4

126 11 0
                                    

Yoongi;

Nu îmi dau seama Cum poate sta ciufulita și așa boschetara ca altfel nu am cum sa îi spun. M-am dus sa îmi iau un pahar cu apa dar ea nu era acolo. Am încercat sa o sun dar îmi dădea ocupat. Mă călca pe nervi,pleacă fără sa zică și cine știe când vine sau ce face acum.offff,fata asta!

Sunmi;

Am intrat în club și am fost lovită de mirosul de alcool și fum de țigară. După 30 de minute deja se învârtea clubul cu mine dar am mai stat până pe la 4 după care am plecat spre râul han,acolo mergeam mereu sa mă relaxez dar mi-am adus aminte de trecutul meu de data asta,am început sa plâng  cuvintele astea îmi invadau mintea "nu ești deloc fiica pe care mi-am dorit-o,mă faci de rușine!" M-am urcat pe balustradă pe partea cealaltă și stăteam cu fundul pe ea,fără sa-mi dau seama l-am apelat Yoongi

-Alo!Ignoră vocea de drogată,știu ca nici pentru tine nu sunt Cum îți dorești,dar M-am obișnuit. Am făcut o pauza pentru ca plângeam foarte tare.

-Hei Sunmi !de ce plângi? Unde ești? Ce s-a întâmplat? Spune îngrijorat

-Nu contează acum,doar..doar îmi pare rău că sunt o pacoste!spun și închid.

O sun și pe mama

-Știu ca nu mă dorești doar pentru ca sunt diferită,eu doar am vrut sa mă iubești ca orice mamă! Spun și închid aruncând telefonul în râu,acum era momentul. M-am lăsat pe spate dar cineva M-a prins,era Yoongi,dar Cum a aflat?

FLASHBACK

După ce am închis știam la ce sa mă aștept,Noroc ca îi puteam vedea locația,am intrat în mașină și am coborât prinzând-o fix când se lăsase sa cada în lumea de unde nu ai scăpare.

END FLASHBACK

Sunmi;

Nu îmi venea sa cred ca Yoongi era acolo sa mă salveze,nu am mai stat pe gânduri și i-am sărit în brațe,mi-a sărutat fruntea și am mers acasă . Eram beată,admit asta,când a vrut sa plece l-am oprit.

-Stai!spun eu șoptit

-S-a întâmplat ceva?întreabă blând

-Rămâi cu mine te rog!spun începând sa plâng,însă îi aud telefonul.
Era mama,mi-a dat telefonul și a început falsitatea.

-Sunmi,dragă ești bine? Ce s-a întâmplat ?

-Nu te mai preface,de acum încolo Îți cer sa mă lași,te urăsc pentru viața pe care mi-ai oferit-o!spun nervoasă și închid telefonul începând sa plâng.

-Hei...E ok,sunt aici!spune Yoongi îmbrățișându-mă.

-Eu am vrut doar sa mă iubească! Spun printre suspine.

-Gata!Hai la culcare Sunshine!spune zâmbind și luându-mă pe sus până în dormitor și adormim îmbrățișați.

Lumina soarelui mă deranjează ăsta forțându-mă sa mă trezesc.Eram lângă Yoongi care avea degetele împleticite cu ale mele.

-Yoongi,spun răgușită

-Hai sa mai stăm așa 5 minute,te rog!spune luându-mă mai aproape.

M-am așezat mai bine cu capul pe pieptul lui,în sfârșit simțeam și eu ca mă iubește cineva! După 20 de minte ne trezim amândoi  cu un zâmbet imens pe față.

-Neata!zic întinzându - mă

-Neata,pitic! Îmi zice zâmbindu-mi

Mi-am făcut rutina și M-am îmbrăcat în ceva lejer.

Am luat micul dejun cu Yoongi și după am plecat sa ne plimbăm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Am luat micul dejun cu Yoongi și după am plecat sa ne plimbăm.Eram în mall ne plimbam printre magazine pana aud cum cineva îl strigă pe Yoongi iar el se întoarce acum radia de fericire și o ia pe fata în brațe

-Yoona!striga el fericit

-Omule de când nu ne-am văzut!

Cei doi si-au continuat discuția iar eu M-am făcut neobservată pana în baie unde stăteam și mă uitam la mine.

-normal ca nimeni nu se uita la mine! Și lovesc aerul cu pumnul

În baie a intrat o Yoona furioasă și venea spre mine

-Sa nu te mai apropii de Yoongi,e al meu!

-Stai liniștită,e doar al tău, spun după care plec

Am trecut pe lângă Yoongi țintă,următoarea mea destinație fiind acasă, Yoongi mă tot suna dar eu nu răspundeam,am intrat direct în baie,am încuiat ușa și mi-am lăsat lacrimile sa curgă. Am plâns vreo 4 ore pana a ajuns acasă Yoongi care aparent era cu Yoona,am auzit ușa de la dormitor și după multe gemete scârboase,am ieșit din baie,M-am schimbat și am plecat cu tot  cu Holly la un hotel.

 Am plâns vreo 4 ore pana a ajuns acasă Yoongi care aparent era cu Yoona,am auzit ușa de la dormitor și după multe gemete scârboase,am ieșit din baie,M-am schimbat și am plecat cu tot  cu Holly la un hotel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Chiar dacă era seară,am ales o pereche de blugi scurți. La hotel,M-am trântit pe pat și îmi împărtășeam gândurile cu Holly. Ziua mea începuse bine și s-a terminat oribil.Am adormit după puțin timp.

(800 de cuvinte)

Soție Falsă /by KumaWhere stories live. Discover now