-1-

16.9K 148 2
                                    

*May pov*
Bună, eu sunt May si am 18 ani. Sunt o fata destul de normala care nu stie ce sa faca cu viata ei. Locuiesc impreuna cu fratele meu Tailer într-un apartament din centrul orasului. Parintii nostri au murit acum 4 ani si de atunci eu si cu Tailer suntem nedespartiti.

*Tailer pov*
Bună, eu sunt Tailer si am 24 ani. De cand au murit parintii, eu am grija de sora mea mai mica, May. Imi este foarte greu, dar faptul ca o vad zambind in fiecare zi imi e de ajuns.

*May pov *

# de dimineta #
Ma trezesc si ma duc la baie. Imi fac un dus, iar dupa aceea ma duc in fata dulapului cotrobaind prin el. Ma imbrac pentru scoala cu ceva simplu si lejer👇

Ies din camera si cobor pe scari spre bucatarie pentru a lua micul dejun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ies din camera si cobor pe scari spre bucatarie pentru a lua micul dejun. Nu e nimeni.
- Tailer?strig putin mai incet.
Cred ca nu s-a sculat. Ma duc in bucatarie si iau o tigaie si un polonic. Ma duc in dreptul ușii lui Tailer si o deschid incet. Ma apropii de patul lui si incerc sa intind tigaia si polonicul aproape de urechea lui. Apoi... Incep sa le lovesc cu putere. Speriat tresare din pat si cade pe podea.

*Tailer pov *
Ma trezesc de dimineata din cauza unor zgomote puternice. Deschid ochii si ma trezesc pe podea. In fata mea o vad pe May razand cu pofta. Ma ridic de jos si ma incrunt la ea. Se uita la mine mirata, pierzându-și cate putin din zambet. Ma uit atent la ea si apoi incep sa rad putin in colțu gurii. Ea se intoarce si fuge din camera. Eu alerg dupa ea, prinzand-o cand cobora scarile. O i-au pe sus si o duc in baie. O pun cu capul dasupra ghiuvetei si dau drumul la un jet rece de apa. O tin acolo cateva secunde apoi inchid robinetul si ii dau drumul, lăsând-o sa se stearga. Incep sa rad cu putere.
- Ha! Acum cine rade?
- Mai taci!imi spune impingandu-ma putin din umar.
Ies din baie si ma intorc putin cu privirea.
- In 5 minute sa fi jos la masa! Nu vreau sa intarzii chiar in prima zi de liceu!ii spun impunator.
- ... nu spune nimic si isi intoarce privirea nervoasa.

*May pov *
Ma sterg pe fata si cobor pe scari la bucatarie. Il vad pe Tailer punand farfurii pe masa. Ma duc să-l ajut, dar nu ma lasa. Ma asez la masa si in cateva secunde imi pune in fata micul dejun "fericit".

Incep sa zambesc la el si incepem sa mancam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Incep sa zambesc la el si incepem sa mancam. Ma uit la ceas si vad ca mai sunt 10 minute si se suna de intrare. Ma panichez si alerg prin incapere agitata. Ma incalt repede, imi iau telefonul si geanta cu un singur caiet. Da.. E cam putin, dar e prima zi de scoala. La ce sa te astepti?! Ies din apartament si dau sa intru in lift, dar o mana puternica ma opreste, apucandu-ma de brat. Ma intorc si il vad pe Tailer. Imi intinde un pachetel de mancare. Il iau si ma grabesc sa urc, dar iarasi nu ma lasa. Ma intorc din nou si il vad apropiindu-se de mine. Ma saruta pe frunte.
- Sa ai grija!spune el cu o voce de parca ar da sa planga.
- S.. Sigur!ii spun nesinura apoi urc in lift.
Cobor din scara blocului si merg, cand dintr-o data aud un clacson. Ma intorc si o vad pe Lily, cea mai buna prietena a mea si pe iubitul eu Andy. Ma indrept spre ei si ii salut:
- Hei! Ce faceti porumbeilor?
- Bine!spun ei la unison si incep sa rada.
- Hai sa mergem, fetelor!spune Andy ingrijorat sa nu intarziem.
Da.. Stiu la ce va ganditi.. Cum de Andy are carnet?! Pai.. El are 19 ani si e clasa a12 a, iar eu cu Lily avem 18 ani si suntem clasa a11 a. Noi inca nu am luat carnetul.. Adica am dat probele, dar nici una dintre noi nu l a luat. Instructorul a zis ca suntem niste vitezomane... Si are dreptate. 😊😉
Ajungem in parcarea scolii. Andy parchează într-un loc mai retras si ne dam jos din masina. Intram in scoala si mergem fiecare la clasele noastre. Clasa lui Andy e fix langa a noastră, deci... Lily il va putea vedea in pauze. Se suna de intrare si ne asezam in banci. Da.. Lily nu sta cu mine in banca. Deoarece diriga' a zis sa stam la fel cum am stat anul trecut si va trebui sa stau iar cu enervantul si "curva" de Mike. Se tine dupa mine si mi face avansuri de un an si jumatate.

Daddy!!! +18 Where stories live. Discover now