Bölüm 19

3.5K 380 34
                                    


İYİ OKUMALAR ARKADAŞLAR... LÜTFEN YORUM VE BEĞENİLERİNİZİ ESİRGEMEYİN... YENİ BÖLÜMLER SİZLERİN YORUM VE BEĞENİLERİNE GÖRE GELİYOR... BOL KEYİFLER...

Siras ve Raven hastaneye girdikleri anda tersliği fark etmişlerdi. Ne hastalar ne güvenlik ne hemşire ya da doktorlar ne de danışmada kimse yoktu. Her ikisi de kaşlarını çatarak etraflarına baktı. Siras, kadına doğru sessiz olmasını işaret etti ve kol askılarından silahlarını çekti. Birini ona doğru uzattı.

Raven, silahı eline aldı. Yavaşça ilerlemeye başladılar. Ancak hastane tamamen boşalmış gibi görünüyordu. İkisi beraber asansörlere doğru ilerlediler. Siras, onun elini tuttu. Asansörün en üst katına bastı. "Bütün binayı tahliye etmişler gibi görünüyor" diye fısıldadı.

"Burada neler olmuş böyle?" diye sordu genç kadın. Alexa için gerçekten endişeliydi.

Asansör kata geldiğinde her ikisinde silahlarını kaldırdı ve ilerlediler. Alexa'nın odasının penceresine sıçramış kanı gördüklerinde Raven, hızla ileri koşmaya başladı. Endişesi, tedbiri elden bırakmasına neden oluyordu. Siras ona doğru uzandı ancak kadını tutamadı. Hemen peşinden koşmaya devam etti.

Nikolai, Alexa'nın yatağının yanına bir sandalye çekmiş oturuyordu. İki elinde ufak bir tabanca tutuyordu. Başını öne eğmişti. Hemen kapının önünde yerde bir adam yatıyordu. Başından vurulmuştu belli ki ve her yerde onun kanı vardı.

Raven, kaşlarını çatarak onlara baktı. "Neler oldu burada?" diye sordu endişeli ve korkmuş bir şekilde. Yerdeki adama bakmamaya ve kusmamaya çalışıyor gibiydi.

Nikolai başını kaldırıp bir ona bir de elindeki tabancaya baktı. "Adam saldırdı" dedi. "Kim olduğunu bile bilmiyorum. Alexa'yı öldürmeye çalıştı. Bende onu vurdum" dedi.

Yaşadıkları şoku hissedebiliyordu. Ancak durum çok daha kötüleşmek üzereydi. Siras, derin bir nefes alıp etrafına baktı. "Burası daha da karışacak" dedi en sonunda. "Hastaneyi tahliye etmelerinin bir nedeni olmalı. Alexa'yı öldürmeden durmayacaklardır"

Nikolai başını salladı. Silahı beline taktı. "Bir ambulansı almamız lazım" dedi. Serumu çıkarıp yatağın üzerine koydu ve bağlı olduğu makineden çıkardı. Yatağı iterek koridorda ilerlediler. Siras hemen önlerinden koşarak uzaklaştı.

Arka kapıya gittiğini biliyorlardı. Ambulansı hazırlaması gerekiyordu. Çok zaman harcamışlardı bile. Muhtemelen Jose Estrada, bir kamyon dolusu adamla beraber Alexa'yı öldürmek için gelecekti.

Raven silahını kaldırıp dikkatle geçtikleri yerlere baktı. Ardından hasta asansörüne bindi. Nikolai bu kadının elindeki silahı böyle kontrol edebildiğini görmeyi beklemiyordu. "Onu kullanmayı iyi öğretmişler size" dedi asansör yavaşça aşağı inerken.

Genç kadın onun nereye baktığını fark edince gülümsedi. "Kardeşin kendimi korumam konusunda çok katıydı" dedi elinde olmadan. "Bu yüzden bana silah kullanmayı öğretti."

Siras zeki bir adamdı hiç şüphesiz. Başını eğip Alexa'ya baktı. Hala her şeyden habersiz görünüyordu. Belki en başında o da öğretmeliydi. Ancak Kyle Hosk ile karşılaştığında gördüğü kadarıyla silah kullanmayı zaten biliyordu.

Ondan o kadar uzun zamandır uzak durmuştu ki neleri başardığını bile görememişti. Dişlerini sıkıp başını eğdi. Ondan uzak durmanın her ikisi içinde iyi olacağını düşünmüştü. Böylece başkalarına zarar vermeyi bırakacaklardı. Ancak öyle olmuyordu. Ne Nikolai için ne de Alexa için birbirlerinden uzak durmak gibi bir seçenek yoktu.

CROSS KARDEŞLER 2. KİTAP- MADAM BLACKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin