•°6°•

17 5 0
                                    

!!WARNING!!

Díval jsem se mu zpříma do očí a on mně. V mých byla vidět špetka nejistoty ale zároveň i narůstající chtíč. Nevěděl jsem, kde se ve mne tak rychle vzal, ale byl tam a já se ho rozhodl poslechnout.
Chanyeolovi přejedu dlaněmi po stehnech, ruce pak odendám a obmotám kolem jeho krku, při čemž se nad něj více nahnu.
,,S-sehune?" Vyjde z něj tišeji.
Viděl jsem, jak nasucho polkl a jak se mu zrychlil nepatrně dech. Nechával své ruce na krajích židle a svůj pohled stále fixoval do mého obličeje.
,,Chci jen, aby jsi se nezlobil." Zašeptám a skloním se k jeho obličeji.
Mírně jsem ho naklonil a pootevřel rty. Blízko těch jeho jsem ale zaváhal... Neznám ho ani den... Vážně to tak moc chci? Druhý hlas ale říkal, že ano... Chci ho.
Sebral jsem potřebnou odvahu a jemně spojil naše rty. Cítil jsem jemnost jeho rtů, tu dokonalost, kvůli které se mé tělo napnulo a začalo toho chtít mnohem víc.
Chanyeol váhal asi také, ale brzy mi polibek oplatil a já ho mohl zvášnit a po čase i prohloubit.
Ucítil jsem jeho chladné dlaně na svém pasu, jak mi ho pevně svírají a snaží si mě přitáhnout blíže. Dovolil jsem jim to a sám se posunul na jeho klíně blíže k němu.
Vzal jsem jeho tváře do rukou a využíval svůj jazyk k prohledávání jeho úst. Chanyeol se ale jen tak nenechal a vydobil si svojí nadvládu.
Nechtěl jsem dlouho čekat, už jsem byl netrpělivý, takže jsem se na jeho klíně několikrát zavrtěl. Měl jsem výhodu, že jsem mu seděl přímo na rozkroku.
Chany se na chvíli napnul, ale polibek nepřerušil, to až já, když jsem potřeboval vzduch.
Byl jsem rudý, nad čímž se pravděpodobně Chany pousmál. Hned na to mě pohladí po tváři a podívá se mi zhluboka do očí. Najednou ale křečovitě zavře oči a hlasitě vydechne. S vrtěním jsem ještě neskončil.
Jen se ušklíbnu a vrhnu se mu na krk, kde mu začnu pokládat nejdříve malé polibky, pak až se ho rozhodnu sem tam jemně kousnout.
Chanyeol mě mezi tím hladil po pasu, bocích i stehnech. Vždy, když jsem se při vrcení trefil, ono místo, kde zrovna měl své ruce, mi stiskl.
Hodlal jsem ho vyprovokovat a pak si ho jen užívat se vším všudy.
Když se jeho ruce zastavily na mém pozadí a silněji ho zmáčkly, ze rtů mi unikl tichý vzdech a já ho následně silněji kousl. Místo jsem mu pak olízl a jazykem pokračoval dál k jeho čelisti a pak oušku, kde jsem mu uvěznil lalůček mezi mé zuby.
,,Chanyeole, vezmi si mě, prosím~" Zavrním šeptem přímo do jeho ucha.
Přesně jsem ucítil, jak se jeho tělo zachvělo vzrušením. Jeho zpětné vazby jsem se ale nedočkal.
,,Nevydržíš to dlouho..." Šeptnu už trochu méně spokojeně a trochu se odtáhnu, abych mu viděl do obličeje.
,,Netvrdím, že to vydržím." Ušklíbl se na mě a dravě si přivlastnil mé rty, měl jsem co dělat, abych mu stačil.
Spokojeně jsem nad tím zamručel, částečně i nad jeho rukama, které si začaly hrát s knoflíky na mé uniformě a jeden po druhém pomalu rozepínaly. Po rozepnutí se Chanymu naskytl pohled na můj holý hrudník a břicho. Byl ale moc zaneprázdněný mými rty, takže mé tělo začal prozkoumávat rukama.
