deel 4

19 5 0
                                    

Deel 4 hey ik ga voor uit.

Pov hilde
Als ik aankom in Hogwarts zie ik draco staan hij staat op wacht. Kutzooi. Als ik naar binnen wil hoor ik zacht: "hilde". "Wat moet je Malfoy." Sis ik. "Kun je straks afspreken?" "Weet ik niet". Ik wil weg lopen maar voel een hand op me schouder. "wat moet je" sis ik weer. "Zo in het lokaal van snape oke?" En hij kijkt me aan zijn ogen zijn mooi grijs ik let er nooit zo op maar hij is leuk. En dan ook echt leuk als in ja je weet wel. Ik word verstoord door een tik tegen me arm. "Ey hilde je moet naar snape". "Huh wat" zucht ik. "Malfoy waarom moet ik naar snape". "Dat hoor je daar" zucht hij. "Okey ik moet wel mee he?" Ik kijk snel opzij maar leon is al binnen. "Okey ik loop wel mee" zeg ik. Als we door de gangen lopen zie ik wel een paar bekende lopen maar ik zeg niks.

Bij snape aangekomen.

"Dankje malfoy dat je der hebt gebracht" zegt snape. "Geen dank professor" zegt hij. Ik sta hier een beetje ongemakkelijk als malfoy weg loopt. "Zo Potter" zegt snape. "Hallo professor waarom moest ik komen?" "Omdat je een opdracht krijgt om een muggle (dreusel, mens) te beschermen." "Wat zegt u?" "Ik moet een muggle beschermen?" "Potter sla niet zoon toon aan en ja je moet een muggle beschermen die bij jou op school zit." "Okey ik doe het ookal zou ik wasschijnlijk geen keuze gehad hebben. Maar oke" snape kijkt me aan en zwaait dan met zijn stok. Er komt een stapel papier op me af en valt voor me op tafel neer. "Zo als je dit even wil tekenen met deze pen." Hij geeft me een pen aan en ik zet me naam op het blad. Au dat doet zeer. Ik kijk naar me hand en zie me naam er in staan. "En nu zet je hier neer: ik ga akoord dat ik op een muggle let en hem bescherm ook al zou ik er voor moeten sterven.
"Moet dit professor?" "Ja sorry potter" zegt hij. "Okey maar professor op wie moet ik letten dan?" "Op finn beloof me dat je der in de buurt blijft. En schrijf nou maar op." Ik schrijf de zin op en me hand begint te branden en als ik er naar kijk die ik de zin staan. Ik krijg er tranen van. "Professor was dit het enigste waarvoor je me hebt opgeroepen?" Vraag ik. "Ja" zegt hij en hij loopt de kerkers uit.

Een paar mi uten later waneer ik besef dat ik maar is moest gaan.

"Uhm hilde?" Hoor ik. "Malfoy" zeg ik zacht. "Wat doe je hier" sis ik. "We hadden afgesproken hier" fluisterd hij. "Oja is waar ook". "Uhm wat wil je bespreken dan?" "Nou uhm ik " "zeg nou maar ik heb ni veel tijd" zeg ik. "ik wil je vaker zien" fluisterd hij zacht zodat ik het bijna niet hoor. "Je wilt mij vaker zien?" "Ja" en hij kijkt me strak aan. Ik kijk in zijn ogen en wil bijna zeggen ik jou ook maar ik hou me mond snel. "Uhm ik moet terug denk ik." "Ow okey kan je straks een brief sturen?"zegt hij. "Ja zal ik doen". En ik loop de kerkers uit. "Wacht hilde" "wat" sis ik. "Kan k je in de dreuzel wereld opzoeken?" "Uhm ja k denk het wel." zeg ik verlegen. "Maar ik moet nu echt gaan." "Okey bye pottah" en ik krijg een snele kus en als malfoy hoort dat er iemand er aan komt duwt hij me en zegt hij: "laat mij met rust Potter." En als ik zie wie de hoek omkomen schrik ik. Het zijn leon en hermione. "MALFOY GA BIJ DER WEG." schreeuwt hermione. "Ik ga al mudblood" ik zie dat hermione schrikt van zijn reactie. "Draco" zeg ik zacht. "Waarom doe je dit". "Ik wil niet dat iemand weet wat er tussen ons speelt potter okey?" Sist hij. "Okey ik zal me mond houden".


Extra deeltje

de arpparteOnde histórias criam vida. Descubra agora