15 septembrie 2015 - A doua zi de școală

113 6 3
                                    

Pe diriga am cunoscut-o ieri, e una de geogra, dar abia azi am stat cu ea în clasă. Ne-a dat orarul. Nu pare să fie vreo cotoroanță. Dă, Doamne, să fie d-aia care motivează absențe!

Între timp, cura de pizdă continuă. Țărăncuța stă în prima bancă, deși e o pălugă și colega ei de bancă este una super pitică :) Deci este pitica asta într-un mare fel, mică ca o rândunică, dar super bine proporționată, are tot ce-i trebuie - și e super drăguță la față. Ștefan deja îi zice Micuța Cekurai și pare că s-a enervat când a auzit :)

Mai e una, Georgiana, în al doilea rând, pe mijloc, are - nu exagerez - un UGER și colega ei de bancă, Luminița, LA FEL! Cum s-or fi găsit, frate, de s-au pus împreună, patru mingi de baschet într-o bancă? Nush. Deci aia este Banca de Țâțe, așa o să-i rămână numele.

Am fost în gașca de băieți care s-a format deja prin alte clase, sanchi, să facem cunoștință cu alți băieți, dar de fapt tot după pizde am fost să ne uităm. Ne uităm și poftim și înghițim în sec. Am văzut-o iar pe aia de a opta, de data asta în gașcă și toate gâturile s-au lungit exact ca-n desene animate. A confirmat toată lumea că da, este super bună de pulă și când le-am spus că e a opta nu m-au crezut. Au zis du-te, bă, în pula noastră, că n-are cum. Bine, vedeți voi, mai vorbim :))

Pe dubiosul ăla de stă singur îl cheamă Ovidiu și am început deja să facem mișto de el. Este gras, nu foarte, dar ce e ciudat la el este că are o formă de clepsidră, ca o pizdă :)) Efeminat, așa, cam spelb / spân, fără floace pe față, în afară de niște gene mari, ca de femeie. Și alb-brânzos la piele. Probabil s-a născut cu sexul greșit :P Bine, pe undeva m-am simțit exact cum mă simțeam în gimnaziu, când eu eram ăla „dubios", dar ce pula mea, am jurat că nu voi mai fi eu ăla luat la mișto și batjocorit și am de gând să fac orice pentru asta!

Ștefan, care e capul răutăților, a fost cel care a dat tonul. A zis că să chiulim de la franceză și eram toți, gen, cum căcat să chiulim, abia a început școala, liceul. Că la el nu e prima zi de liceu, auzi și tu, că el a mai făcut odată a noua în „Cantemir". WTF?? Deci omul e repetent :) Cică l-au lăsat pentru că a încercat să vândă pătrunjel drept iarbă prin liceu și a avut de ales între exmatriculare și schimbat liceul + repetat anul. Și a ales varianta a doua. Cum e posibil așa ceva? :))))

Așa că am chiulit la franceză, eu, Ștefan și Răzvan, am fost să bem o bere într-un local la doi pași de liceu. Era plin de elevi și ne-am întors la timp pentru engleză.


Jurnal de liceu - Clasa a noua [yaoi][18+][boyxboy]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin