deel 7

0 0 0
                                    

als we in de toren zijn aangekomen pakt Draco mijn hand.

ik zie een tafel staan met eten en het ruikt ook lekker. Draco schuift een stoel iets naar achter zodat ik kan gaan zitten. ik ga zitten en hij pakt de andere stoel en komt tegen over me zitten. Hij zwaait met zijn stok en dan komt er een roos aan vliegen en even later komt er een uil aan met een pakketje.
"Open het pakketje maar schat" zegt draco. Ik open voorzichtig het pakketje en zie een mooie ketting liggen. Ik pak hem en bekijk hem. "Hij is zo mooi" zeg ik zacht. "Vind je?" Vraagt draco. "Ja tuurlijk hij is mooi heel mooi" draco pakt de ketting uit mijn hand en komt achter mij staan. Hij doet mijn haar iets aan de kant en doet de ketting om. Ik kijk er nog een keer naar en zie dat het hartje groen is met een klein beetje geel. "Slytherin en hufflepuff" fluister ik. Hij geeft mij een kus op men hoofd en eentje in mijn nek. "Cute" zegt ineens iemand. Ik wil achterom kijken maar draco geeft mij nog een kusje in mijn nek waardoor ik niet wil omdraaien. Niet veel later staat Luna Lovegood voor mij. "het Hilde zou je zo samen met mij en hermoine even wat willen vliegen voor zwerkbal (alleen ik speel zwerkbal maar de meiden oefenen graag) hagrid heeft er voor gezorgd." "Ja hoor kom er zo wel aan waneer ik klaar ben met eten"
Waneer Luna weg is pakt draco mijn hand en gaat weer zitten. We eten samen en daarna gaan we even naar buiten kijken hij slaat een arm om me heen en trekt me iets naar hem toe. Niet veel later hoor ik iemand binnen komen. "POTTER wat is dit" vraagt die gene. "He wat kom je hier doen?"
"ik kom kijken wat er hier gaande is." "schat?" "nu niet Leon" "Hilde?" "hallo hermoine wat komt iedereen hier doen" "ik kan eerder vragen aan jou wat jij met hem hier doet" zegt hermoine. Draco komt beschermend voor me staan. "Dracie dat hoeft niet" fluister ik. hij doet een stap opzij zodat ik naast hem kan gaan staan. ik pak zijn hand even vast en dan zegt ik tegen hermoine. "ik help hem is dat zo erg?" "hilde hij beschermd je dat zie ik" zegt hermoine. "waarom zou hij me niet beschermen?" "hilde je bent een potter en hij een malfoy" "ja en als ik ergens kan helpen doe ik dat." "ja maar een Malfoy beschermt nooit een Potter dan moet er wel iets raars zijn gebeurd. Dus dat kan niet hilde" "wat is er nou dan?" zucht ik. "ik snap niet wat jij met hem hier doet" zegt hermoine. ze komt naar mij toe lopen en ik zie een blik in der ogen die ik nog nooit heb gezien. Draco trekt mij iets naar achter en gaat voor mij staan en zegt: "Hermoine doe is rustig hilde is je beste vriendin en je weet dat ze je niet kwijt wil door mij of door wat anders." Harry komt binnen lopen en ziet draco voor mij staan en hermoine haar blik die op mij gericht staat. hij trekt hermoine naar achter en zegt zacht: "het is goed hermoine" haar blik word zachter en ze loopt naar mij toe en zegt: "sorry hilde dat ik je niet vertrouw, maar het is gewoon verdacht." Ik kijk naar beneden "Ja i know en k snap je, en als je iets niet vertrouwd kom je gewoon naar me toe." "dat zal ik doen" zegt ze. ze loopt weer naar Harry toe en zegt iets tegen hem, hij knikt en Hermoine kijkt geïrriteerd. Ze lopen samen de trap af en de rest volgt. Draco en ik blijven achter. Het blijft een moment stil. "en nu? de romantiek is weg" zeg ik. "ja jammer genoeg wel" zegt draco.

het blijft een paar min stil.

ik pak draco zijn hand en ga vlak bij hem staan met mijn blik gericht op zijn lippen. ik buig iets naar voren en kus hem hij kust terug en na een paar min van de wereld te zijn hoor ik een stem. "Hilde Potter wat doe je je bent een potter die hoort niet te kussen met een Malfoy" zegt Nikita "hey zusie, wat doe jij hier?" zeg ik zonder te reageren op haar reactie. "niks alleen effe bij jou kijken maar ik ga weer naar de rest zie ik je straks in de hufflepuff commingroom?" vraagt ze. "tuurlijk ik zal er zijn"

ik loop door de gangen als ik cristel tegen kom.

cristel: hey cris hoe ist?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 18, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

de arpparteWhere stories live. Discover now