Alıntı Sürprizi ♥

22.5K 1.2K 129
                                    

Şahmelek 10 Ekim'den itibaren raflarda yerini aldı biliyorsunuz. Gelen fotoğraflara mest oluyor, sayfamda paylaşıyorum. Sizlerden hala fotoğraf bekliyorum. :)

Bir müjdeli haberim var!

Şahmelek çıkalı 3 gün oldu ve 3 günde okuoku.com'da çok satanlar listesinde 5. sıraya oturdu! Bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize teşekkür ederim! ♥

Bu güzel haberi güzel de bir kazadan sonrası alıntıyla kutlayalım dedim.

İyi okumalar! :)

~

“Teşekkür ederim,” diye soludu. Boşta kalan eliyle de yanağımı kavrayıp beni kendine yaklaştırdı. Soluklarım hızlanmış, kalbim sanki söyleyeceği şeyi biliyormuşçasına deli gibi atıyordu. Hissediyordu. Gürültülü nefeslerim odayı dolduran tek sesti. Bizi bölebilecek hiçbir şey, hiçbir güç yoktu. Bu andan sonra da olmayacaktı. Ellerimi yüzümdeki ellerine yasladım ve aralanan dudaklarına gözlerimi kilitledim. 

“Seni seviyorum, Şahmelek.” Bunu dediğine inanamıyormuşçasına gözleriyle deli gibi yüzümü tarıyor ve dudaklarının mutlulukla havalanmasına izin veriyordu. Gülerken bir kez daha fısıldadı. Bunu daha çok kendine söylüyormuş gibiydi. 

“Gerçekten seviyorum.”

Gözlerimden damlayan küçük yaşlar Aslan’ın başparmağında durup kurudular. Daha ileri gidemeyip kaderlerine razı oldular. Gözyaşlarıma inat gülümseyen dudaklarım vardı. Ellerine daha sıkı asıldım. İçimden yüzlerce, belki de binlerce kez tekrarladım. Beni seviyor, beni seviyor, beni seviyor.

Yüzümü hafifçe çevirip dudaklarımı büyük avucuna bastırdım. İki uzun soluklu öpücüğümü avucuna bırakırken fısıldıyordum.

“Lütfen başkasını sevme.”

Şahmelek (Kitap)Where stories live. Discover now