Love, Me

20 4 0
                                    

Γεια σου (λιγε) κόσμε που διαβάζεις αυτό το αίσχος της αιωνιοτητας!!!!!

Αφου με αγαπάτε τόσο πολύ αναγνώστες μου γλυκοι #not *εμμ γκουχ γκουχ* πηγαίνετε να τσεκάρετε το νέο μου βιβλίο που θα ανέβει πολύ σύντομα. Το Nicole!!!!

*ντομάτες πέφτουν πάνω μου από εσας*

Ειναι μια εφηβική ρομαντική ιστορία με μια αντικοινωνικη κοπελια ψηλή κοκαλιαρα με πράσινα μαλλιά η οποία είναι πλέον αναγκασμενη να θυσιασει τη μοναξιά της στην και να κάτσει δίπλα στον κρυφό έρωτα της.

Πώς θα της φερθεί; Θα καταφέρει εκείνος να γίνει ο βασιλιάς του σχολείου ποδοπατώντας πάνω στο πτώμα της (όχι κυριολεκτικά) ή θα καταλήξει να συμπαθήσει την παράξενη συμπεριφορά της.

Η Nicole, μια κοπέλα που πάντα πάσχιζε να περνάει αδιάφορη, μια κοπέλα φτιαγμένη για να ξεχωρίζει, κρύβεται μέσα σε κάθε εφηβη από 13-20 ετών! Μην αφήσετε τη Nicole που βρίσκεται μέσα σας να ασφυκτιά!

Είστε ένα λουλούδι, έτοιμο να ανθισει και να σκορπισει το μοναδικό άρωμα του, μην το ξεχνάτε!

Για αυτό ακριβώς το θέμα θα ήθελα να σας μιλήσω σήμερα.

Για τη μοναδικότητα σας.

Ο κάθε άνθρωπος που γεννιέται είναι ένας μοναδικός συνδυασμός χρωμοσωματων. Κανείς στον κόσμο δεν είναι όμοιός σας και κάνεις δε θα ξαναγεννηθει από εσάς.

Ο κόσμος χρειάζεται την καθεμία μας για να είναι ολοκληρωμένος. Ο κάθε άνθρωπος είναι ένα κομμάτι παζλ, που αφήνει το αποτύπωμα του στον πλανήτη Γη. Μην αφήσετε αυτό το πανέμορφο παζλ, αυτή την πανέμορφη απεικόνιση ανολοκληρωτη. Μη φοβάστε να αφήσετε τον εσωτερικό σας εαυτό να λαμψει. Έχουμε ανάγκη από το φως σας. Έχω ανάγκη από το φως σας.

Ακούω συχνά περιστατικά αυτοτραυματισμου, αυτοκτονίας, πρόσφατα μάλιστα στην πόλη μας συνέβη ενα. Και στεναχωριεμαι, γιατί αυτοί οι άνθρωποι στο δρόμο ξέχασαν ποιοι ήταν, η εσωτερική τους λάμψη έσβησε.

Ποτέ να μην αφήνετε τον εαυτό σας τελευταίο. Το σώμα σας και η ψυχή σας είναι το πιο όμορφο, το πιο λαμπερό το πιο διασκεδαστικό πράγμα που έχετε. Μόνο αυτά έχετε σε αυτόν τον κόσμο. Μην τα χάσετε, είναι τα πιο πολύτιμα αγαθά σας. Μην ξεχνάτε να τα αγαπάτε, να τα φροντίζετε, να τους υπενθυμίζετε πως είναι μοναδικά σε ολόκληρο το σύμπαν, σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας!

Είστε υπέροχες όλες!!!

Αντιός

the amazingly imperfect mess of my lifeOù les histoires vivent. Découvrez maintenant