Mezikapitola

400 23 1
                                    

Ta holka na mě byla pořádně naštvaná. Hm.. vlastně se jí ani nedivím.

No každopádně se ukázalo že patří do mojí třídy, je tam nová jelikož přestoupila. Nevím proč, ale každopádně se jí ptát nebudu. Cate na mě byla naštvaná, ale pak se mi stejně přiznala, že chtěla být oblíbená a tak se s ní pokusila bavit.
Závěr?
Vzdala to a kamarádit se bude jen se mnou.. Teda ne že by to byla nějaká výhra.. Obecně vzato nejsem moc přátelský typ a potřebuju svúj osobní prostor.

Ta blondýna a bruneta na mě hážou nepřátelské pohledy.. Ale co, stejně je ani neznám.

Škola už mi opět připadá nudná, po večerce ven nechodím a tak jsem se na můj vkus už dlouho nedostala do průšvihu. Toby mě ignoruje.. Ani neodpoví na pozdrav. Nechci si to přiznat, ale tenkrát v tom lese na mě působil strašně mile.. Musím s tím něco udělat.. Takže, že by další noční procházka?

Mimochodem Jack už přešel od vražedných "pohledů" k agrasivnímu vrčení, asi ho už vážně debtám.Kordy když prohodí nějakou tu poznámku jako odpověď a od Jeffa se ozývají salvy smíchu.
Čekám že za mnou Jack brzy vletí se skalpelem i do pokoje.

Přejděme dál, V pondělí a v úterý nám odpadá vyučování, takže většina lidí včetně Cate odjíždí domů. Já se rozhodla že tu zůstanu a užij si klid.

Sobota ráno:

Jak jsem doufala, skoro všichni jsou pryč. Já jsem si byla koupit něco k jídlu a asi budu hrát hry na notebooku.

Když jsem si zopakovala pro ranou látku z matematiky, mimochodem nejsem šprt spíš naopak v matice naprosto plavu, otevřela jsem notebook a začala brouzdat na netu a nenašla jsem nic zajímavého, až na to, že zase zabili jednu holku od nás ze školy. Znechuceně jsem od sebe notebook odstrčila a zadíval se z okna.

V tu chvíli se z notebooku v valil zelený kouř a mě naskočil husí kůže.
Lekla jsem se že jsem něco rozbyla, ale hned mi docvaklo že to je pitomost.

Odstrčila jsem se na židli od stolu takže zde vznikla mezera ve které se z kouře staly pixely a začaly se zhmotňovat do postavy ve které jsem po chvíli rozpoznala BENa.

"Kurva BENe! Vždyť jsi říkal že do pokoje nás pronásledovat nesmíte!"
Vypadlo že mě a spíše než abych se bála naštvala jsem se.
"Taky tě rád vidím Adio, jo a já tě nepronásledoval, nudil jsem se a bylo mi smutno. " řekl BEN a zasmál se.

"Mě je to někde! Víš jak jsi mě vyděsil!? " už jsem se pomalu uklidňovala, ale pořád jsem křičela.
Což ho zřejmě rozesmálo.

"Co hraješ ráda za hry?" Zeptal se, jako by se předešlý rozhovor neodehrál.

Povzdychla jsem si a už se uklidnila úplně. "Zelda?" Zeptala jsem se s úsměvem. Popravdě to není moje nejoblíbenější hra ale na to jak je stará jí mám docela ráda.

Ahoj, tohle je jen krátká kapča ve jteré se neděje nic zajímavého, omlouvám se ale můžete se těšit na další zajímavější!

-Creepy xenary






Creepypasta High Where stories live. Discover now