51.

1.4K 122 7
                                    

Taehyung_iee: Ez most nem éppen vidám szöveg lesz,de úgy érzem,hogy ezt le kell írnom

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Taehyung_iee: Ez most nem éppen vidám szöveg lesz,de úgy érzem,hogy ezt le kell írnom. Engem könnyen fel lehet idegesíteni,könnyen meg lehet siratni. De ha idegességembe sírok -mint most.- Akkor onnantól mindenki fusson. Kezdjem? Kezdem. Kurva sok mindent elviselek.. de azt már nem fogom,hogy valamelyik életképtelen idióta megsért egy hozzám közel álló személyt. Jelen esetben a páromat,@ParkJiminie-t. Engem sértegethetnek,lepereg rólam. De ha valaki őt bántja,akkor az kihat rám is. A drága utálókról beszélek,és ezt tőlük kérdezem. Elítéled,a nemi identitása miatt? Elítéled, csak mert nem barna a haja, hanem festi és más színű? Elítéled, a bőrszíne miatt? Elíteled, a származása miatt? Elítéled azért, mert ő szerelmes? Elítéled azért, mert ő nem tömeg, mint a mai tinik? (Tisztelet a kivételnek) Nem lehet mindenki tökéletes. Attól még, hogy más mint a többi ember, lehet sokkal boldogabb, mint az utálók közül valamelyikőtök. Miért is? mert ő nem veri magát a képernyő mögött,mint azt néhányatok teszi. Nem ismered, akkor miért ítéled el, miért csúnyázod le? Ő szólt hozzád valami rossz szót is? Ha nem bírod a fejét, ne nézd, menj tovább. Ilyen egyszerű. Ha valaki beszól a másiknak, akkor nem lesz több. Ha elítéled őt.. meg másokat,akkor magadat is ítéld el,azért mert ezt teszed. Jogos,nem? Befejeztem. :))) Gondolkodjatok el azon utálók, hogy van-e életetek. Szerintem nincs. Köszönöm. Puszi.

@ParkJiminie,MinDSug,Jeonjuk,Wooshin,KoreanBoy_Models,Hoseokie,XxNamjoonxX,KSeokJin és további 3 157 853 ember kedveli ezt.

Baekhyun.exo✅: Eddig komolytalannak hittelek téged,de mostmár belátom,hogy tévedtem. Le a kalappal előtted,Taehyung. Ezt odavágtad. 😄

MinDSug: Taehyung bedurvul

Jeonjuk: Az igen

ParkJiminie: Istenem..mivel érdemeltelek ki téged? 😍😍😭😭

Wooshin✅: Hoppá girls/boys,kimutatta a foga fehérjét.😊😊

XxNamjoonxX: védő oroszlán✌👌❤

KSeokJin: nagyon adlak

Baekhyun.exo követni kezdett téged.

Elkezdett követni őt: Baekhyun.exo


Instagram [Vmin] [BEFEJEZETT✔]Kde žijí příběhy. Začni objevovat