13

23 6 0
                                    

Már korom sötét volt kint, zuhogott a hó Macy pedig az ablakban ült. Egész délután ott ült, nagyon fáradt volt már ekkor, de nem tudott mit tenni. Egy percre sem nyugodott meg, pedig sose volt stresszes ember. Általában megőrizte a nyugalmát, nehéz volt feldühíteni. De ekkor hihetetlen ideges volt. Dobolt az ablak üvegen, másodpercenként az óráját nézte. A kezében lévő telefonra pillantott, de Willow nem hívta vissza és üzenetet se küldött. De úgy döntött az idős hölgy, hogy nem vár tovább. Tilly számát tudta egyedül, így őt hívta.

- Jó estét! - szólt kedves hangon a lány, pedig legszívesebben fel se vette volna, hisz éppen vissza indult volna a clubba a cigiszünete után.

- Szia Kedvesem, veled van Willow? - Macy hangjában minden aggodalmát hallani lehetett, így már Tilly sem bánta annyira, hogy felvette.

- Nincs velem, fogalmam sincs, hogy hol lehet. Miért, nem ment haza? - csodálkozott a lány, miközben egy cigarettát helyezett a szájába.

- Nem. Randija van, de azt mondta előtte hazajön. Mégse jött, de azt mondta, sötétedés előtt hazaér, de még a telefont se veszi fel. - sóhajtott fel Macy.

- Randija? - csodálkozott ismét Tilly, majd elvigyorodott magában.

- Azt hiszem igen, de lehet, hogy csak egy barátjával találkozik. Tudom is én! Ennyi idősen örülök, hogy a nevemet tudom, nem igaz? - nevette el magát Macy, hisz leesett neki, hogy nem szabadott volna elmondania.

- Nem is idős! Ne tessék ilyeneket mondani! - mondta kuncogva a fiatal lány, bár nem is a viccen szórakozott, hanem a megszerzett információn.

- Nem zavarlak tovább drágám, vigyázz magadra! - búcsúzott Macy.

Épphogy letették Tilly rögtön sms-t küldött Bentley-nek, Kaden-nek és Hudson-nak Willow randevújáról. Így már mind tudták, hogy a lány egy számukra titokzatos fiúval van és nála tölti az éjszakát. Arról beszélgettek, hogy sose gondolták volna, hogy pont ő fog az első randin szobára menni. 

Pedig fogalmuk se volt arról, hogy Willow nem egy fiúval van, hanem egy férfivel, ez alól természetesen Bentley kivétel. Ő tudta, hogy kivel van randija a lánynak és biztos volt abban is, hogy Willow nem fekszik le Louis-val. 

A magányos lelkünkWhere stories live. Discover now