Hera Morgan Sönmez

252 18 162
                                    

Multimedia #Hera

&

Öncelikle merhaba.. :) Yeni kitabım "Yankı" ile karşınızdayım.. Umarım beğenir ve destek olursunuz.. Hikayenin akışı bazen -ana karakterlerimizden biri olan- "Hera'nın" ağzından anlatılacak.. Bazen de diğer ana karakter olan "Yankı'nın" ağzından olacak.. Belki çok nadir ilahi bakış açısı ile anlatım olabilir. Şimdilik Hera'nın ağzından anlatmaya başlayalım.. :)
Keyifli okumalar..
Not; Karakter tanıtımı yapmayacağım. Yazarken kimin kim olduğu zaten aktarılacak...

Bir de buraya kitaba başladığınız tarihi yazar mısınız? 😙😊
❤️

Hera Morgan Sönmez ;

Yine yoğun bir güne gözlerimi açmıştım.. Sabahın ilk ışıklarında kalkıp spor için evden çıkıyorum.. Uzun zamandır devam ettirdiğim bu alışkanlığımı şu sıralar devam ettirmekte zorlanıyorum... Hafta içi oldukça yoğun günler geçiyorum... Bir sınıfa öğretmenlik yaparken şimdi iki sınıfın sorumluluğu üzerimde.. Bunlar yetmezmiş gibi bir de akşam eve gel, yemek bulaşık temizlik.. Gerçekten hafta sonu da olmasa nasıl dinlenecektim bilmiyorum..

Kendimi zar zor yataktan çıkarıp banyoya yöneldim.. Yüzümü yıkayıp tekrar odaya dönerek spor kıyafetlerimi giyinip evden çıktım.. 1 saat kadar koştuktan sonra eve dönmüştüm.. Direkt duşa girip temizlendim.. Ardından kahvaltı bile yapmadan evden ayrıldım.. Miniklerim beni bekler. Ne kadar yorulsamda onları görmek bana huzur veriyor...

Kreşin bahçesine arabamı park edip içeri doğru hareket ettim.. Her zaman olduğu gibi beni yine Kreşin sahibi Cengiz bey karşılamıştı..

"Bayan Morgan. Günaydın.."

"Günaydın Cengiz bey!"

"Ah sizi de çok yoruyoruz bu aralar. Ama biliyorsunuz ki öğretmen açığımız var."

"Biliyorum bilmesine ama bir an önce bunun bir çözümünü bulsanız çok iyi olacak.! Ben kendimi geçtim! Asıl öğrenciler için üzülüyorum. Diğer sınıfla ilgileneceğim diye kendi sınıfımı ihmal ediyorum.. Lütfen bir an önce bu sorunu halledin Cengiz bey!"

"Merak etmeyin bayan Morgan. Bir an önce halledeceğim."

"Umarım halledersiniz! İzninizle!"

Kaç haftadır aynı bahane! Artık gerçekten Cengiz beye güvenmiyorum.. Sırf fazladan para gidecek diye böyle yapıyor.. Madem paran bu kadar kıymetli neden kreş açıyorsun ki! Bunun gibilere nasıl diploma ve işletim izni veriyorlar anlamıyorum.. Sabah sabah yine bütün enerjimi sömürdü bu adam!

Odama gidip çantamı ve montumu bırakıp sınıfa girdim.. Normalde sabah derslerine gelen bir hocamız vardı ama ne olduysa Cengiz bey kovulduğunu söylemişti.. Olayın ne olduğunu bilmesem de suçlunun kesinlikle Cengiz bey olduğuna eminim.. O gidincede mecburen sabah dersleri de bana kalmıştı...

Yüzüme her zaman ki gülüşümü takıp öğrencileri selamladım.

"Eveeeett bugün nasılmış benim Miniklerim.."

Hep bir ağızdan 'İyiyiz öğretmenim' demişlerdi.. Ne kadar da sevimliler.. Çocukları gerçekten seviyorum.. İyi ki bu mesleği seçmişim.. Kendimi başka bir meslekte düşünemiyorum. Mesleğimi, öğrencilerimi, Cengiz bey'e rağmen bu okulu seviyorum...

YANKIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin