III

197 18 2
                                    

Degetele sale lungi încheie cu rapiditate nasturii cămăși.   Aceiași rutina. El, băutură și o tipa de la bar. Singurele lucruri ce ar putea afirma acțiunile de noaptea ce a trecut ar fi hainele de pe podea ale femeii, cat și faptul ca el fusese în aceiași goliciune specifica lui Adam. Diferența fiind ca Adam măcar avea o frunza.

Își lua sacoul negru de pe fotoliu și ieși din camera, dar  nu înainte de a-i lasă femeii 50$, cat pentru un taxi.

Picioarele sale lungi făceau pași destul de mari spre biroul sau, ce mai era cunoscut și ca "încăperea dracului". Pereții negri, biroul impecabil,  organizat pana la cea mai mica capsa, câteva tablouri destul de "impunatoare" și niste corpuri de mobilier ce erau folosite pentru a tine cat de cat o evidenta despre toate persoanele cu care interacționează .

        -D...D..domnule Styles...

Harry isi îndrepta privirea înspre ușa ce era ușor intre deschisa și încercă să își mai revină din mahmureala.

        -Ce naiba vrei?

Tonul vocii sale era destul de impunător.

Mereu își pastra tonul impunător în fata oamenilor săi cât și în fata partenerilor de afaceri. Tonul sau era unul dintre lucrurile ce înfiora pe multi.

         -A...A..Axel. .. a dispărut.  spuse bărbatul încet, sperând ca nu va plăti scump pentru faptul ca omul cheie al diavolului a evadat.

Ochii lui Harry se mari într-o clipa și parca se trezi din toată mahmureala. Uitase de durerea de cap, de starea ușoară de vomă și chiar și de faptul ca arăta ușor "ponosit". Cămașă nu mai era băgată în pantaloni, pantalonii nu mai erau la dunga, sacoul botit și parul în aproape toate direcțiile. Ținea mult la propria imagine, astfel,  mereu era era aranjat și la patru ace.

       -Poftim? Pleacă naibii să-l cauți dacă nu vrei sa ai capul atârnat de grinda cazinoului. Răsună vocea lui Harry și pumnul sau lovi biroul. Nervii deja ii erau întinși la maxim și nu era nevoie de prea multe lucruri pentru a îți da seama. 

Bărbatul imediat închise ușa și pleca rapid, știind ca nu e de joaca cu diavolul. Dacă i s-a promis capul la grindă,  atunci asa va fi .

Asta ii mai trebuia lui Harry. Cu Axel scăpat,  ii picau toate cărțile și putea sa își ia adio de la plan.
       

THE DEVIL (HARRY STYLES/FF)Where stories live. Discover now