-4-

9.8K 116 11
                                    

* Tailer pov *

Mai avem putin si ajungem acasa. Ma tot uit la cei doi care stau pe bancheta din spate. Tipu' ala, Mike o soarbe din priviri pe sor-mea. Deja nu mi place de el. Nimeni, dar nimeni nu se atinge de sor-mea ea. Stiu ce au baietii de varsta lui in cap si nu mi place deloc. Am ajuns in fata blocului si ne dam jos din masina. Intram in lift si ne indreptam spre usa apartamentului. Intram si acestia se duc sus in camera leu May, iar eu raman in bucatarie pentru a pregati o masa pentru cei 2. E cam dubios baiatul asta. Va trebui sa stai mai mult cu ochii pe el.

*May pov*

Intram la mine in camera si ne asezam la birou. Stam cam vro 2 minute fara sa spunem nimic. Eu ma ridic si ma duc la dulapul cu haine. Imi aleg o tinuta mai comoda. Merg la toaleta si incep sa ma schimb. Se aude usa. Ce?? Cine naiba a intrat? Ma intorc si l vad pe Mike lingandu se pe buze. Isi musca buza de jos si se apropie cu pasi marunti spre mine. Eu fiind doar in lenjerie intima, ma dau mai in spate si ma gandesc cum sa fug. Ma du in spate pana ajung lipita de perete. O nu! Nu mai aveam unde sa ma duc. Trebuie sa fug, dar cum sa fac asta fara sa ma prinda? Se apropie de mine si ma ia de solduri. Ma studiaza din cap pana in picioare si dupa incepe sa ma sarute pe gat foarte pasional. Coboara mai jos pana in dreptul sanilor. Isi duce mana pe spatele meu, desfacandu mi sutienul.

*Mike pov *

E asa de frumoasa! Ma uit la ea si vad cat de frumos si bine sculptat e corpul ei. Nu mai pot.. Imi vine sa sar pe ea, dar o iau usor. Nu vreau sa o sperii. Dupa ce ii desfac sutienul si il arunc pe undeva prin incapere, o sarul in scobitura sanilor, apoi pe fiecare in parte. Mai intai il sarut pe cel drept si apoi pe cel stang. Incep sa le sarut pasional, lasand urme de cerculete pe ei. Ea gemea infundat. Nu voia sa se auda, dar eu tot auzeam. Era ca o muzica pentru urechile mele. Ii iau sfarcul si incep sa il sug usor. Ea incepand sa geama umpic mai tare. Cobor cu saruturile pe abdumen, indreptandu ma spre feminitatea ei. O iau in brate, ies cu ea din baie si o arunc pe pat. Ii dau lenjeria ce a mai ramas pe ea si care ii acoperea feminitatea. Ma iut cu atentie si ma ling pe buze. Arata ca o zeita. Ce tot spun eu aici?! Ea e deja o zeita... E zeita mea. Sau cel putin va fi. Ma asez langa ea si ii desfac usor picioarele. Incep sa fac miscari lente cu limba, urmate de niste cerculete tot cu aceasta. Ea gemea mai tare. Imi placea sa o aud gemand, dar voiam cu ardoare sa o aud gemandu mi numele sub mine. Ma dezlipesc cu greu de feminitatea ei care era asa de dulce. Introduc un deget in ea, facand o sa geama si mai tare. Încep sa fac miscari rapide, apoi introducand inca un deget. Ea nu mai putea, dar nici eu. Voiam cu ardoare sa intru in ea cu putere. Ma retrag, lăsând-o sa gafuie. Era rosie in obraji, ceea ce mi spunea ca i placea. Imi dau tricoul si pantalonii jos, dupa aceea boxerii. Ma apropii de ea, ea find putin speriata. O ridic usor de pe pat si o pun in fata mea. Eu ma asez pe marginea patului, iar pe ea o pun in genunchi. Si a dat seama ce vreau sa fac si vrea sa se retraga, dar eu o prind cu grija de par si o apropii de erectia mea. Nu vrea sa deschida gura, asa ca ii dau o palma peste fund, facand o sa scoata un geamat. Atunci o apropii, barbatia mea fiind deja in gura ei. O strang putin de par si o conduc eu, aceasta impotrivindu se. Ii mai dau una peste fund si de data asta face ce ii spun eu. O trag de par si ea face miscari repezi de dute vino. Nu mai puteam. O ridic de jos si o arunc in pat, punandu ma peste ea. Aceasta era speriata si ii puteam vedea mici lacrimi in coltul ochilor.

*Tailer pov*

Am terminat de pregatit o mica masa pentru ce i doi, asa ca ma duc spre camera ei sa ii invit la masa. Deschid usa si raman uimit. Era peste ea, amandoi dezbracati. May avea mici lacrimi in coltul ochilor ceea ce ma enerva la culme. Ma duc langa pat cu pasi repezi si i dau un pumn lui Mike, acesta cazand jos. Ii arunc hainele in fata si il dau afara din camera ei. Ii spun sa plece si asa si facu. Cum s a imbracat, a si plecat. Ma duc repede la May si o vad plangand. Ma pun langa ea si o imbratisez. O intreb daca s a intamplat ceva ce nu trebuia sa se intample si da din cap negativ. Respir putin mai usurat, dar sunt si negru de furie. Daca il mai prind pe tipul ala pe aici, jur ca i zbor creierii. O las sa si faca un dus si eu merg jos sa asez farfuriile si toate cele pentru masa.

Daddy!!! +18 Where stories live. Discover now