Bölüm 1-2

6.6K 425 49
                                    


İYİ OKUMALAR ARKADAŞLAR... LÜTFEN YORUM VE BEĞENİLERİNİZİ ESİRGEMEYİN... YENİ BÖLÜMLER SİZLERİN YORUM VE BEĞENİLERİNE GÖRE GELİYOR... LÜTFEN İLGİNİZİ ESİRGEMEYİN... KEYİFLİ OKUMALAR...

İnsanlar ilk aşkların asla unutulmayacağını söylerler. Hayatınızda kaç kişiyi severseniz sevin ilk olanlar her zaman bir yerde kalır. Yarışmalarda bile bu böyledir. Kimse ikincinin, üçüncünün ya da onuncunun kim olduğunu hatırlamaz. Sadece ve sadece birinciyi bililer.

Ancak Nikolai buna inanmıyordu. İlk aşkların bu kadar önemli olmalarının nedeni onlara çok fazla anlam yüklüyor olmalarıydı. Nikolai hayatta ki hiçbir şeye özel bir anlam yüklememesi gerektiğini çok erken fark etmişti.

Hayal kırıklıkları insanları gerçekten değiştiriyordu. Ancak bunun nedeni insanlardan beklentilerinin olmasıydı. Beklentiler hayal kırıklığına neden oluyordu. İşte bu yüzden Nikolai insanlarla çok fazla içli dışlı olmadan yaşamayı seçiyordu. Bitkiler onun için çok daha güvenilirdi. Çiçeklerle uğraşmayı seviyordu.

Bahçenin ortasında bulunan havuza doğru yürüdü. Malikânede en çok burayı seviyordu. Büyük bir yüzme havuzunu çevreleyen bahçe her zaman onu çok rahatlatıyordu. Sıcak taşlarla döşenmiş özel havuz burayı doğal bir kaplıca gibi gösteriyordu.

Akşamları sessizliğin içinde burada bira içmeyi seviyordu. Dolunayın ışıklarının her akşam bu havuzun üstüne düşmesini de seviyordu.

Çok terlediği için üzerindeki tişörtle yüzünü sildi. Sarı saçları çok dağılmış ve terden yapış yapış olmuştu. Sakalı üç günlüktü ve onu olduğundan daha yaşlı gösteriyordu ama her zaman ilgi gören kısım genellikle gözleriydi.

İnsanlar gözlerini korkutucu ve ilgi çekici buluyorlardı. Yeşilin en koyu rengine sahipti ve bakışları keskindi. Çocuklar bu yüzden genellikle ondan uzak duruyordu. Gerçi Nikolai bunu önemsemiyordu. Onun için kardeşleri yeterince yakınındaydı. Bu yüzden özellikle bir arkadaşa ihtiyacı yoktu.

Genç adam kardeşlerini düşününce elinde olmadan yorgunluk çöktüğünü hissetti.

Birkaç hafta önce yaşanan bazı olaylardan ötürü şehir biraz karışık durumdaydı ve bunların en büyük nedenlerinden biri de Nikolai'nin patronuydu.

Alexa Cross bir insanın hayatında tanıdığı en ilginç kadınlardan biriydi. Bu güne kadar bu kadar güçlü ve aynı zamanda bu kadar da kırılgan başka bir kadın daha tanımamıştı. Hayatı boyunca onun ağladığını hiç görmemişti ama sinirlendiğini de görmemişti.

Ayrıca Alexa bir insanın hayatında tanıdığı en korkutucu kadındı...

Cross ailesi nesillerdir bu şehrin başındaydı. Daven Cross bu krallığı kurmuş ve yıllarca yönetmişti. Ta ki en büyük kızı Alexandra krallığı devralana kadar. Ondan sonra Daven Cross ortadan kaybolmuştu. Bunun üzerine üç kız kardeş şehrin tüm yönetimini ele geçirmişlerdi.

Alexa Cross, bu dev krallığı yönetirken küçük kız kardeşi Raven Cross hukuk işlerini hallediyordu. En küçükleri Milagros Cross ise... Ah, o gününü gün etmekle meşguldü.

Nikolai ve küçük kardeşi Siras çok uzun zaman önce henüz birer çocukken Daven Cross tarafından yetimhaneden alınmış ve onlara sadık olsunlar diye özellikle yetiştirilmişlerdi.

Hepsi birer koruma olmak ve hayatlarını Cross ailesine adamaları için eğitim görmüşlerdi. Ancak Nikolai bu konuda kendisini koruma olmaya uygun bulmuyordu. Onun yapısı kesinlikle bahçıvan olmaya daha uygundu. En azından tercih ettiği iş daha sakin bir hayat sağlıyordu.

CROSS KARDEŞLER 2. KİTAP- MADAM BLACKDonde viven las historias. Descúbrelo ahora