8-Burdayım Yanındayım .

1K 37 2
                                    

(Kısa bir bölüm olacak o yüzden şimdiden söylüyorum)

"Mattie Hudson annesiyim nerede ? " Nefesim kesilmişti . Tanrım yardım et yardım et bana lütfen "Yoğun bakım ünitesinde "

Ne dedi? Yoğun bakım ünitesimi . "Oğlum , Ne oldu oğluma" Dengemi kaybetmiştim. Kanımın çekildiğini hissettim. "Lea ? Lea kendine gel"

"Oğlum oğlumu görmem lazım" Hızlıca hastane merdivenlerine doğru koşmaya başladım . Küçük meleğime ne olmuştu benim . Merdivenlerde düşecek gibi olduğumda alex belimden tuttu.

Yoğum bakım ünitesi yazan yere koşmaya başladım . "Buraya öylece girmezsiniz" Bir hemşire önümde durdu şu kapının arkasında onu görecektim meleğimi görecektim . "Lütfen oğlum orda" Kadın beni süzdü "Sadece aile üyeleri " Alexe baktı . Şuan yanlız kalamazdım

"Aileden" Hızlıca koridorda koşmaya başladım . Bebeğim geliyorum bitanem . Camın arkasındaki bembeyaz bedeni gördüm . Heryerde kablolar vardı . Hastanelerden nefret ederdi . Elimi soğuk cama koydum.

"Annen burda bebeğim yanındayım" Tanrım lütfen bana yardım et . "Lea iyi görünmüyorsun otur lütfen" Kolumu hızlıca çektim . "Hayır , hayır oğlum bu haldeyken iyi olamam o benim herşeyim"

Gözyaşlarım durmazken oğluma bakan doktora baktım. Küçük bedeninde kablolar serumlar oksijen maskesi . Bunları kaldıramazdı o daha küçücüktü. Benim küçük meleğimdi.

Gözlerim yavaşça yumdum. Doğduğu gün zihnimde canlandı . (multimedia) Effie yanımdaydı . Hastanede çığlıklar atıyordum. Terliyor bağırıyor ve ıkınıyordum . Öleceğimi bile düşünmüştüm ama tanrının bir hediyesiydi bu oğlumu kucağıma almıştım .

"Annen yanında bebeğim burdayım dayan tamam mı ?"

Bembeyaz gözüküyordu . Üşüyormuydu acaba üşüyorsa ya ? Hasta olurdu o zaman . Ben üzülmeyeyim diye söylemezdi hasta olduğunu ama ben anlardım . Çünkü ben anneyim onun için herşeyi yapardım tanrım lütfen yardım et.

"Lea?" Harrynin sesiyle kafamı çevirdim . Yanında birileri daha vardı. Kimse umrumda değildi. Harrynin kaslı kolları beni çevrelediğinde biraz olsa sanki rahatlamıştım. "H-harry b-ben ... Mattie ... oğlum"

Konuşamıyordum. Sıkıca sarıldım bunların hiçbirisinin olmamasını dilerdim . Tanrım yardım et bana "Sshhh geçti tamam iyi olacak iyi olacak sakin ol"

Kafamı göğsüne sertçe gömmüş ve hıçkırıklarımın geçmesini bekliyordum . "Tamam burdayım iyi olacak ... Ağla ağla rahatlarsın" Gözlerimi sıkıca yummuştum .

"Doktor çıkıyor" Hızlıca harryden ayrılıp yoğun bakım kapısına baktım . "Doktor oğlum nasıl lütfen söyleyin oğlum iyi dimi ?"

Harry yanıma gelip bana destek verircesine elimi tuttu . "Fazlaca karbondioksit almış . Ciğerleri iflas etme durumuna gelmiş . Oksijen veriliyor . Zehirlenme olduğu için bilinci kapalı ama hayati riski düşük derecede ... tekrar geçmiş olsun"

Derin bir nefes aldım . Başım dönmeye başlamıştı . Dengem bozuluyordu . "Ha-harry" Zorla konuşabilmiştim ama sırtım sert zeminle buluşmuştu. Daha sonrası karanlık .....

**************

"Mattie ? ... oğlum" Başımdaki büyük bir ağrıyla hızlıca kalkmıştım . Hastane odasınada olmalıydım aniden kalkamamla başım dönmüştü. "Hey hey hey dinlenmellisin" Bu kimdi seçemiyordum sesini algılayamamıştım .

Görüşümdeki bulanıklık yavaş yavaş geçiyordu. Bu zayn miydi ? "Zayn ? ... Oğlum onu görmeliyim" Kalkmaya çalıştığımda kolumda bir acı hissetim ve zayn kalkmak için beni engelledi .

He's Your Son (Z.M )Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang