V| N A R A

474 156 209
                                    


Ruhumdan kopup gelen YankıBu kitap yalnızca senin için

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ruhumdan kopup gelen Yankı
Bu kitap yalnızca senin için..

Ruhumdan kopup gelen YankıBu kitap yalnızca senin için

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

V

NARA

🍂

Yanan yürekler
ve
atılan naralar..

🍂

Kaderin iplerinin parmaklarınızın arasından usulca kayıp hiçlikte asılı kaldığı geceler ve o gecelerin kıyamete gebe sabahları vardır. Hiçbir şeyin aynı kalmadığı o gecenin sabahında aynaya yansıyan aksiniz bir yabancıya aittir.

Hiç şüphesiz Hilal Çakır'ın eline aldığı zehirli bir hançerle, sabaha gebe o gecenin karnını kesif  bir vahşetlikle yarmak istediği çok zaman olmuştu.
Gün hiç doğmasın, akrep bir daha yelkovanın üzerine devrilmesin bu zihninin duvarlarına kazınan ve asla gerçekleşmeyecek bir dilekti onun için.

Botlarının altında ezilen yaprakların sesiyle kışlaya doğru ilerlemeyi sürdürdü. Adımları, düşüncelerinin zihnine saplandığından daha sert yere saplanırken damarlarında kesif bir öfke dolanıyordu.

Yaşanmaması gereken bir şeyin yaşanmasından kaynaklı bir yıkımın öfkesiydi duyumsadığı. En başından beri hata olduğunu bildiği, asla ayak basmaması gereken çorak bir toprağın acımasız intikamıydı.

"Hilal, bekle!" Düşüncelerinin orta yerine düşen, yıkımının mimarının sesiyle adımları sekteye uğrayacak gibi olsa da durmadı. Kışlanın çelik kapısını öfkeyle itip içeri girdi. Arkasından geleceğini biliyordu. Neredeyse onun adımları kadar güçlü adımların sahibinin sert soluk alışverişlerinin sesi kulağına çarpıyordu.

Adımları nöbetçi uzmanın odasına doğru ilerledi. Bu gece bir an önce bitmeliydi onun için. Nöbetçi uzmanın odasına girdiğinde odadaki tanıdık simayla yüzündeki ifadesizlik maskesi çatırdayacak gibi olduysa da ifadesini toparladı.

ATMACA (ASKER HİKAYESİ)Where stories live. Discover now