4.1

4.1K 312 182
                                    

Bu bölüm Jungkook'a kızacağınız son bölüm arkadaşlar. Hadi bakalım, gelsin pişmanlıklar 😏

***

"Son iki üç."

Dans hocamız Kyle'ın verdiği işaretle birlikte müzikle eş zamanlı olarak hareketlerimizede başladığımızda sabahtan beri ağrıyan başımı göz ardı etmeyi deneyerek kızlara ve ritme uyum sağlamaya çalıştım.

Ancak daha bir iki adım atmamla birlikte hareketleri karıştırmaya ve sendelemeye başladığımda Kyle müziği durdurdu ve yanımıza doğru gelirken hiçte hoş olmayan, uyarı dolu bakışlarını üzerime dikti.

"Tanrı aşkına Rosé, senin neyin var bugün böyle? Hiçbir ritmi doğru düzgün yakalayamıyorsun. Hareketlerin hiç temiz değiller."

Jennie ve Jisoo su içmek için yanımızdan ayrılırlarken Lisa, Kyle ile benim arama girerek, "Dün gece uykusunu iyi alamadı galiba Kyle." Dedi ve göz ucuyla bana bakarken ekledi, "Sabah kalktığında da şiddetli bir başı ağrısı vardı zaten."

Kyle ilk başta tereddüt ederek bize bakmaya devam etsede daha sonrasında, "Tamam, yarım saat ara verelim." Dedi ve yeniden bana doğru dönerek ekledi, "Rosé, sende bu sırada kahve felan içte biraz kendine gel. Döndüğümüzde seni böyle görmek istemiyorum, ona göre."

Onu sadece kafamı sallamakla yetinerek onayladığımda hiçbir tepki vermeden bizi salonda yalnız bırakarak dışarı çıktı.

Lisa omzumu sıvazlayarak kızların yanına döndüğünde bende birkaç esneme hareketi yaptıktan sonra biraz daha toparlanmaya çalıştım ve hemen ardından yanlarına geçtim.

"Akşamki kutlamada ne giyeceğinize karar verdiğiniz mi kızlar?"

Jennie'nin kararsız sesi hepimizin bakışlarının ona dönmesine sebep olduğunda Jisoo ve Lisa çoktan giyecekleri giysiler hakkında detaylı bir konuşma yapmak için hazırlanmışlardı bile.

Programımız yeterince dolu değilmiş gibi bir de akşamki kutlama olayı çıkmıştı başımıza.

Başkan Yang kıdemli olmamızın şerefine bizim, dans hocamızın ve müziklerimizin yapım aşamasında çalışanların katılacağı bir kutlama organize etmek istemişti.

Ancak bunun için illaki gürültülü bir yere gitmemiz gerekmezdi. Sakin bir yemek yiyerekte bu saçma mevzuyu kutlar ve geçiştirebilirdik.

Ne yazık ki bu konuda pekte söz sahibi olduğumuz söylenemediği için tüm itirazlarımız boşunaydı.

Emir büyük yerden gelmişti. Her ne kadar canım yurda dönüp tüm gün uyumaktan başka bir şey yapmak istemesede mecbur bu kutlamaya katılmak zorundaydım.

"Başkan Yang ve onun saçma sapan emrivakilerinden nefret ediyorum." Diye söylendiğimde Jennie oflayarak beni onaylarken Jisoo ve Lisa söylediklerimi umursamayarak akşam ne giyeceklerini tartışmaya devam ettiler.

Anlaşılan bugün, sandığımın aksine hiçte öyle kolay kolay bitmeyecekti ve rahatça odama çekilip gece boyunca ağlamak için tahmin ettiğimden biraz daha fazla sabretmem gerekecekti.

*

Klübe girer girmez montlarımızı girişte bekleyen görevliye teslim ettikten sonra içeri geçtik ve bizim için rezerve edilmiş olan bir locaya oturup içeceklerimizi sipariş ettik.

İçerisi her zaman olduğu gibi oldukça kalabalık, gürültülü ve bunaltıcı bir haldeydi.

Ve ben, bugünki piskolojimin bu ortamı nereye kadar kaldıracağını merak ediyordum doğrusu.

𝐈𝐃𝐎𝐋 | RoséKook Where stories live. Discover now