44.*

1.7K 141 25
                                    


Amikor a megbeszélt helyre értem,észrevettem,hogy Jimin már ott van. 

Csodálkoztam rajta, volt sok randim, mégis a partnereim késtek és letudtak annyival,hogy ,,dolgom volt,bocsi." Arról ne is beszéljünk, hogy utána teletömték magukat mindenféle kajával, ezzel egy lavinát indítva a számlámra, mert ők nem voltak hajlandóak fizetni, mivel szerintük az fizet aki meghívta őket. Bár mondjuk én hívtam el őket, de szerintem érthető a kiakadásom.

Jól esett a tudat, hogy Jimin rám várt, nem pedig én rá. Jól esett, hogy ő hívott el, nem pedig fordítva. Jól esett, hogy próbál kezdeményezni. Noha nem tudom, hogy ez most egy randi vagy sem.. gondolkodtam, és arra jutottam, hogy lazán fogom kezelni az egészet, nem esek miatta zavarba, menő leszek, és még hisztizni se fogok, ha egy rossz hírt akar közölni.

 Bevallom, beparáztam mikor rám írt, és azon is, hogy majd én eldöntöm, hogy negatív-e a dolog vagy sem. De nem baj, mert most nagyon laza leszek. Elfogom csábítani. Taehyung módra.

-Szia.-köszönt Jimin mosolyogva. Oké Taehyung, vesd be magad. Csak lazán.

-Sz-Szia..-dadogtam. Nem baj, majd máskor. A kezdet mindig nehéz.

-Jól nézel ki.-mért végig. Kicsit sem zavartatta magát. Én annál inkább..zavaromban elfordítottam a fejem. Szerintem jó úton haladok eddig.

-Te is.-mosolyogtam rá. Sokszor elgondolkozom azon,hogyha ruhában olyan jól néz ki,hogy instant orrvérzést kap tőle az ember, akkor ruha nélkül már mi lenne?

Ezt egy módon tudhatom meg, elcsábítom, és ha arra kerül a sor, akkor megnézem..mert ugye ő lesz alul. Véletlenül se fordítva. Így van. Ha meg véletlenül menet közbe elhalálozom, nem lesz baj, mert ő okozta.

-...tünk?-kérdezi Jimin. Annyira elgondolkoztam az élet rejtélyein, hogy a felét nem hallottam annak, amit mondott.

-Mi?

-M-e-h-e-t-ü-n-k?-szótagolja le.

-Jah igen,persze.Csak..elgondolkodtam azon,hogy mit eszünk.-bólogatok.-Menj előre.

-Hát oké.-furcsálva rám néz,majd bemegy,én meg beharapott ajkakkal megyek mögötte,közbe majdnem nekimegyek az ajtónak. Jimin fenekét nézegetem, ezzel boldogságot okozva a szememnek -meg persze,magamnak.-

Jobb segge van,mint nekem. Még egy ok,hogy ő legyen alul.

 Számomra Jimin barlangja is egy rejtély. Nem lett felfedezve,és senki sem tud rájönni, hogy mitől ilyen kerek. De nem kell aggódni,majd Dr. prof Taehyung megtalálja a megoldást. Arra is rájöttem,hogy a narancslé narancsból készül,szóval ha úgy nézzük okos vagyok. 

Ez már nem jelenthet gondot.

-Hova üljünk?-kérdez partnerem megint.

-Székre.-adom a választ, ő pedig sóhajtva az egyik asztalhoz megy.

Miután leültünk az asztalhoz,megkaptuk az étlapot én azt kezdtem el fixírozni,Jimin pedig felém tekintget. Hátra fordulok,hogy mit nézhet,de csak a falat látom. Visszafordulok de ő még mindig néz.

Instagram [Vmin] [BEFEJEZETT✔]Where stories live. Discover now