Já nezačal ze shora, ale rovnou zespoda. Sjel jsem rukama po jeho uniformě, s trošku složitějším zapínáním, až dolů k opasku na jeho kalhotách u kterého poslepu nahmatám přezku a začnu ji hned nedočkavě rozepínat.
Chanyeol si počkal, až mu rozepnu pásek a trochu kalhoty stáhnu, než mě vzal pevně za pas a pod zadkem a vyzvedl si mě do náruče. Obmotal jsem mu kolem boků nohy a chytil se i rukama, abych náhodou nespadl.
Cestou ke zdi, na kterou mě surově namáčkl si sundal kalhoty.
Tentokrát se on začal starat o můj krk. A když poprvé nasál mou kůži, hlasitě jsem vydechl a naklonil hlavu na opačnou stranu, než byl, aby měl místo.
Díky tomu, že se má záda doslova propadala do zdi a já se ho držel jako klíště, mě mohl pustit a zaměstnat své ruce jinak.
Rychle se postaral a zapínání mých kalhot a když jsem se ho aspoň trochu nohama pustil, sundal mi je. Hned na to mi jednu svou ruku dal na zadek a druhou na tříslo, dál ale nešel a věnoval se spíše mému krku.
Zapletl jsem mu prsty do vlasů a chvíli si s nimi hrál, než jsem ho za ně zatahal a odtáhl tak jeho hlavu od mého krku. Asi jsem to neměl dělat, jelikož mi Chany věnoval varovný zamračený pohled.
Ruce zase uvolnil a sundal si z boků mé nohy, abych se postavil. Beze slov a se stále zamračeným pohledem mě od sebe odstrčil.
Netušil jsem, co chce dělat, než mě rychle neotočil a nepřirazil mě ke stěně. Vylekaně jsem vydechl a natočil hlavu, abych na něj v rámci možností viděl.
Chany se na mě zase hned nalepil a volnýma rukama mě začal hladit po těle, až jednou zabloudil k mému rozkroku, který promnul v jeho velké dlani.
Neudržel jsem se a vyšel ze mě hlasitější zasténání. Nebyl jsem na stěnu namáčklý úplně, takže si mohl dělat co chtěl.
Slyšel jsem, jak si druhou rukou rozpíná svou uniformu. To mu trvalo trochu déle, než ji odhodil někam úplně mimo nás. Jakmile se tak stalo, jeho ruka se vrátila na mé tělo.
Z mých úst se linuly další steny, jak mi mnul můj tvrdý rozkrok přes látku boxerek.
,,Ch-chany~" Zakňučel jsem prosebně.
Naštěstí mě pustil, ale místo toho mi kompletně stáhl boxerky a pak rychle i sobě. Oba jsme byli kompletně nazí.
Díky nulové vzdálenosti mezi našemi těly, jsem mohl cítit, jak se jeho nadbělý penis otírá o mé pozadí.
Z mého údu mi kapal už preejakulát, když mi po něm Chany několikrát přejel dlaní, jenž byla kolem něj kompletně obmotána.
Využil ho a nanesl si něco málo na prsty jedné ruky, kterou pak stáhl k sobě a ucítil jsem ji až u mého vstupu. Respektive ony prsty.
Ohnul si mě volnou rukou a já se tváří dotkl stěny, zatímco nohy jsem od ní měl tak metr. Sám jsem na něj vystrčil zadeček a provokativně s ním ještě zavrtěl.
Netrvalo dlouho a Chanyeol do mě dostal rovnou dva prsty, šel na to rychle. Zasténal jsem a opřel se čelem o stěnu. Trochu to bolelo, ale nic, co by se nedalo zvládnout.
