BÖLÜM~48

4.7K 184 124
                                    

"Ulan nasıl sevdim be seni? İster zaman dursun, ister gece hiç bitmesin, ister bir anne çocuğundan vazgçesin, ben seni istemesende bırakmam, bu da böyle bilinsin!"

Gece olmuştu. Jungkook ile saatlerdir bakışıyordunuz. Saatelerdir... Hiç konuşmadan, sessizliğinizi bozmadan, bir an bile gözlerinizi gözlerinizden ayırmadan, her saniye kalbinizin sesini dinleyerek ayırmamıştınız.

En sonunda Jungkook'ta bir kıpırtı oldu ve ellerini saçlarından çekti. Oturma pozisyonuna geldi. Sen hala kucağında, kulağın göğsündeydi.

Doğrulması kaşlarını çatmana neden olmuştu. "Karım olacak kadın, inan bana bıkmayacağım senden."dedi.

"Ben senden mezarda olsam bile vazçmem. İster iste, ister isteme. Artık çok geç sevgilim."dedin ve kafanı kaldırıp ona baktın. Gözlerine derin derin...

Ardından daha fazla dayanamadın ve dudaklarını dudaklarına teslim ettin. Seni tutkuyla öpüyordu. Delicesine. Sende kendini bırakmıştın zaten. Ondan gelecek zarar başım gözüm üstüne misali...

Kısa süre sonra dudaklarınız ayrıldı. "Şöyle ani şeylerin var ya..."dedi ve güldü. Gülünce o kadar güzel gülüyordu ki... Bir kez daha öpesin geliyordu. O hep gülsün, hiç eksik olmasın o gülüş diyordun. Bir yandan da, benden başkası görmesin diyordun. Y/N dostum! Jungkook'ta ki kıskançlık duygusu sana da geçmiş!

"Senin için işte. Başkasına yapayım istersen."dediğinde aniden sinirlendi.

"Sakın, sakın. Aklının ucundan bile geçirme böyle bir şeyi."dedi tehditkar bir sesle.

"Sakin sevgilim. Yapar mıyım öyle bir şey?"dedin.

"Her neyse ben önlemimi alayım da."dedi ve seni kenara oturtup ayaklandı. Ardından esnedi.

"Uykum geldi."dedi.

"Tamam ben yatağı açacağım ama nasıl yatacağız?"dedin.

Şimdi, annenler sizi aynı yatakta görseler çok yanlış anlarlardı. Başka bir yatak açsan, -yer yatağı- sen Jungkook'tan ayrı kalamazdın.

"Sanırım başka bir yatak açmam gerekiyor."dedin.

Sen de gereken eşyaları almaya gittin. Geri gelip yer yatağını açtın. Bu sırada Jungkook da telefon ile uğraşıyordu. Onu böyle görünce dejavuya uğradığını düşündün. Şirkette çalışmaya başladığın ilk gün, Jungkook yine telefon ileydi. Yatağı açıp ayakta onu izlemeye başladın.

"Ne o, doyamadın bakıyorum beni izlemeye?"dedi kafasını kaldırmadan.

"Suç mu?"dedin yanına otururken. O sırada Jungkook'un WhatsApp'ta yazıştığını gördün. "BTS"diye bir grupla yazışıyordu. Bu grup üyler ile birlikte açılan bir gruptu. Ardından telefona bir mesaj geldi. Bu da, "VMinKook😋"adlı gruptandı. Bu da Jimin, Jungkook, Taehyung'un açtığı özel bir gruptu.

Oraya da mesaj attıktan sonra uygulamadan çıkmadan ekranı kapatıp sana baktı. "Değil. Senin gözlerin bana mı bakıyor? Başkasına bakmadan baksın bana."dedi ve yanağını öptü.

Ardından yer yatağına baktı. Sonra sana. Bir yer yatağına bir sana bakıyordu. "Ne yani ayrı mı yatacağız?"dedi. Sende omuz silktin.

"Üzgünüm ama, böyle işi sikeyim!"diye hırladı.

"Şşt, ağzını bozma."dedin gülerek.

"Ama ne yapayım ya? Ben şimdi nasıl uyuyacağım?"dedi sitem ederek.

"Sen öyleysen ben?"dedin.

"Neyse, çok konuşmayalım. Yatalım. Yarın yoğun bir gün olacak."dedin.

𝐉𝐔𝐍𝐆𝐊𝐎𝐎𝐊 İ𝐋𝐄 𝐇𝐀𝐘𝐀𝐋 𝐄𝐓 𝟏Where stories live. Discover now