•22•

2.2K 118 11
                                    

Co jsem si to sakra zase vymyslela?!Ta sázka je strašná!Nedá se to vydržet a ten hajzl mi to ještě naschvál stěžuje!Tohle je prostě nefér!

Ale zase já mu to většinou oplácím stejnou mincí tak co si budem že jo.

Dneska je vedro jak v Africe a já jsem se proto rozhodla náš trénink trošku osvěžit.Je půlka června a už jsou vedra jak někde na Sahaře.I když nestěžuju si, léto je jedno z mých nejoblíbenějších období.

Každopádně teď mířím na trénink s Martinusem, který o mém plánu nemá ani ponětí.Ale myslím že nic namítat nebude.

Došla jsem až do studia, kde si to Martinus jako obvykle vysedával na pohovce a cpal se nějakýma bonbónama.Jako malej fakt.

,,Zvedáme se!Dneska bude trénink někde úplně jinde!" Zařvu hned jak vkročím do místnosti a Tinus sebou překvapeně škubne.

,,A kde jako?V posteli?" Ušklíbl se a já mu úšklebek vrátila.Myslím že mu sex se mnou opravdu chybí.No sám si to zavinil, tak ať si to i vyžere.

,,Ne, ale mokrý budem" Řekla jsem a Martinus vystřelil obočí až někam do vlasů.

,,Vážně nevím co si pod tím mám představit" Zamumlal a mě se přes tvář mihl úšklebek.

,,Tak si nic nepředstavuj, zvedni tu svojí línou sexy prdel a jedem" Rozkázala a Tinus se uchechtl.Nejspíš nad tím jak jsem nazvala jeho zadek.Ale on je fakt sexy!

,,Počkej jedem?!A čím jako?" Vykulil oči když mu došla celá moje věta.

,,No lodí asi.Tvým autem" Protočila jsem očima nad jeho tupostí a vyrazila ven.

Svůj krok jsem zastavila až u jeho auta a čekala než se ten lenoch vyplazí.Po několika minutách se opravdu vyšoural a došel až ke mně.Nechápavě se na mě koukl když jsem k němu natáhla rozevřenou dlaň.Jen jsem se na něj zazubila a jemu to hned došlo.

,,No tak to ani náhodou!Řídit budu já!Nesvěřím svojí Audinku nějaký ženský" Ohrnul nos a já se zamračila.Nějaký ženský?Jo já ti dám ženskou že si týden nesedneš.

,,Nevíš kam jedeme, takže logicky musím řídit já.A navíc už jsem tvoje auto řídila, když ty jsi byl zlitej jak bezdomovec" Zavrčela jsem na něj.

Nakonec teda povolil a tím že jestli tam po té jízdě bude jen škrábnutí, že si mě podá.Vítězně jsem se ušklíbla a nasedla za volant.

Nastartovala jsem a vyjela.Naposledy jsem řídila, když jsem vezla nalitýho Martinuse ke mně domů a to už nějakej ten pátek bude, takže jsem možná až moc prudce sešlápla plyn.Auto sebou cuklo a vyjelo trochu rychleji než jsem zamýšlela.

,,Ježíši Kriste, já se měl asi pomodlit co?Pomalu prosimtě!Nejdřív zařaď rychlost a pak pomalu sešlápni spojku-" Začal mi vysvětlovat jak se řídí, ale já ho to nenechala dokončit.

,,Panebože já umím řídit!Nejsem v žádný autoškole aby jsi mi musel říkat co mám dělat!Takže mlč ano?" Odseknu mu a vyjedu na rušnou silnici.Martinus si jen odfrkne, založí si ruce na hrudi a uraženě se kouká z okýnka.

Opravdu po celou dobu cesty mlčel, za což jsem mu byla vděčná, protože mě už dneska opravdu docházely nervy.Nikolas je na mě pěkně protivnej a já s ním pomalu strácím trpělivost.

