-Melekler Kadar Güzel Bir Haber-

51.5K 1.6K 591
                                    

Çok sevgili, çok canım ve çok tatlı okurlarım!

Sizlere harika bir haberim var. O kadar çok özel mesaj, yorum ve iltifat aldım ki... O kadar çok beraber bunun olmasını istedik ki... Sonunda başardık sanırım. Bu bizim başarımız!

ŞAHMELEK KİTAP OLUYOR!

Artık İde'nin pürüzsüz içten aşkını, Aslan'ın bir tarafı karanlık, bir tarafı naif halleri ve konuşmalarını sayfa sayfa okuyabileceksiniz. O meşhur kitap kokusunu içinize çeke çeke... :)

Şahmelek, MÜPTELÂ YAYINLARI farkıyla ellerinizde, kütüphanelerinizde ve başucunuzda yer bulabilecek. 

Bu başarı sadece benim değil. Beni okuyan, destekleyen ve yanımda olan her okurum, dostum, arkadaşımındır da aynı zamanda. Siz iyi ki varsınız. İyi ki de beni okumayı, bana destek olmayı seçmişsiniz.

Asıl bundan sonra desteklerinizi görmek isterim. Bundan sonraki süreç daha önemli. Facebook sayfamda daima aktif olacağım. Beğenilerinizi orada görmek isterim. Şahmelek Facebook sayfasının linkini dış bağlantılara koydum. Aynı zamanda Wattpad profilime girdiğinizde de linkler halinde görebileceksiniz.

Şahmelek Twitter sayfamda da aynı şekilde #Şahmelek hastagi altında yorumlarınızı, alıntılarınızı görmek beni çok mutlu eder. (@Sahmelek_MA)

Gelişmeleri an be an buradan da paylaşacağım. Henüz çıkış tarihi net değil. Kesinleştiğinde bildireceğim mutlaka. 

Küçük Bir Not: Şahmelek'in 15. bölümünden sonrası yoktur. Yayınevi tarafından kaldırılması istenmiştir. Bilginize...

Hepinize şimdiden destekleriniz ve güzel varlığınız için teşekkür ediyorum. Bu yolda yanımda olacağınızı umut ediyorum....

Çok sevgiler ♥

Şahmelek (Kitap)Where stories live. Discover now