V

163 12 0
                                    

        -Ați reușit să aflați ceva despre acea problema ?intreba Harry în timp ce duse la gură paharul de alcool.

          -Știm ca și-a contactat familia de la un telefon public. răspunse unul dintre angajați în timp ce își ținea capul plecat.

         -Și atunci ce mai așteptați?  Mergeți la familia lui și așteptați-l acolo. Iar când ajunge acolo, anunțați-mă. spuse Harry mișcând ușor paharul în mână,  făcând ca lichidul din pahar sa se miște.

           -Sunt deja câteva persoane acolo, domnule.

Harry misca usor capul si privi indiferent spre paharul din mana sa. Dacă îl vor prinde pe Axel, va putea pune în aplicare mișcarea, astfel zdruncinand puțin lumea politica.

Gandul ca ii va inchide gura lui Maddox il facea sa ranjeasca. Sa-l puna la punct pe obezul ala era tot ce-si dorea. Sa fie oare motivul, faptul ca a fost avocatul familiei la care a lucrat mama sa ? Sau faptul ca ii amenintase si chiar lovise mama? Nu stiu sigur. Poate erau ambele. Dar stia clar ca il va lovi atat de tare, cat pentru ce a indurat mama sa si inca de 10 ori mai rau.

Mai lipsea doar Axel, omul cheie ce se ocupa cu toate treburile ilegale ale lui Maddox. Nu mai iesea o asa tevatura, daca nu reusea sa lungeasca atat de mult lucrurile.

THE DEVIL (HARRY STYLES/FF)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum