1 octombrie 2015 - Halloween

79 8 0
                                    

A fost Halloween și au făcut ăștia de la noi din liceu un fel de party, că suferim acuma de englezeală și trebuie să ne aliniem cu toții trendurilor pulii. Au fost, evident, părinți care s-au opus, că ce caută sărbătorile păgâne la noi în țară, că gheii și ateii or să ne mănânce și alte d-astea. Bine, cu ateii n-am nimic, că și eu sunt ateu, dar cu homalăii am, cum să pui gura pe pulă și s-o iei în cur? Sau sloboz în gură și pe față... Super scârbos.

Dar a fost mișto, pe de altă parte, că s-au terminat orele mai devreme și s-a pus muzică pe boxe and shit. Deja am înbceput să văd cupluri de-a noua - se țin de mână, se ling, se pune mâna pe cur - ți se scoală pula numai uitându-te. Urâte, grase, bunoace, toate încep să se combine :(

La engleză ne-au dat de făcut un proiect în două săptămâni și cică să-l aducem pe stick, să-l prezentăm pe proiector. Ce pula mea e asta, frate. Că toată lumea are stick. Da, dar ce pula mea, stăm să prezentăm pe proiector? Zici că suntem corporatiști din ăia. Aiurea.

Jurnal de liceu - Clasa a noua [yaoi][18+][boyxboy]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum