16.Kapitola - Krvavý Bozk

3.4K 238 20
                                    

Ahojte, túto časť som sa rozhodla pomenoať , pretože je to zváštna kapitola, taká špeciálna :) a preto je venovaná všetkým čitatelom :) A prečo práve krvavý bozk ? to sa dočítaťe tu :) 

Henry...

Čo najrýchlejšie som tam pribehol a videl som ako James ubližuje Fleur. Vrel vo mne hnev. Neváhal som a prišiel som tam. Zabránil som aby ďalej ubližoval Fleur . Ale vrhol sa na mňa.

Fleur...

V poslednej chvíli sa tu objavil Henry. Odtrhol odo mňa Jamesa ale ten sa pustil do Henryho. Plakala som. Nechcem aby sa bili a hrozne som sa bála. 

Len som sledovala ako sa Henry a James bijú. Henry Jamesa zložil na zem. Chcel mu ešte jednu vraziť ale potom to nechal tak, nechal ho na zemi , prekročil ho a podišiel ku mne. Chytil ma za ruky , pousmial sa. "Si v poriadku?" šepol a nespúšťal zo mňa oči. Len som jemne prikývla a sklopila zrak.  

Prstami mi jemne nadvihol hlavu a usmial. Och ... je tak rozkošný... 

A potom som videla ako sa James postavila, nedívala som sa na Henryho ale na Jamesa. 

Henry...

Díval som sa Fleur do očí ale ona mi ho neoplácala, v očiach mala znovu strach a dívala sa kamsi za mňa, otočil som sa a tam som videl toho chalana čo ubližoval Fleur. V ruke mal nožík, odkiaľ ho sakra zobral? Chcel mi ho pichnúť do chrbáta ale stihol som sa otočiť. Nejako sa to obrátilo proti nemu a nožík skončil v ňom a v jeho srdci. Pustil som ho

Na mojich rukách bola krv, nie je to prvý raz ale tento krát sa na mňa dívala Fleur. Pozrel som sa na ňu. Celá sa triasla.

Fleur...

Och  môj bože.... on ho zabil!!! Ja som sa rozplakala. Prišiel pomaly ku mne. Bála som sa ho , viem, zachránil ma ale on ho zabil! 

Sledovala som každý jeho pohyb, bála som sa ale neprotestovala som. Niečo vo vnútri mi to zakazovalo. 

Skrčil sa oproti mňa natiahol ku mne ruku od krvi, pohladil ma po tvári a palcom po pere. Potom sa jemne naklonil a pobozkal ma. Bolo to.... nedá sa to opísať ale zabudla som že je James mŕtvi, zabudla som na všetko a myslela len naňho. Aký je dokonalý ... 

Bola som pod tlakom, bol to môj prvý bozk ale páčil sa mi. Neprestával ma bozkávať, jeho ruky mi položil na moje boky a hladil ma. 

Išlo to samé, ruky som pomaly obmotala okolo jeho krku a nejako som sa ocitla na ňom. Vlastne som na ňom sedela. Nohy som omotala okolo jeho tela. Rukami mi prechádzal po bokoch a chrbáte. Páčili sa mi jeho bozky. Bolo to dokonalé. Chcela som aby táto chvíľa trvala večne ale potom to skončilo...

Usmievala som sa naňho a hľadela mu do očí. Pomaly sa stmievalo a ja som bola stále pri ňom. 

Nechcela som to prerušiť ale musím byť do 8 hodiny doma. Potom je večera a potom nás kontrolujú na izbách.

"Mala by som už ísť..." šepla som a tým som prerušila ticho ktoré tu bolo. 

Len jemne prikývol "Mám ťa odprevadiť?" 

Usmiala som sa "To by bolo fajn..."  

Pomaly som sa postavila a ruka v ruke sme išli domov. Obzrela som sa ale neuvidela som telo mŕtveho Jamesa. Kam zmizlo ? Boli tam len flaky od krve.

Nechcela som to riešiť. Niečo vo mne mi to zakazovalo a myslela som len na Henryho , ako ma drží za ruku a usmieva sa na mňa. 

Keď som viac premýšľala nad tým čo sa stalo tak sa cítila previnilo. Nedávala som to najavo ale naozaj ma to trápilo. 

Prišli sme pred školu, už bola tma "Ďalej to zvládnem sama" usmiala som sa a dal mi pusu na líce. Pomaly som mu pustila ruku .

"Dobru noc... princezná..." slovo "princezná" ma zahrialo pri srdci, išla som domov . Usmievala som sa doširoka. Nešlo to prestať. Proste som sa usmievala. Pozrela som sa na hodinky, Desať hodín ??!! To som tm bola vážne tak dlho ?? Už je dávno po večeri. Preplížila som sa do izby, všetky dievčatá tam sedeli a čakali kým prídem. 

Vytreštili oči keď ma videli.

"Čo sa ti preboha stalo?" prišla ku mne Susan a obzerala si ma a ja som sa len doširoka usmievala. 

"Nič... mám sa fajn ... viac než fajn..."  usmievala som a nevedela som prestať. Poznáte ten pocit keď sa usmievate ako idiot? Ja áno...

"Ale ty to nechápeš... si od krvi. čo sa ti stalo?" Prihovorila sa Maddy a chytila moje tielko. Pozrela som sa naň a úsmev mi s tváre zmizol. Na tričku som mala krv. To keď ma Henry hladil. Vtedy mi to bolo jedno, hlavne že ma držal. A úprimne aj teraz mi to je jedno...

"Tá je umelá... bola som..." hľadala som a vymýšľala som výhovorky "na party" 

Neveriacky sa na mňa pozreli "A nemala si byť náhodou s Jamesom vonku?" povedala Taly.

Skamenel mi výraz a rozbúšilo sa mi srdce "Som unavená... mala by som už ísť" ušla som do izby a zabuchla som dvere, hodila som sa na posteľ a zobrala som si svoj obľúbený vankúš do ktorého som začala plakať "čo som to spravila" šepkala som si pre seba.

Trvalo do pol noci kým som sa ako tak ukludnila. Zacítila som hlad. Som hrozne hladná. Prezliekla som sa keby dačo a nenápadne som vyšla von, schovávala som sa pred učiteľmi a všetkými ktorí strážili chodbu a dostala som sa do kuchyne. Zacítila som vôňu jedla. Otvorila som chladničku a zrazu sa zaplo svetlo...

~Hlavu hore princezná~Where stories live. Discover now