8

92 7 0
                                    

Nota autoarei : acest capitol este unul smut adică 18+ și este din perspectiva lui Tae și a Alexandrei viața mea. Dacă te simți ofensat te rog sa sari peste el.

Ale;

Eram în pat cu un Taehyung excitat care îmi dădea lent bluza jos,eu mușcându-mi buza inferioară,apoi a trecut la pantaloni și evident lenjeria intimă.Am preluat controlul masându-i membrul lent prin blugii care deveneau din ce în ce mai strânși,mai apoi scăpând de ei cât și de boxeri.Tae a început sa mă sărute,coborând ușor spre gât, desenând cerculețe cu limba a ajuns la sâni,pe care i-a lins ușor și a coborât spre abdomen ca mai apoi sa ajungă la feminitatea mea.M-a penetrat ușor eu gemând înfundat, el spunându-mi sa îi gem numele.Era plăcere,Multă plăcere, era așa sexi. Mă excita așa de tare.

Tae;

Era așa sexi,sunt egoist când spun ca o vreau doar pentru mine,dar așa e. Mă excită pana în punctul în care vreau sa îmi dau drumul în ea. Îmi gemea numele așa senzual,își mușca buza așa senzual.Ea e senzuală,aș minții dacă aș spune că nu vreau sa fie soția mea.

-Ahhh...Aishhhh TaeTae...mai repede la naiba,spune printre gemete,eu ascultându-i porunca reginei mele și mărind ritmul

-Aishhhh. ..te iubesc așa mult,zic și eu lăsând un geamăt
-Taehyung...ahhhhhh. ..și e-e ahhhhhh. ..și eu,abia spune fiind copleșită de plăcere.

Ale;

M-am trezit în brațele lui Tae amintindu-mi de plăcerea oferită de el,i-am plasat un sărut ușor sa nu îl trezesc dar se pare ca era deja

-Neata iubito,cum ai dormit?Spune afișându-şi zâmbetul dreptunghiular.
-Foarte bine!spun întorcăndu-i gestul
-Am o surpriza pentru tine diseară,spune și mai bucuros
-Abia aștept sa o văd iubitule! Spun sărutându-l

Cam scurt oameni dar am pus destul de multe detalii și chiar nu mai aveam idei anyway,Ale nu uita ca te iubesc!💞💞

Soție Falsă /by KumaOù les histoires vivent. Découvrez maintenant