22.Kapitola

3.1K 207 8
                                    

"Takže vy nieste moji pravý rodičia?"

"Nie..." Pokyvala hlavou smutné babka, "mrzí ma to..."

"Nie...to len" nevedela som čo na to poviem, "Povieš mi ako sa to stalo?"

"Tvoja matka..." Začala, "bola na dne keď sme ju stretli, prišlo nám ju ľúto a tak sme si ju adoptovali, lebo keď ku nám prišla tak jej bolo 17 a čakala teba."

Takže ,to znamená, že sú to úplne cudzí ľudia. Ale aj tak ich mám rada.

"Ale to nemení nič na tom že vás mám rada tak ako predtým. Bola by som rada keby ta môžem stále nazývať svojou babkou."

"Aj mne by to spravilo radost," povedala babka, usmiala sa a do očí sa jej nahrnuli slzy.

"No ja by som už mala ísť... Nikto nevie že som zmizla..." Vstala som a pobozkala som babku na líce a strýkovi som podala ruku.

"Opatrujte sa mi...," povedala som a premiestnila som sa do izby.

Pohľad z tretej osoby...

Medzi kráľovstvami prírodných a temných strážcov dlho panovala tichá vojna ale dnes to vyvrcholilo. Pán Lewis/Henryho otec, vodca mŕtvych/temných strážcov rozpútal vojnu. Zistil že sa jeho syn Henry už dlhšiu dobu stretáva z poslednou princeznou zeme ktorú chcú už dlhšiu dobu zabiť , volala sa Fleur.

Otec sa rozzuril, Henryho dal do vezenia kým neskončí vojna. Pre jeho bezpečnosť, taktiež dúfa že za ním príde Fleur.

Pán Lewis chce zničiť strážcov prírodných elementov ale predovšetkým Calissu ktorá stvorila túto krajinu. Neuvedomuje si ze ked zničí Calissu, zničí aj tento svet a rozplinu sa všade po svete.

Henry sa snaží skontaktovať nového riaditeľa školy, Williama Crossa ktorý je súrodencom Angela Crossa, riaditeľa na škole Eglantyne. Obydvaja sú to vyučený vojaci . William Cross je najlepší priateľ Pána Lewisa ale William má v plánoch zmariť jeho plán. A na pomoc potrebuje Henryho ktorého osobne cvičil.

Na škole Eglantyne všetci hľadajú Fleur. Našla ju Susan ktorá ju ihneď oboznámila zo situáciou. Fleur to nenasala moc dobre keď zistila že jej pravý otec, učiteľ S. Tam bojuje proti jej nevlastnemu otcovi ,Burelovi ktorý je ako zmislov zbavený.

Keď sa Fleur dozvie že jej priateľ Henry je vo vezeni rozhodne sa ísť za ním aj keď ju varuje jej dobrá kamaratka Susan.

Za ten čas sa podarilo Henrymu utiecť. Uvidel ju keď bol na úteku a tak ku nej prišiel .

Henry...

Uvidel som Fleur prichadzat. Ona nieje normalna. Čo tu sakra robí? Chce sa zabiť ? Pribehol som ku nej a ona sa mi vrhla okolo krku. Áno mám ju rád ale bojím sa o ňu a tak som s ňou išiel do tiena.

"Čo tu robíš ?"

"Prišla som si po teba, prišla som ti pomôcť,"

"Dobre... Musíš ísť domov!"

"V žiadnom prípade, idem s tebou,"

Bola tvrdohlava.

"Fleur, nehnevaj má musíš ísť domov!"

"Chcem ti pomôcť!" Naliehala ale ja toto naozaj nemôžem dovoliť.

"Nie, prepáč," prehodil som si ju cez plece ako vrece zemiakov a išiel som s ňou cez les domou. Nemohol som sa premiestniť pretože Calissa ruší mágiu na niektorých miestach aby skončila vojna, za chvíľu odoberie mágiu z celej krajiny. A preto sa mi aj podarilo ujsť, ochrankári sú slabý.

Fleur sa hnevala, videl som to na nej. Dúfam že pochopí že nemám inú možnosť.

"Dobre vzdavam sa...," povedala napokon.

"Pôjdeš domov?"

"Myslíš na Zem?"

"Áno tam...."

"Pôjdem,"

"Dobre.... Susan, dáš na ňu pozor dobre ?" Naozaj som nemal moc času. Susan prikývla a ja som sa rozutekal na opačný smer.

Utekal som k hradu Calissi. Viem že tam je otec, viem že tam je William a určite tam je Calissa.

Po hodine som tam došiel z nepríjemným pocitom že má niekto sleduje.

Fleur...

Sledovali sme Henryho až sem do zámku. Išli sme za ním až dnu. Vkuse sa obzeral a len som nanho zamilované hľadela. Bol úžasný, páčia sa mi jeho pohyby. Na konci chodby pribehol k mužovi a vytrhol mu srdce z hrude. Ani nad tým nepremýšľal a išiel ďalej. Len som znechutene obišla mŕtvolu a išla som za nim. Keď som zabočila do ďalšej chodby tak mi niekto zapchal ústa a chytil okolo pasu.

Ahojte, časť je naozaj krátka lebo je písaná na mobile a nejako sa mi podarilo vymazať 2500 slov ktoré som napísala takže to bude trvať kým to napíšem znova, chcem vás informovať že mám zaracha do neurčita takže časti budú krátke . Príbeh bude čoskoro končiť lebo mám školu ;) končím devinu ;) sú tu ešte nejaký devuataci? Myslím že to pochopia ;) Vopred ďakujem za pochopenie a ospravedlňujem sa za chyby , ešte raz, je to písané mobilom.

~Hlavu hore princezná~Where stories live. Discover now