Κραζοντας Το Wattpad

34 4 3
                                    

Πιστεύω πως είναι ενδιαφέρον κεφάλαιο. Ναι, σοβαρά το πιστεύω.

Αρχικά να πω πως δε μου αρέσει να λέω πράγματα για τους άλλους και να τους κατηγορώ αλλά μερικές φορές απλά έχω την ανάγκη να το κάνω.

Για παράδειγμα, έχω την ανάγκη να δω το βίντεο σχολιασμού του dub του 2j, ή του dame to cosita του Manos,  αλλά δυστυχώς για εμένα κάνεις δεν είχε μπει στον κόπο να κακολογήσει του γπ.

Κατεβάζοντας το γπ ήμουν σούπερ ενθουσιασμένη καθώς πίστευα πως θα έβρισκα σούπερ βιβλία, νεανικά, εφηβικά και θα περνούσα το χρόνο μου ευχάριστα.

Αλλά από την πρώτη στιγμή αοογοητευτηκα. Διάβασα την "Καινουρια", ένα πολύ διάσημο βιβλίο που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την ουσία του, το στόρι του και την αψυχολογητη πρωταγωνιστρια του.

Φυσικά όμως σέβομαι οποιαδήποτε αντίθετη γνώμη και αυτά που λέω δεν είναι κανόνας, είναι απλά η άποψη μου.

Ύστερα έπεσα πάνω σε ένα από τα ανωμαλα του wattpad που ΟΚ μπορώ να καταλάβω το λόγο συγγραφής και ανάγνωσης τους. Η πλειοψηφία των κοριτσιών του wattpad βρίσκονται με τις ορμόνες τους σε αναμμένα κάρβουνα. Χρειάζονται κάτι να τις ξεσπασουν να νιωσουν λίγο ερεθισμενες.

Ελπίζω να μην προσβαλλω κάποια με το λεξιλόγιο μου, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα για κάποια κορίτσια, για να μην πω για όλα και, ναι, καλά κάνουν και υπάρχουν αυτά τα βιβλία.

Δηλαδή μόνο για τα αγόρια υπάρχουν οι τσόντες και τα πορνο;

Όχι βέβαια! Και στο κάτω κάτω δεν γράφουν και κάτι το τόσο συγκλονιστικο. Είναι θέλετε δε θέλετε φυσιολογικά πράγματα.

Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι το πανομοιοτυπο σενάριο και ο εξευτελισμος της γυναικείας αξιοπρέπειας.

Και με αυτό προχωράω στο επόμενο μου θάψιμο που δε θα μπορούσε να λείπει είναι αυτό της evelinetrue.

Φυσικά δε θέλω να προσβαλλω την κοπέλα απλά προβαλλω την άποψή μου. Και πρέπει να παραδεχτώ πως πολλά από τα βιβλία σου είναι στη βιβλιοθήκη μου και, ελπίζω κάποια στιγμή να τα τελειώσεις...

Λοιπόν, εκτός από το sexy και το gym δε μου άρεσε το σενάριο από κανένα από τα υπόλοιπα βιβλία σου.

Πραγματικά προσβάλεις την γυναικεία αξιοπρέπεια με το να βαζεις κοπέλες να κάνουν σεξοσυμφωνιες με κάτι ρεμαλια του κερατά...

Ας γίνω πιο συγκεκριμένη...

Στο Poison μια κοπέλα που οκ το καταλάβαμε είναι λίγο τσ**λιτσα, μπλέκει με γλυκουλη ορφανο κατακαημενο και το εκμεταλλευεται για να γίνει famous.

Στην πρώτη γυμνασίου.

Αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς σιγά σιγά τον ερωτεύεται τόσο παραφορα που δεν μπορεί να συγκρατηθει και αποφασίζει να ξεπαρθενιαστει μαζί του από τέτοια ηλικία.

Από ότι φαίνεται όμως μάλλον την απογοήτευσε αυτή η επαφή μιας και μάθαμε πως και το τσουτσουνι του τότε ήταν μικρό και αποφασίζει να τον πουλήσει έτσι κι αλλιώς.

Μετά από πολύ καιρό όμως αυτός έχει και καλά πολυ μάγκας και γ*μιας και τριγυρναει τις κοπέλες με το λουράκι, στην κυριολεξία.

Η πρωταγωνιστρια λοιπόν περήφανη γυναίκα τις υπερασπιζεται και βρίσκεται μπλεγμενη, χωρίς να το θελει φυσικά σε μια σεξοσυμφωνια.

Αυτός έχει το δικαίωμα να την αγγίζει να ασελγει εις βάρος της να τη βιαζει με άσχημο τρόπο και αυτή, ναι,  σύμφωνα με το βιβλίο πάντα, το απολαμβάνει δεόντως.

Σαν μη φτάνουν αυτά, στο σημείο που έχω φτάσει αυτή τον παρακαλαει ανελεητα να την πηδηξει.

Ναι... Νομίζω πως η πλοκή από μόνη της σας λέει κάτι, το ελπίζω τουλάχιστον και evelinetrue πραγματικά πιστεύεις μια κοπέλα θα ήταν τόσο απελπισμενη ώστε να δέχεται κάτι τέτοιο; Πιστεύεις στα αλήθεια πως κάποια κοπέλα θα πέταγε απλά κάθε ίχνος από την αξιοπρέπεια της για να τρέχει πίσω από έναν ανωμαλο;

Ελπίζω όχι.

Αυτά...

Αντιος!

the amazingly imperfect mess of my lifeWhere stories live. Discover now