•3•

2.7K 143 30
                                    

,,Můžeš se sakra aspoň deset minut soustředit?!" vykřikl naštvaně Nikolas, když jsem už po několikáté za sebou podělala zvedačku.

Došel k přehrávači a vypl hudbu, zatímco já jsem si nalila plnou skleničku vody a na ex jí vypila.

,,Promiň" Řekla jsem provinile,,Ale já jsem hrozně nervózní z tý zítřejší soutěže.Vždyť to pako nemumí ještě ani druhou půlku tance!" vykřikla jsem zoufale a sedla si na podlahu.

,,Koho vlastně učíš?" zeptal se se zájmem Nikolas a já k němu vzhlédla a nasadila jsem otrávený výraz.

,,Martinuse Gunnarsena" vyplivla jsem to jméno a zašklebila se.

Nikolasovi se přes obličej mihlo nekolik výrazů.Poznala jsem v nich zlost a žárlivost.

Není pro mě totiž tajemstvím že se mě Nikolas, od té doby co jsme se poznali, snaží sbalit, ale já mu pořád jasně naznačuju, že z nás nic víc, než kamarádi a taneční partneři nebude.Navíc to ani trošku není můj typ.

Je štíhlé postavy, bledý a má světle hnědé vlasy, které má na můj vkus až moc dlouhé.Nosí brýle a je hrozně vyhublý.Proto se někdy divím, že mě unese, ale tak má mamka asi pravdu, že jsem jak peříčko.

Navíc zvedačky jsou vždycky naše nejtěžší část tance a já se při tom cítím dost nejistá.Ale už jsem si zvykla.

,,Upřímnou soustrast" ušklíbl se a natáhl ke mně ruce.Chytla jsem se ho a on mě vyzvedl na nohy, přičemž si mě přitáhl až moc blízko k němu, tak že se naše hrudi dotýkaly.

Hned jsem od něj odstoupila a nemohla jsem si nevšimnout jeho zklamaného a naštvaného výrazu.No jo, máš prostě smůlu.

•••

Když náš úmorný trénink konečně skočil bylo něco kolem půl druhéa já opět ještě neměla oběd.Takže dneska to zase vypadá na velice zdravého hamburgera z ještě zdravějšího fastfoodu.

Sbalila jsem si věci tak rychle že mě ani Nikolas nestihl pozvat na rande, tak jak to dělá skoro každý trénink.

Zamířila jsem do McDonald's, kde jsem si objednala veliký hamburger s hranolkama a velkou colou a nechala si to zabalit s sebou.

Měla jsem ještě hodinu čas, tak jsem si řekla že tam budu aspoň dřív a zamířila rovnou do studia.

Tam jsem se tradičně převlékla a hned jsem se svým vydatným obědem zamířila na pohovku k televizi.

Najela jsem na nějakou komedii a vybalila si tu mňanku.

Cpala jsem se dvojitým hamburgerem, míchala jsem to s hranolkama a zapíjela to colou.Přitom jsem se smála jak pominutá a válela se na pohovce.No na mě musel být pohled.

,,No to je teda pohled" ozval se povědomý hlas někde za mnou a tím vyslovil mojí myšlenku.

Otočila jsem hlavu směrem k Martinusovi a zašklebila se na něj.
Dneska vypadal jako úplně normální člověk který jde na trénink.

I když se za ty tři dny naučil nosit aspoň tepláky, vždycky to něčím vyperlil a pak si stěžoval že je mu vedro.Dneska to ale celkem vychytal.

Měl na sobě obyčejné černé tepláky Adidas a tričko s nějakým potiskem vepředu.Ten potisek byl ale už tak sepraný, že by ho nerozluštil ani Sherlock Holmes.

Jediné co mi vadilo, že to tričko mu nebylo až zas tak velké, takže přes něj byly vidět jeho svaly, jak prsní tak břišní a ty svalnaté ruce taky nebyly k zahození.Co na tom bylo špatně?Mám slabost pro chlapy se svalama.Nemyslím žádné ty extra svalovce, myslím ty akorát, třeba jako je Martinus.A proč mi to vadilo u Martinuse?Nemohla jsem od něj odtrhnout zrak a on se mi pak posmíval a jeho egu to taky přidalo nějaké ty body.Takže super Gunnarsene, zase mám lepší náladu.

,,Moje jídlo!" křikla jsem po Tinusovi a pleskla ho po ruce, která se natahovala pro hranolku.Na jídlo mi nikdo sahat nebude!Na to jsem alergická!

Tinus se zatvářil ublíženě a mě ho bylo snad i na několik vteřin líto, ale pak se můj mozek zase vzpamatoval a už to bylo pryč.

,,Jsi zlá" zamračil se a uraženě si založil ruce na hrudi.Vypadal celkem roztonile.No to určitě!Martinus Gunnarsen nemůže vypadat roztomile!

,,Proto mě všichni milujou" usmála jsem se egoistycky a olízala si prsty od kečupu.

,,Aspoň jednu" zakňoural Martinus a podíval se na mě pohledem alá nevinné zmučené štěňátko.Ne ten pohled mě neobměkčil.Zlomily mě ty jeho kouzelný kukadla, který se do mě vpíjely a já se cítila jak v čokoládové lázni.

Potřásla jsem hlavou a odtrhla od něho pohled.Tohle bych neměla dělat moc často, jinak se moje svědomí zblázní.

,,No jo, ale jenom jednu!" protočila jsem očima a pohrozila mu vztyčeným ukazováčkem.

Martinusovi se na obličeji hned rozlil šťastný úsměv a tvářil se jak pětileté dítě, které práce dostalo svojí vysněnou hračku.

Zvedla jsem se a zamířila do koupelny, abych si z rukou smyla zbytek omáčky a oleje.

,,A chraň tě pánbůh, jestli si vezmeš jen o jednu víc.To by jsi potom mohl přijít třeba o svoje nádobíčko" zakřičela jsem na něj ještě a mezitím jsem mířila do koupelny.

Slyšela jsem že řekl něco v tom smyslu to by ti ale v budoucnu mohlo chybět.Nad tím jsem se jen uchechtla a převrátila oči v sloup.Neuvěřitelný jak má to střapatý pako vysoký ego.To by se ale už nedalo říct o jeho IQ ops...

Spokojená a hlavně s plným bříškem jsem se vrátila k Martinusovi.

Ten ještě pořád žvýkal tu hranolku což mi bylo divný, protože jsem v tý koupelně byla celkem dlouho.A jak se ukázalo tak jsem tam byla dost dlouho na to aby mi ten bastard snědl všechny hranolky.On je snědl!Vsechny!

,,Ty idiote já ti říkala jen jednu!!" začala jsem na něj řvát.Popadla jsem polštář a začala ho s ním mlátit hlava nehlava.

,,Ty-"rána,,jeden-"rána,,vypatlanej-"rána,,idiote!" a několik dalších ran.

Když jsem usoudila že moje odplata je dostatečná nechala jsem polštář polštářem a Tinuse Tinusem a šla si nalít vodu.

,,Já říkal že by jsi mě nevykastrovala, protože by ti moje nádobíčko v budoucnu chybělo" ušklíbl se a já si odfrkla.Ani ve snu hochu.

,,Tak pojď, jdem tančit" pobídla jsem ho a pustila hudbu.

Hi baes>3
Tak kdo taky právě brečí?!😭😭😭já pořád nemůžu uvěřit že m&m tady fakt budou!😍😍bohužel já tam tak na 90% nejdu...Brno je prý moc daleko...😢
Bye bye baes💋
maggie_gnrsn

Dance With Star [Martinus Gunnarsen]Where stories live. Discover now