2 sezono 1 dalis

866 53 6
                                    

Ak jūs begėdžiai! Norėjot 2 sezono? Norėjot, kad aš tęsčiau?! Va, še jums! *posting 2 sezon, 1 chapter* Skaitykit ir vote'inkit. O kol kas, mano nauja istorija pasiliks mano užrašuose. :)
Ir dar jūs manėt, kad aš esu bloga teta...

*po 5-rių metų*

Viskas pasikeitė per tuos 5-rius metus. Aš ir Džeikas gyvename savo atskirus gyvenimus ir nė numanome kas nutiks ateitį. Tačiau dabar mes ne vieni. Aš susižadėjau su savo geriausiu draugu - Evanu. Taip, Evanu. Po mokyklos baigimo jis ir Ravena niekaip nesutardavo gyventi drauge, tad vieną dieną jis grįžo į Niujorką ir susiradęs mane, pasipiršo. Mano gyvenimas dabar turi prasmę, dabar turi ateitį, tačiau ar likimas toks? Net ne numanau...

-Kas kors nutiko?-atėjo Evanas.

-Nea, tiesiog, gavau laišką.

-Paskaitysi vėliau, o dabar ruoškis siurprizui.-mirktelėjo akį jis.

*Džeiko Pov*

Palikti savo gyvenimo meilę dėl kažkokios vienos smulkmenos ir sugrįšti pas savo vaikystės merginą yra labai sunku. Su Elie jausdavausi laisvas, nekontroliuojamas kaip dabar. Elie buvo visiškai kitokia negu Velvet. Taip, Velvet. Paryžiaus modelis ir garsiausio verslininko žmona... Mano gyvenimas yra suvaržytas, tačiau ar likimas toks? Net ne numanau.

-Džeikai, meškiuk, ką tu ten rašai?!-sušaukė iš virtuvės Velvet.

-Nieko, Vel!-atsakiau ir išsiunčiau laišką.

-Greičiau ateik! Pavėluosim į teatrą!-pavarčiau akis ir pažvelgiau į Elės ir mano nuotrauką. Tikiuosi, kad šis mano planas suveiks.

Hm. Ar jūs manote ką ir aš manau?
Vote už 2 sezono 1 dalį.
P.S. Atleiskit už tokią trumpą dalį.

Evil and Kindness (BAIGTA)Where stories live. Discover now