•18•

2.4K 128 26
                                    

I po té noci se naše tréninky nějak nezměnily a my po sobě pořád štěkali a dělali si naschvály jakoby se nic nestalo.

Jedinou změnou byly naše občasné polibky a nebo i dravé líbání, které ale nikdy nedošlo dál než by mělo.I když jsem ho chtěla, nechtěla jsem to dopustit znovu.

Popravdě já vlastně ani nevím jak to mezi námi teď je.Neřekli jsme si to, ale myslím že oba dva víme, že už to není to co to bylo na začátku.Naše city se k tomu druhému vzájemně prohloubily a já nevím jestli z toho mám být šťastná, nebo z toho mám šílet, jak jsem tohle mohla dopustit.

No každopádně týden uběhl jako voda a já se teď připravuju na dnešní kolo soutěže.Nevím jestli mi to dochází tak pomalu, ale těch kol už moc nebude.Tak asi 5 a pak nazdar.

Taky mi dnes Nikolas velmi ráznou esemeskou sdělil že za měsíc je  je soutěž a že bych se měla víc soustředit na naše tréninky.

Od toho incidentu, kdy se bez ohlášení objevil u mě doma a našel tam i Tinuse, jsem s ním nemluvila.Nemám na to ani nervy a ani náladu.Akorát by mě zase vytočil.

Vanessa mi zrovna dělala účes když do maskérny přišla nějaká umělá blondýnka a s důležitým obličejem si sedla před zrcadlo.Byla hned vedle mě, takže jsem si jí po očku mohla prohlédnout.

Už od prvního pohledu jsem jí nenáviděla.Plastickou operaci muselo podstoupit snad celé její tělo, blonďaté vlasy učíte nebyly její a řasy měla dlouhý jak já nohy a ruce dohromady.Její obličej představoval spíš chodící make-up a oblečení zakrývalo jen to, co bylo opravdu potřeba.Což u ní asi nebyla její plastická prsa, protože měla výstřih až někam ke kolenům.

Znechuceně jsem od ní odvrátila pohled a radši zapřemýšlela nad tím co tu vůbec dělá.Myslím že tahle maskérna je jen pro soutěžící a jí jsem tu ještě neviděla.Bylo to opravdu zvláštní.

,,Tak je tu někdo, nebo si mám ty vlasy snad udělat sama?" Zaječela najednou na celý pokoj až sebou všichni trhli, včetně mě.

Ihned k ní přispěchala nějaká paní a začala se věnovat jejím vlasům.No jejím...pochybuju že jsou její.

Vanessa mi do pěti minut dodělala účes a tak se zase jiná paní mohla pustit do mého make-upu.

Zrovna mi dělali oční linky, když se vedle mě ozval další jekot, pocházející od té barbie.

,,No to si ze mě děláte srandu?!Co to jako má být?!Říkala jsem účes, ne ptačí hnízdo!Ježiši okamžitě to ze mě sundejte!" Ječela jak smyslů zbavená a moje maskérka se jí tak lekla, že jí omylem uklouzla ruka a moje pravá linka byla v háji.

Začala se mi ihned omlouvat, ale já jí zastavila s tím že je to v pořádku, že se toho zas tolik nestalo.Nejsem jak ta štětka vedle mě.

Za chvíli už jsem vycházela z šatny ve svých dlouhých šatech, které se přesně hodily na Slowfox.To je náš tanec, který budeme dnes tančit.Moc se netěším, protože mě Slowfox moc nebaví.Mám radši energické tance.Těžký tanec to ale není, tak by jsme to měli s Tinusem zvládnout.

Šaty:

Chtěla jsem si sednout vedle Martinuse, nic nedělat a být zticha

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Chtěla jsem si sednout vedle Martinuse, nic nedělat a být zticha.Většinou mě to uklidňuje a pomáhá mi to přenést se přes nervozitu.

Když jsem ale došla do místnosti, kde jsme všichni čekali na to až půjdeme na parket, ztuhla jsem uprostřed kroku.

V křeslech seděly dvě osoby a něčem si velmi zaujatě povídali.Dívka seděla na můj vkus až moc blízko k chlapci a okatě na něj mrkala.Zároveň byla lokty opřená o opěrku křesla a nahnutá blíž k chlapci a tak mu dávala skvělý výhled na její odhalený dekolt.

Zaskřípala jsem zuby a zaťala pěsti, abych k tý náně teď hned nepřišla a nevrazila jí jednu do toho přemalovaného ksichtu.

Místo toho jsem nasadila falešný úsměv a pomalým krokem se rozešla k těm dvoum.

Neobtěžovala jsem si sednout na křeslo hned vedle Tinuse a radši se usadila rovnou na Martinusovi.

Nevím jestli si mě vůbec všiml protože se pořád zaujatě bavil s tou courou, což mi připomíná že ani nevím jak se jmenuje.Byla to totiž ta samá blondýnka která ječela v maskérně.

A teď si tady ještě bude okatě flirtovat s mým Tinusem?Se asi praštila do hlavy ne?A jak si můžeš být jistá že je vážně tvůj?Sklapni.

Zamračila jsem se když mi Tinus pořád nevěnoval vůbec žádnou pozornost.Proto jsem to vyřešila po svém.

Vzala jsem Martinuse za bradu a natočila si ho směrem k sobě.Nestačil se ani nadechnout a já už měla rty přitisknuté na těch jeho.

Nic nenamítal jen se usmál a polibek mi oplatil.Ruce zajely na moje boky, které jemně hladil přes látku šatů.

Byl to dlouhý vášnivý polibek, přesně tak jak jsem chtěla.

Pro nedostatek kyslíku jsme se od sebe odtáhli a Martinus se na mě pobaveně zašklebil.Moc dobře věděl proč jsem tohle udělala.Mě to teda moc vtipné nepřijde.

Naklonila jsem se k jeho uchu a já cítila jak se zachvěl.A to jsem ještě ani nic neudělala.

,,Ještě jednou se jí podíváš jinam než do těch hnusných očích a vykuchám tebe i tu couru, rozumíme si?" Zašeptala jsem a Tinus polkl.Možná byla moje slova trošku přehnaná, ale to taky měla být.

Nakonec jsem vydechla proti jeho kůži na krku a vlepila mu tam malý polibek, zatímco on mi drtil boky.A to skoro nic nedělám a už je ze mně takhle v prdeli.

,,Tohle ti oplatím" Zachraptěl a já se od něj s pobaveným úsměvem odtáhla,,Ale teď už musíme jít, tak pojď" Řekla jsem a společně jsme se zvedli.Ani jsem si nevšimla brunátné blondýnky, která stála kousek od nás a propalovala mě vražedným pohledem.

Zkus se na něj jenom podívat ty couro a useknu ti ruku.

Hi baes>3
Jsem zvědavá až si Martinus najde holku, jestli bude taky takhle žárlivá😂Každopádně to by nemohl mít mě, protože já jsem mega žárlivá 😂😂🙈
Hroooozně moc se vám omlouvám že tak dlouho nevyšla kapitola, ale neměla jsem teď vůbec čas😤.Ta škola mě jednou zabije😭
Bye bye💋
maggie_gnrsn

Dance With Star [Martinus Gunnarsen]Where stories live. Discover now