46.*

1.8K 123 12
                                    


2x-es Tizennyóc plusz

Szavaztatok Jiminre,szavaztatok Taehyungra. Végül úgy döntöttem lesz mindkettő egy részbe. Ripme.

Jimin elhúzott a fürdőig. Nem volt semmi kedvem ehhez,mert tudom,hogy lefogom teperni,és onnantól kezdve nincs megállás. Taehyung daddy akcióba lép.

-Biztos akarod ezt?-kérdezem megerősítésre várva.

-Úgy csinálsz,mintha még nem zuhanyoztál volna senkivel.-mondta én pedig szememet forgattam a kijelentésére.

Hát de,de nem volt a mellettem lévő olyan bombázó,hogy konkrétan ránézek,és a kicsi énem már vigyázba áll.

-Mer' te igen?-érdeklődöm komolyan,ő pedig zavarba jön.

-Nem,apuci.-az utolsó szót suttogva mondta.

-Mondtál valamit?-vigyorgok. Meghallottam,pici.

-Gyere már.-szól rám.

Észre se vettem,de időközben ő már rég bent van a zuhanyzóba,és folyik rá a víz. A gond ott kezdődik,hogy egyáltalán nem szégyeli magát,és kezdek beindulni ettől. Csigalassan leveszem a ruháimat,majd beállok mellé. Minden mozdulatomat végig követi szemeivel,végül testemen állapodik meg tekintete,de főként ott elidőzik egy kicsit. Köszi Jimin,ingerelj még. 

Hirtelen megérzek két kis kezet magamon,amivel a nyakamat karolja át. 

Reakcióképpen beharapom az ajkamat,és átkarolom a derekát,így már teljesen közel van hozzám. Kedvem lenne belemarkolni az eperkéjébe.

-Mit szeretnél?-kérdezem mosolyogva.

-Ezt is-azt is.-incselkedik,közben ajkaimat nézi. Mire vársz?

Mintha meghallotta volna a gondolataimat rátapad ajkaimra,és eleinte lassan csókol. Mikor visszacsókolok egy idő után megunom ezt,és hevesebben kezdem csókolni,közbe kezem felfedező útra indul félgömbjei felé. Jimin is kezd beindulni,mert elkezd durvábban csókolni,és mikor belemarkolok popsijába belenyög a csókba.

-Ez tetszik,ugye?-utalok az előző tettemre. 

Ő válaszként morog,és egyből visszahúz egy újabb csókot kezdeményezve,közbe simogat mindenhol. Nem most irányítasz Jiminie,majd később. Megszakítom a csókunkat és a csempéhez nyomom,ami hideg,így felszisszen. Elkezdem puszikkal behinteni nyakát,másik kezemmel elzárom a zuhanyrózsából lefolyó vizet. Jimin nedvei mellett nem akarok mást is látni. Minden mozdulatomat egy egész édes nyögéssel fejezi ki.

-Uhm..hem lhehetne gyhorsabban haladnih?-nyöszörögi. Lenézek ágyékára és látom,hogy eléggé kész állapotba van. Köcsögség lenne ha ingerlésképpen odanyúlnék? Igen. De ki vagyok én,hogy ne tegyem ezt meg? Így odanyúlok,ő pedig nyög egy nagyot.

-Keményen szeretnéd,vagy..?-nem fejezem be a mondatomat,csak beleharapok fülcimpájába,amitől megremeg.

-Ahh.-nyög fel.-I-Igen.

-Biztos?-elvigyorodok.-Nem éppen kellemes.

-CSINÁLD MÁR!-ordít rám.

-Jól van ne legyél türelmetlen.

-Elég nehéz ilyen állapotba nem annak le..-nem tudta befejezni,mert megfordítottam,így nekem háttal volt,és váratlanul beléhatoltam,amitől elnyíltak az ajkai,és hátravetette fejét.

Eléggé viccesen nézhetünk ki. Jimin majdnem fel van kenve a csempére,én pedig mögötte állok,feje a vállamon,és eléggé erotikus szavakat suttogok a fülébe. Jobb nem is lehetne. Először lassan kezdek el mozogni,majd mikor egyre nagyobbakat nyögdécsel felbátorodva nagyobbakat lökök. 