,,Proč jsme zrovna tady?" Zeptá se zvědavě Tinus když zastavím a vypnu motor.Bezeslova jsem vystoupila a došla až k okraji, kde začíná písečná pláž.

,,Protože se tu nejlépe učí těžké zvedačky.Je nejlepší si to zkusit ve vodě" Vysvětlím mu, sundám si boty a zabořím chodidla do horkého písku.

Zajela jsem na místo, kam nás Martinus minulý víkend vzal a strávili jsme tu i noc.Teda akorát jsme o trochu dál, kde nejsou lidi, abychom měli víc prostoru a někoho náhodou nezranili.U nás nikdy nevíš.

Vzala jsem sebou přenosný reproduktor a tak jsem se na něj připojila a pustila naší písničku na tanec, do dalšího kola.

Další tanec, který tančíme je Tango, které mám hrozně moc ráda a je to jeden z mých nejoblíbenějších tanců.Je to dynamický, přísný a rychlý tanec a to já mám velice ráda.

Postupně jsem začala Martinuse učit jak se jde na zvedačky.Kde má mít ruce, jaký má mít postoj a tak.

Až do tohohle kola jsme totiž dělali velice jednoduché zvedačky, které nebyly nějak náročné.Myslím že teď už je ale čas na něco ostřejšího už jenom protože do konce zbývají tři kola i s tímto.

Na youtube videu jsem Martinusovi ukázala co přesně za zvedačku budeme dělat a ten jeho výraz byl k nezaplacení.Vykulené oči, nejistý pohled a strach.

,,Tak pojď jdem do vody" Pobídnu ho a začnu se svlékat.Jen na mě chvíli zírá jak na Selenu Gomez a nakonec zatřepe hlavou a začne se také svlékat.Tohle je zkouška pro nás oba.Aby jsme neskončili v posteli.Sázka je sázka.

Vlezu do moře, které má příjemnou teplotu a doplavu na místo, kde dosáhnu tak akorát a voda mi je asi po klíční kosti.Samozřejmě že Martinus je vyšší, takže mu je voda sahá těsně pod hruď.K mému neštěstí a nebo štěstí? jsou mu dokonale vidět jeho výrazné svaly.

Když ke mně doplave, okamžitě si všimne jak nad ním slintám, ušklíbne se a naschvál svaly zatne.No málem jsem sebou sekla do vody, protože What the fuck?!Jak někdo může být tak dokonalý?!Jak?!

Sakra ten ví jak mě vyprovokovat.Zatřásla jsem hlavou abych dostala pryč z hlavy myšlenky na naše dvě společné noci a začnu se soustředit na to, kvůli čemu tu dneska jsme.

,,Takže teď se naučíme půlku tý zvedačky, protože je to ve vzduchu a já kdyžtak budu padat do vody a ne na tvrdou podlahu" Oznámím mu a podrobně mu vysvětlím do má dělat.Když to konečně to pako pochopí zkusíme to poprvé.

Skoro okamžitě jsem byla ve vodě.A takhle to bylo asi dalších 40 minut, než se nám to konečně jakštakš podařilo.

,,No konečně!" Zvolala jsem, když jsem dopadla na dno moře, na celá chodidla.

,,A teď druhá část!" Vykřiknu a už se ženu z vody.Martinus za mnou jen zaúpí a s tím že už toho má plné zuby jde za mnou.

Jelikož jsme oba vysílení a hlavně náš svalouš Martinus, dali jsme si něco k jídlu, chvíli si odpočinuli a pak začali dělat tu druhou, ještě těžší půlku sestavy.

V tu chvíli mi ten písek přišel jako ten nejměkkčí materiál na světě, když jsem tam už po několikáté spadla rovnou po hlavě.
Au.

Hi baes>3
Fakt by mě zajímalo kdo tu sázku nakonec vyhraje😂Btw dalsi kapitolu ocekavejte nejdriv v nedeli vecer🙈💖
Bye bye💋
maggie_gnrsn

Dance With Star [Martinus Gunnarsen]Kde žijí příběhy. Začni objevovat