerea  pe care o simțea  o făcu  să uite de ce e în jurul ei și  unde se află , dar îi  murmura acestuia să  se opreasca.
Începu  să se simtă  din ce în  ce mai bine ,în brațele  lui Hades , acesta sărutându-i corpul, dar atunci când  Hades îi  dădu  cămașa  jos ,ea realiza și  se întoarce  nervoasă  spre el.
- Ai pus totul la cale,  așa-i?
- Poftim? Se opri și o privii pe micuță. 
-  Nu te va pedepsii , manager-ul dacă nu faci asta, nu ? Pentru că  sunteți prieteni!  Țipă aceasta. Când am fost prinși în lift, ai primit un apel de el. Dă-te de pe mine , nenorocitule! Ești  un mare mincinos! Încercând să-și  acopere sânii goi de privirea acestuia.
Hades se gândi  că  fata nu e atât  de proastă  pe cât credea, dar focul era deja aprins  , iar el nu putea fi lăsat  așa ...


** hei , nu am mai scris de foarte multa vreme si pot spune ca mi am cam iesit din mana.. sper sa va placa!! Ce credeti ca se va intampla? O va lasa Hades pe Hera sa plece ? **

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 22, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Inocență Where stories live. Discover now