47. kapitola

993 53 0
                                    

LOLA

Dala som si extra dlhu sprchu, ktorú som tak veľmi potrebovala. Bola som v nej až kým netiekla studená voda, to som už bola nútená vyjsť. Vyliezla som zo sprchy a zabalila sa do uteráku. Keďže som si zabudla veci, musela som ísť do izby iba v uteráku. Otvorila som dvere a Niall stále ležal na posteli, ani sa od vtedy nepohol.

„Už si hotová?" pozrel sa na mňa.

„Skoro, len sa ešte musím obliecť" usmiala som sa na neho a zamierila ku skrini. Chvíľu som stala pred skriňou a pozerala čo si oblečiem.

„Lola, už tam stojíš asi 20 minút" zasmial sa Niall.

„Nestojím" pozrela som na neho a vytiahla čo mi prvé prišlo pod ruku. Boli to len také šatky bez ramienok a také voľnejšie. Pozrela som na to a hodila na to zvláštny pohľad ale nakoniec som to nechala tak. Vybrala som si ešte šminky, tenisky a okuliare. Naspäť som aj s vecami vošla do kúpeľni. Obliekla som sa a jemne namaľovala. Vlasy som si nechala len tak rozpustené a na hlavu som si ešte nasadila slnečné okuliare. Keď som roztvorila dvere Niall akurát s niekym dotelefonoval.

„Volali chalani" pozrel do zeme.

„Ozval sa Harry?" opýtala som sa s nádejou v hlase.

„Nie, stále o ňom nič nevedia. Bože, Lola, čo som to spravil?" ľahol si na posteľ a schúlil sa do klbka.

„Niall, to nie je tvoja vina. On si všetko len potrebuje uložiť v hlave, všetko čo sa stalo. Tlačí na vás manažment a aby toho nebolo málo ešte aj ty si na neho vybehol. On to nezvládol, ale nie je to tvoja vina" ľahla som si k nemu a zozadu ho objala.

„Je to moja vina. Neozýva sa chalanom a dokonca ani jeho rodičia a ani nikto z jeho rodiny nevie kde je. Toto ešte nikdy neurobil. Lola...ja s bojím, že kvôli mne sa rozpadneme" vzlykal mi v náruči.

„Niall tíško. Neplač, všetko sa zase vráti do starých koľají len neprestávaj veriť" otočil sa ku mne a pozrel mi do očí. Pomaly prestával plakať „Poď sem" pritiahla som si ho k sebe a silno ho objala. Vedela som, že takýchto dní bude ešte veľa, až kým sa Harry neozve. Dlho sme tam na posteli len tak sedeli a objímali sa „Už dobre?" odtiahla som sa od neho a pozrela mu do uplakanej tváre.

„Lepšie" usmial sa na mňa cez slzy. Utrela som mu slzy a postavila sa.

„Poď, ideme. Ukážeš mi ten tvoj slávny Mullingar" zaškerila som sa aby sa aspoň na chvíľku zasmial.

„Nemôžem ísť takto" pozrel na seba.

„Prečo? Veď si sexy" mal na sebe pyžamo.

„Tak ty pôjdeš v šatách a ja mám ísť v pyžame?" pozrel na mňa a obaja sme sa rozosmiali.

„Nemal si tu ležať a už si sa mal dávno obliecť" vyplazila som mu jazyk a hodila sa na posteľ.

„A ty sa teraz vyvaľovať môžeš?" pozrel na mňa urazene.

„Ja som narozdiel od teba oblečená" nahodila som svoj poloúsmev a sledovala ho ako sa prezlieka. So skrini si vybral modré nohavice a obtiahnuté tyrkysové tričko, na hlavu si dal šiltovku. Wau, vyrazil mi dych. Bol neskutočne sexy.

„Tak čo? Môže byť?" usmial sa na mňa. Nezmohla som sa na odpoveď tak som len mierne pokývala z hlavou a ďalej na neho hľadela „Lola, are you ok?" zasmial sa.

„Ou, nou" zasmiala som sa s ním.

„Why?" pozrel na mňa začudovane.

„Pretože si taak sexy" zasmiali sme.

Surprise (Harry Styles & Niall Horan - SK)Where stories live. Discover now