Criminal partners

12.9K 972 738
                                    

7

Siyah güneş gözlüklerimin arkasından baktığım dünya normalde olduğundan çok daha anlamsızdı. Büyük evin kapalı havuzunda, biraz uzağımda öpüşen çift ve benim dışımda havuzun kenarında kaykay kaymaya çalışan bir çocuk vardı. Oldukça güzel bir squad oluşturmuştuk.

Arkasında kaplan figürü olan siyah kot ceket giymiş çocuk üç olumsuz denemesinden sonra sonunda havuza düşmeden havalı bir flip yapmayı başarmıştı. İçtiğim sigarayı dudağımdan sarkıtırken tekrar içime çekip, mermere dayadığım dirseklerimden destek alarak hafifçe doğruldum. Çocuk kısaca alkış tutmama dönüp gözünü kırpmıştı.

Yeey!

Burada ne işim olduğu diğer birçok şey gibi soru işaretiydi. Hayatımın en saçma salı gecesini yaşıyordum. En son hatırladığım şey Emir'in üç gün önce yapılacak yılbaşı partisi hakkında zırvalaması ve hemen akabinde gelen annemin Kıvanç ile nişanlanmak istediğini söyleyen sözleriydi. Durumlar fenaydı anlayacağınız.

Bir hafta geçmesine rağmen gözümde hâlâ hakimiyetini sürdüren morluğu kapatmak amacıyla taktığım güneş gözlüğünü düzeltip sigaramı bu kez elime aldım.

Hadi biraz beyin fırtınası yapalım.

Muhtemelen haber beynimdeki damarları kilitlediği için bu saçma partiye gelmiş, herkesten uzaklaşmak gibi saçma bir dürtüyle evin kapalı havuzuna inmiştim ve havuzun mavi ışıklarının, ayağımın dibinde duran sarı şişeye yansımasına anlamsızca kahkaha atmamı sağlayacak kadar çok içmiştim.

"Size doyum olmaz çocuklar."

Önce dizlerimin üstüne yükselip başımın beni düşerecek kadar dönmediğinden emin olduktan sonra ayaklandım.

"Gerçekten çok harika sohbetiniz var ama biliyorsunuz ki toplantıma yetişmeliyim."

Öpüşen ikili münasebetlerine bir saniye bile ara vermemişti. Sigarayı mavi suya sallayıp onlara onaylamaz bakışlar atarak kapalı havuzdan çıktım.

Adımımı attığım geniş bahçe dans eden bedenlerle doluydu. Tek omzumu açıkta bırakan kot ceketim dururken dar kotumun düzgün paçalarını tekrar düzelttim. Bahçenin ortasına geldiğimde iki ağacın arasına asılmış büyük parlayan pankartı gözlerimi kısarak okudum;

2019'a erken girecek kadar özel olanlar!

Pankartın utanç verici etkisiyle alnıma vurmuştum. Ne olacak bu liselilerin dünyayı biz kurtaracağız halleri?

Gözlerim Emir ve Poyraz'ı ararken dans ediyorum ayağına birbirlerine sürten topluluğun neredeyse üstünden atlamak zorunda kalmıştım.

İyi tarafından düşünelim, liseyi bitirmeden bir lise partisine katılabilmiştim. Bakınız züğürt tesellisi bu oluyordu.

Bahçenin kenarında duran dj kabininden gelen Everybody Mad melodisi ot içen tayfayı daha çok gaza getiriyordu. Aralık ayının can yakan soğukluğu kimsenin umrunda değilmiş gibi gözüküyordu. Ayaklarıma onlarla birlikte oturmam için dolanan ellerden kurtulup kendimi zorlukla üç katlı villanın cam kapısından içeri attım.

Tam tersi olması gerekirken ev, bahçeden daha nefes alınabilir bir ortamdı.

Evin karanlığı neon ışıklarla aydınlanmıştı, koltukta dört sızmış beden vardı. Yüzlerine çizilen bıyık ve penisler güldürmüştü. Her yer tanıdık simalarla doluydu. Matematik dersinde susmam için beni uyaran kız şu an avazı çıktığı kadar bağırıp dans ediyordu. Bana göre tuhaftı ama onlara göre genç olmanın doğasında bu vardı.

plasty Where stories live. Discover now