Bolestivé byly i jeho prvotní pohyby, ale postupem času bolest ustávala a zůstala jen ta dokonalá slast. Jakmile si všiml mého klidu, přidal nakonec i třetí prst a začal jimi do mě přirážet.
Jeho příprava byla pečlivá a já si ji užíval, ale chtěl jsem ho mít v sobě co nejdříve to bylo možné. Pohnul jsem se proto proti jeho ruce a ohlédl se před rameno s pohledem značícím, že už může.
Chanyeol se na mě jen s úšklebkem podíval a pomalu ze mě vytáhl prsty.
Zakňučel jsem nad tou prázdnotou, ale věděl jsem, že to, co přijde potom, bude stát za to.
Schoval jsem hlavu mezi ruce, kterými jsem se opíral o zeď a trpělivě čekal, až se Chany rozhodne mě ušetřit čekání.
Skoro hned jsem pak ucítil jeho špičku u svého vstupu, jak ho obkroužila. Už teď jsem usuzoval, že bude velký. Potvrdilo se mi to až v momentě, kdy do mě vnikl jeho mohutný penis a já slastně zasténal, při čemž jsem zaklonil mírně hlavu.
Chany se mi nalepil hrudí na záda a pomalu začal pohybovat pánví v pravidelném tempu. Jeho ruce mě držely za boky, jen jeho ústa nebyla v klidu a opečovávala můj krk, nebo záda.
Já měl co dělat, abych se aspoň trochu tišil, přeci jen... Ve vedlejší místnosti byli zástupci říší, ale Chanyeola to očividně nezajímalo.
Jeho pohyby se zanedlouho dost zrychlily a jakmile přidal i na síle přírazů, neudržel jsem se a minimálně kazdý druhý jeho příraz jsem hlasitě zavzdychal.
Jeho jedna ruka mu stále pomáhala za bok a ta druhá se přesunula k mým vlasům za které mě chytil a natočil mi hlavu až nepřirozeně do strany. Dostal se tak na mé rty, jeho polibky byly stejně dravé, jako jeho přírazy. Stále jsem vzdychal i když do jeho rtů. Chtěl jsem, aby mě slyšel, aby věděl, že si to užívám.
Začal jsem cítit tlak v podbřišku a vše jsem cítil intenzivněji. Chanyho přírazy i jeho polibky.
,,Ahh~ Chany~" Vyjde ze mě hlasitě, když rozpojím polibek a zvednu hlavu. ,,Já... Za chvíli~ ah~" Nedokázal jsem říct ani nic smysluplného.
Doufal jsem, že to pochopí a taky že pochopil. Začal do mě mnohem rychleji a tvrději přirážet. Nemohl jsem to vydržet...
,,Chanyeole~~~" S táhlým stenem nesoucí jeho jméno jsem vyvrcholil.
Jeho přírazy ještě neskončily, ale usuzoval jsem, že i on je na pokraji.
Tiše sténal, nebo jen hlasitě vydechoval, byla to hudba pro mé uši. Byl jsem hlasitější a i přes to, že jsem se udělal, jsem dál hlasitě vzdychal.
Po nějaké chvíli Chany tiše zavrčel moje jméno a s jeho posledním přírazem se do mě udělal.
Zavrněl jsem nad tím teplem, nad tou plností, co jsem teď pociťoval. Byl to dokonalý pocit... A já už teď věděl, že tohle nebylo naposledy.
Pomalu se ze mě Chanyeol dostal a jen mě zezadu objal. Mohl jsem se tím pádem narovnat.
Chytil jsem mu jeho ruce, co měl kolem mého těla a otočil jsem hlavu na stranu, kde ji měl on, opírající se o mé rameno.
,,Byl jsi úžasný." Zavrním k němu.
,,I ty jsi byl, Sehunnie." Zašeptal a políbil mě ještě jednou a dlouze na rty.
Byl to sladký polibek plný úžasných citů, taková malá třešnička na dokonalém dortu.

I am your nutcracker //ChanHun//Kde žijí příběhy. Začni objevovat