Bátran kimerem jelenteni,hogy Jimin egy Isten,és neki van a legtökéletesebb segge a világon,amit most mindenki örömére tömök. Egyszer csak közvetlen a fülem mellett hangosan felsikít,majd látványosan megremeg. Tehát megvan a pontja. Igyekszem még többször eltalálni azt,ami sikerül is,mert még hangosabban nyög,és ha ez még nem lenne elég elkezdem verni neki,hogy élete legszebb gyönyörébe legyen része általam. Pár perc múlva Jimin egy hangos kiáltással beleüt az egyik csempébe,így tudom,hogy elérte a limitet és teljesen kilőtte a puskájából a tárat. Rám szorul,nekem pedig több se kellett,egy hangos morgással beleengedem nedvem,és lihegve kihúzódok belőle. Ez teljes mértékben kifárasztott.

Jimin tér először magához,és megszólal:

-Ez kurva jó volt.-liheg két szó között.

-Nem fájt?-jön elő az aggódó énem.

-Aligha. De nem tudtam, hogy tudsz ennyire kemény is lenni.

-Milyen vicces valaki..-motyogom.-Na kezdjünk bele a zuhanyzásba,mert ragadok az izzadtságtól.

-Egyetértek.

**

Jiminnel már az ágyban fekszünk,szorosan egymáshoz simulva. Mindkettőnkön csak egy alsó volt,így szabadon tudtam a kockáira kis köröket rajzolni.

-Aludj.-csukott szemmel mosolyog,és elveszi a kezemet hasáról.

-Nem felejtettél el valamit?-csücsörítek,ő pedig kuncogva ad egy csókot,majd jó éjszakát kíván.

Már félálomba vagyok,amikor megérzek egy kezet ágyékomnál. Nem tulajdonítok neki nagy figyelmet,biztos az előző orgazmustól beképzelek magamnak mindent. Később már mozgolódást is érzékelek,és két oldalamon megtámaszkodik valaki.

 Wow,ilyen képzelgéseim még sosem voltak. Egyszer csak érzem,hogy lehúzzák rólam a boxert,majd később valami melegség ölel körbe engem. Itt már kipattannak a szemeim.

-Mi a fasz?-kérdezem. Olyan jó,hogy sötétség van,és nem látok semmit.

-Shh.-Jimin az ujját a számra teszi.

-Mit csinálsz? És miért érzek melegséget?-értetlenkedek.

-Bennem vagy, pici. De túl sokat kérdezel.-szájával betapasztja a sajátomat és elkezd mozogni. Szóval most ha jól sejtem,Jimin meglovagol engem az éjszaka közepén.

-Ahm..Nem volt elég egy menet?-csipőjéhez nyúlok,hogy irányítsak,de egy mozdulattal lefogja azt.

-Most én irányítok.-elkezdi csókolgatni a nyakamat,közbe gyorsabban mozog rajtam.

-De..-felnyögök mikor erősen megszívja azt.

-Nem beszél,csak élvez.

Egy ideig ellenzem ezt az egészet,de rájövök,hogy ez a szexisten éppen engem lovagol senki mást,és kezdek ellazulni. Jimin kezeivel mellkasomon támaszkodik,nyögdécsel. A sötétbe alig látom őt,de a holdfényben egy kicsit észrevehető,hogy hátraveti a fejét és megfeszül egy ér a nyakán. A látványtól jobban kezdek lüktetni benne. 

Sikongat,nyögdécsel,én pedig vele egy időben morgok és harapdálom az ajkaimat. Együtt érjük el a csúcsot,és Jimin lihegve mellém fekszik,miután letörölte rólam az élvezetét.

-Ezért kár volt fürdeni.-jegyzi meg.

-Nem számítottam rá,hogy az éjszaka közepén valaki meglovagol.-fordulok vele szembe.

-Hagyjál. Olyat álmodtam amitől beindultam.-jelenti ki,én pedig felnevetek.

-Mostmár nem lesznek olyan álmaid?

-Meglátjuk.-megpuszil majd hozzám bújik.-Nem vesztenénk semmit.

-Ez igaz.

Instagram [Vmin] [BEFEJEZETT✔]Where stories live. Discover now